TeetPassat kirjutas:Mul aitab see, et vaatad kas paagis kütust vähemalt 10 liitrit on ja anda täiega starterit 3 minutit järjest või rohkem ja on alati käima läinud
Varem või hiljem tapab selline teguviis starteri ära
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
TeetPassat kirjutas:Mul aitab see, et vaatad kas paagis kütust vähemalt 10 liitrit on ja anda täiega starterit 3 minutit järjest või rohkem ja on alati käima läinud
Varem või hiljem tapab selline teguviis starteri ära
Starter uus Eks ta tapab palju asju Aga see polegi probleem ja olen teadlik sellest
Kuidas keegi... Mul käib voolik pumba küljest lahti ja imen ise kütte üles. On hästi kuulda kui filter täis saab - solin lakkab ja siis võib veel tõmmata korra, ilma et küte suhu tuleks (muidugi läbipaistva voolikuga pole üldse seda probleemi). Ja ei mingit aku ega starteri tapmist. Vahel on töökodadses selle tarbeks pumbadki olemas.
grahv kirjutas:Kuidas keegi... Mul käib voolik pumba küljest lahti ja imen ise kütte üles. On hästi kuulda kui filter täis saab - solin lakkab ja siis võib veel tõmmata korra, ilma et küte suhu tuleks (muidugi läbipaistva voolikuga pole üldse seda probleemi). Ja ei mingit aku ega starteri tapmist. Vahel on töökodadses selle tarbeks pumbadki olemas.
Töökodades lastakse tavaliselt suruõhk küttepaaki.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..