Pöörded kõiguvad
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Pöörded kõiguvad
Tere
Tegemist siis 2006. a passatiga. Nimelt hakkad millegipärast maanteel sõites pöörded kõikuma kohati kui ma olen püsikiirusehoidja sisse pannud. Mingi aeg kõiguvad ja seejärel on jälle kõik korras. Vahest toimub sama asi ka tühikäigul. Ehk keegi oskab nõu anda, kus viga võib peituda. Igaksjuhuks mainin ära, et tegemist autom. kastiga.
Ette tänades
Hendrik
Tegemist siis 2006. a passatiga. Nimelt hakkad millegipärast maanteel sõites pöörded kõikuma kohati kui ma olen püsikiirusehoidja sisse pannud. Mingi aeg kõiguvad ja seejärel on jälle kõik korras. Vahest toimub sama asi ka tühikäigul. Ehk keegi oskab nõu anda, kus viga võib peituda. Igaksjuhuks mainin ära, et tegemist autom. kastiga.
Ette tänades
Hendrik
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: Pöörded kõiguvad
Mis mootoriga auto?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kas keegi ei oska anda nõu kus viga võib peituda või tuleks pöörduda töökoja poole, sest üha tihedamini on hakanud pöörded kõikuma.
Kas tegemist on automaat- või manuaalkäigukastiga? Kas pöörete kõikumine väljendub ka kiirusemuutustes?
Automaatkastiga tegemist. Ei oska öelda kas kiirus muutub, kuid kiirusenäidik ei kõigu.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Mõni klubiline vahest kes diisleid rohkem ''kaabeldanud'', saaks aidata veakoodide jm. kontrolliga? Anna teada kuskandis asud - siis kergem aidata!
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Huviline
- Telefon: 5018416
Kui ainult sõites kõiguksid pöörded, siis kahtlustaks autom.kasti turbiiniriket. Aga selliste vigadega ennustamisega kaugele ei jõua.
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 149 korda
DSG kastil ei ole turbiini...Varuosaexpress kirjutas:Kui ainult sõites kõiguksid pöörded, siis kahtlustaks autom.kasti turbiiniriket. Aga selliste vigadega ennustamisega kaugele ei jõua.