Kuna ise ei ole niiväga kokku puutunud rehvidega, nende seguga, erinevate rehvitootjatega jnejne siis palun jällegi teie abi. Plaanis soetada suverehvid autole 18" ja umbes 40-45 kõrgusega kuid küsimus pigem selles, et sain meeletult halva kogemuse oma praeguste talverehvidega mis miskisegi rehvimehe jutu järgi pididki halvad olema, et külmaga läheb segu kõvaks ja mul kuidagi murenes üks rehv vägahalvasti ära. Teiseks praegused rehvid undavad meeletult isegi väikestel kiirustel sõites.
Jagage kogemusi ja soovitusi erinevate rehvitootjate ja rehvimudelitega seoses mida tasuks vaadata, et ka enda autole suveks normaalsed rehvid alla saada. Et ei undaks ja ka teel püsiksid.
Iseenesest kui teema hakkab vilja kandma siis võiks täitsa selline sticki teema siin olla, sest et ma ei usu, et mina ainukene sellise küsimusega olen.
Teiseks on mul alati tekkinud küsimus, et kui laia rehvi ma peaksin autole vaatama. Ütleme, et saan ära mõõta velje laiuse tollides kuid kuidas ma tean kui lai rehv tuleks selle velje peale muretseda?
Vabandan kui viimane küsimus kuidagi loll oli.