Tere !
Golfil selline süsteem peal, et kui mootori välja suretad ja autost välja minnes tuled peale unustad hakkab tööle pinin, mis tuletab meelde, et tuled välja lülitaksid. Täna istusin autosse, panin tuled peale, makk läks tööle ja siis astusin autost uuesti välja, mille peale tegi makk pininat ja lülitas end välja ning tööle hakkas tulede meeldetuletus pinin, mis tuleb releest 36. Täiesti arusaamatu asi mu jaoks, seda pininat ei tohiks töötava mootoriga olla ning miks makk enam tööle ei hakka, kõik kaitsmed on korras.
Tänud,
Heikki
Golf 3 tulede summer ja stereo
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 3 tulede summer ja stereo
Viimati muutis heikster, 03 Veebr 2014, 11:49, muudetud 1 kord kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Re: Probleem Golf 3-ga
Süüteluku põhiheikster kirjutas:Tere !
Golfil selline süsteem peal, et kui mootori välja suretad ja autost välja minnes tuled peale unustad hakkab tööle pinin, mis tuletab meelde, et tuled välja lülitaksid. Täna istusin autosse, panin tuled peale, makk läks tööle ja siis astusin autost uuesti välja, mille peale tegi makk pininat ja lülitas end välja ning tööle hakkas tulede meeldetuletus pinin, mis tuleb releest 36. Täiesti arusaamatu asi mu jaoks, seda pininat ei tohiks töötava mootoriga olla ning miks makk enam tööle ei hakka, kõik kaitsmed on korras.
Tänud,
Heikki
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Re: Probleem Golf 3-ga
On see kindla peale minek või arvad, et süüteluku põhi ? Makki kuidagi ajutiselt tööle ei saaks ? Mingi loogika nagu oleks, süüde peaks signaali andma, et võti sees ja siis ei tohiks see pinin tööle hakata. Sellel pildil viimane osa peaks selle kohta käima : 

Viimati muutis heikster, 03 Veebr 2014, 05:43, muudetud 3 korda kokku.
Re: Golf 3 tulede summer ja stereo
Lahendus leitud, süüteluku põhi sai vahetatud !
Edit: Rõõm kestis mõned käivituskorrad, nimelt ostsin süüteluku põhja Automaailmast hinnaga 4,6€, eile sai see ära vahetatud ja natuke hiljem enam auto käima ei läinudki, ise olin loll ja oleks pidanud kohe Forsist normaalse asja ostma. Kui keegi peaks sellist asja vahetama hakkama siis pange parem kvaliteetne varuosa.
Edit: Rõõm kestis mõned käivituskorrad, nimelt ostsin süüteluku põhja Automaailmast hinnaga 4,6€, eile sai see ära vahetatud ja natuke hiljem enam auto käima ei läinudki, ise olin loll ja oleks pidanud kohe Forsist normaalse asja ostma. Kui keegi peaks sellist asja vahetama hakkama siis pange parem kvaliteetne varuosa.
Viimati muutis heikster, 04 Veebr 2014, 21:39, muudetud 1 kord kokku.