K: climatronic
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
K: climatronic
Kas on võimalik kuidagi seadistada climatronic ümber? Kui aken udune on siis on mul ju vaja kohe esiklaasile tuult ja selleks vajutan nupule 1 aga midagi ei juhtu . Ma pean lisaks nupud 14 ja 15 maha võtma ja siis hakkab täisvõimsuses korralikult puhuma esiklaasile. Mix ma ei saa vaid ühele nupule vajutades esiklaasile täisvõimsusega õhku ?

- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Re: K: climatronic
Vahe tuleb sellest, et üks kasutab AUTO resiimi ja teine manuaalset. Ehk võibolla tahad sõidu ajal nii näole, kui veidi klaasile õhku, et uduseks ei läheks, kuid samas tahaks otse endale ka sooja.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
Ma kasutan Econ koguge ja kui esiklaasile panen puhuma siis kustub see ära .golfi_vend kirjutas:Vahe tuleb sellest, et üks kasutab AUTO resiimi ja teine manuaalset. Ehk võibolla tahad sõidu ajal nii näole, kui veidi klaasile õhku, et uduseks ei läheks, kuid samas tahaks otse endale ka sooja.
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Misasi see ECON teeb üldse (sry, ei viitsinud netis tuhlataTeetPassat kirjutas:Ma kasutan Econ koguge ja kui esiklaasile panen puhuma siis kustub see ära .golfi_vend kirjutas:Vahe tuleb sellest, et üks kasutab AUTO resiimi ja teine manuaalset. Ehk võibolla tahad sõidu ajal nii näole, kui veidi klaasile õhku, et uduseks ei läheks, kuid samas tahaks otse endale ka sooja.

- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Vastupidine tööpõhimõte AC nupule.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
- Tänatud: 1 kord
Mis see AC nupp teeb muidu ?golfi_vend kirjutas:Vastupidine tööpõhimõte AC nupule.
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Lülitab kliimakompressori sisse.Stollu kirjutas:Mis see AC nupp teeb muidu ?golfi_vend kirjutas:Vastupidine tööpõhimõte AC nupule.
Aga mis see ECON siis teeb?golfi_vend kirjutas:Lülitab kliimakompressori sisse.Stollu kirjutas:Mis see AC nupp teeb muidu ?golfi_vend kirjutas:Vastupidine tööpõhimõte AC nupule.
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Kui AC nupp on sisselülitatud ja "tuli põleb" siis on kompressor taga.
Kui ECON nupp on sisselülitatud ja "tuli põleb" siis on kompressor väljalülitatud.
Kui ECON nupp on sisselülitatud ja "tuli põleb" siis on kompressor väljalülitatud.
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 149 korda
ECON kustub ära kuna esiklaasile täislaksuga puhumise režiim rakendab kliimakompressori, et kuivatada klaasile puhutavat õhku ja nii udu kiiresti eemaldada.TeetPassat kirjutas:Ma kasutan Econ koguge ja kui esiklaasile panen puhuma siis kustub see ära .golfi_vend kirjutas:Vahe tuleb sellest, et üks kasutab AUTO resiimi ja teine manuaalset. Ehk võibolla tahad sõidu ajal nii näole, kui veidi klaasile õhku, et uduseks ei läheks, kuid samas tahaks otse endale ka sooja.
AUTO: Kliima töötab automaatselt kasutades oma tegevuses vajadusel kompressorit.
ECON: Kliima töötab automaatselt aga kompressorit tööle ei pane.
Kui kumbagi "auto, econ" pole aktiveeritud siis on kompresor järgi.
Muidugi on siin ka kompressori töö sõltuvuses välis temperatuuriga, et siis alla 5 kraadi ei rakendu kompresor.
Teema algatajal soovitan üle vaadata kliima kodeeringu.
Muidugi on siin ka kompressori töö sõltuvuses välis temperatuuriga, et siis alla 5 kraadi ei rakendu kompresor.
Viimati muutis ylbik, 24 Veebr 2014, 13:38, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
Mis ma sinna kodeeringusse panen ? Tundus nagu korras olevat kui seda vaatasin kunagi. Kuid see küll normaalne pole, et aknale täispauguga puhuma ei hakka . Mulle ei meeldi *auto* peal kuna siis ei puhu sooja sisse korralikult autosse!ylbik kirjutas:AUTO: Kliima töötab automaatselt kasutades oma tegevuses vajadusel kompressorit.