Näidikute blokk paneb villast
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 58135780
- Auto: VW PASSAT 1,9 TDI 81KW
Tere,
Nüüd on mure. Nimelt kütuse seier näitab poolt paaki, ka VCDS näitab, et paagis on 31L. Kuid kütuse tule lööb kompuutris põlema. Vigu ei näita, kuid mis võib seda häiret tekitada?
Nüüd on mure. Nimelt kütuse seier näitab poolt paaki, ka VCDS näitab, et paagis on 31L. Kuid kütuse tule lööb kompuutris põlema. Vigu ei näita, kuid mis võib seda häiret tekitada?
Re: Näidikute blokk paneb villast
Ma ise saan vahetada (ma olen kaugel) ja golfi_vend on väga pädev selles.Suuster kirjutas:Kes seda teeb? Ise ma ei ole võimeline
Dump fail on mul olemas.
Selleks ei pea midagi laiali kiskuma.
Viimati muutis ylbik, 17 Veebr 2014, 17:44, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Kas seda ingli [VW Bot: "Keel korda!"] kella ei saa kuidagi õpetada, et siis kui paagis on 7L kütet, siis paneb tule põlema?
Re: Näidikute blokk paneb villast
Kindlasti kuidagi saab.Suuster kirjutas:Kas seda ingli kella ei saa kuidagi õpetada, et siis kui paagis on 7L kütet, siis paneb tule põlema?
-
- Huviline
Kas selline viga ei pruugi olla, et näidikute blokis on mingi takistus vale...sest on tekkinud külmjoode?
-
- Huviline
Siis on ainuke variant, et paagis olev andur paneb villast!...katsun sellega siis tegeleda, kui on veerand paaki kütet. Täna muidugi vaatasin, et paagi peale läheb neli juhet. Miks neid seal nii palju on? Äkki on kellegil pakkuda paagis olevat ujukit koos anduriga?