Kas keegi oskaks rääkida mulle midagi uste sees olevatest niiskusetõkke kiledest, et kui vajalikud need on ja mis juhtub kui neid ei ole.
Küsin sest võtsin Golfil uksepolstri ära ja vastu vaatas kileräbal mis kunagi oli vist niiskusetõke-
Niiskustõkked ustes
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: G2 '92 & B3 G60 Syncro '90
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Niiskustõkked ustes
Kui neid ei ole, siis hakkab sul vesi läbi ukse salongi jooksma ja uksepolstrid saavad ka kahjustada. Kui vanast räbalad järgi siis tee uus kile ise sinna sisse.KaptenSidur kirjutas:Kas keegi oskaks rääkida mulle midagi uste sees olevatest niiskusetõkke kiledest, et kui vajalikud need on ja mis juhtub kui neid ei ole.
Küsin sest võtsin Golfil uksepolstri ära ja vastu vaatas kileräbal mis kunagi oli vist niiskusetõke-

Eks neil vanadel masinatel läheb paratamatult see nn kile räbalaks. Eriti veel kui ust lahti võetud.
Ma tegin veidi tugevamast kilest oma G2-le täiesti uued tõkked ja panin hermeetikuga ilusti kinni
Ma tegin veidi tugevamast kilest oma G2-le täiesti uued tõkked ja panin hermeetikuga ilusti kinni

-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Need on olulised asjad.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Telefon: 65639796
- Auto: Golf4 1.9 tdi 74 kw 2002 AXR
... eriti juhipoolsed, st vasakpoolsed uksed saavad rohkem niiskust.GTI kirjutas:Need on olulised asjad.