Tervist,
Mure siis selline:
Võtme esimese positsiooniga raadio töötab ilusti, autot käima pannes raadio ei lülitu üldse sisse.
Raadioks vana Alpine 7524R, kasutatud selline adapter
Käivitamise hetkel tavaliselt raadiod ei töötagi.
Aga kui auto oled käima pannud ja siis ei tööta, siis kahtlustaks jah süüteluku põhja.
Kui tahtmist on, võid maki armatuurist välja kiskuda ning mõõta, kas pruunile juhtmele punase triibuga, oli vist, tuleb + peale, kui autot töötab. Kahtlustan, et ei tule.
Võimalus ka pidev + makile peale tuua- nii punasele kui kollasele juhtmele.
Viimati muutis Deemu, 28 Veebr 2014, 22:54, muudetud 1 kord kokku.
MisterBottom kirjutas:Kust saaks uue osta oskab keegi pakkuda ?
ALVADI poest tasuks vaadata ?
Edit:
Kuidas ma + peale lasen, mingi tutorial on ?
Alvadis täitsa olemas selline asi, aga kui kvaliteetne, see omakorda küsimus.
Noo, makil taga kollane ja punane juhe. Kollasel on pidev + peal autolt. Ühenda punane juhe ka sinna nt.
Süüteluku põhja soovitaks ainult originaali (ei ole nii hirm kallis kui arvatakse, kuid kestab kordi rohkem) panna. Pole veel kaua kestvat B-osa näinud/kuulnud.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
jussike kirjutas:Süüteluku põhja soovitaks ainult originaali (ei ole nii hirm kallis kui arvatakse, kuid kestab kordi rohkem) panna. Pole veel kaua kestvat B-osa näinud/kuulnud.
Aga keegi firma toodab ju originaali ka, miks maksta vw logo eest.
Mitmed juhused, kus "b-osa", kuid vw logod maha kraabitud. Kasvõi Q7 esimene õõtshoob, või golf 4 spidan veovõll, mille sisemisel otsal olid koodid isegi mahalihvimata jäetud.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
jussike kirjutas:Süüteluku põhja soovitaks ainult originaali (ei ole nii hirm kallis kui arvatakse, kuid kestab kordi rohkem) panna. Pole veel kaua kestvat B-osa näinud/kuulnud.
Aga keegi firma toodab ju originaali ka, miks maksta vw logo eest.
Mitmed juhused, kus "b-osa", kuid vw logod maha kraabitud. Kasvõi Q7 esimene õõtshoob, või golf 4 spidan veovõll, mille sisemisel otsal olid koodid isegi mahalihvimata jäetud.
Sedant küll, aga kas on mõtet võrrelda 10-20€ maksvat asja mitu-mitu sada maksva asjaga.
edit : ja samas on vidinaid mida on erinevate inimeste poolt läbi proovitud ja tulemus on teada, et pikemat koostööd teeb ainult or osa.
Viimati muutis jussike, 01 Mär 2014, 00:21, muudetud 1 kord kokku.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Hea vastus teil Tarmi ja Magnus. Nimelt ,kuidas leida seda B varuosa mis oli algselt A varuosa. Ehk teisisõnu, A varuosa B osa hinnaga. Oli küll kunagi sellist juhust,kuid ..... Mis firmast nüüd selliseid juppe saaks. Samas,kas on kohatu võrdlus poolsünt õli- vrs. täissünteet õli.
Viimati muutis t6nis3, 01 Mär 2014, 00:44, muudetud 1 kord kokku.
Kuna ma vahetan ka neid põhjasid korras aastas (vb isegi kaks) ja suht siiber on või nii, siis küsiks ka vahele, millise tootja(te) oma(d) originaal on?
Deemu kirjutas:Kuna ma vahetan ka neid põhjasid korras aastas (vb isegi kaks) ja suht siiber on või nii, siis küsiks ka vahele, millise tootja(te) oma(d) originaal on?
Originaali peaks Valeo, Hella või Bosch tootma. Kuid originaalil pole pahatihti tootja logo peal, ainult toote kood.
Lihtsalt mine ja osta esindusest see or vidin ja asi korras.
Peale kolmandat B osa peaks or osa juba odavam olema.
Deemu kirjutas:Kuna ma vahetan ka neid põhjasid korras aastas (vb isegi kaks) ja suht siiber on või nii, siis küsiks ka vahele, millise tootja(te) oma(d) originaal on?
Originaali peaks Valeo, Hella või Bosch tootma. Kuid originaalil pole pahatihti tootja logo peal, ainult toote kood.
Lihtsalt mine ja osta esindusest see or vidin ja asi korras.
Peale kolmandat B osa peaks or osa juba odavam olema.
Deemu - Tormast Tartusse oli vanasti 56 km ( iga tahes siis, kui seal kandis sai elatud), suts ära käia. ingel [VW Bot: "Keel korda!"] kütus maksab juba selle otsa peale vaata et rohkem, kui varuosa.
Viimati muutis jussike, 01 Mär 2014, 20:40, muudetud 1 kord kokku.
jussike kirjutas:Deemu - Tormast Tartusse oli vanasti 56 km ( iga tahes siis, kui seal kandis sai elatud), suts ära käia. ingel kütus maksab juba selle otsa peale vaata et rohkem, kui varuosa.
Läheb küll OT, aga endiselt jah 56 km. Ei teadnudki, et Sa siit kandist pärit. Väga vahva! Muidu lähim varuosade kauplus Mustvees, "musta" juures, aga sealt võib käia saia ostmas või siis kui väga hädas. Järgmine koht Jõgeva ja siis Tartu.
Tegin ise ka lolli vea ja ostsin 4,6€ maksva süüteluku põhja, mis kestis umbes 10 käivitamist (Automaailm), õige asi on Forsis müüdav VALEO oma, hinnaks 15,72€ (kusjuures originaal maksab 30,34€, mis peaks olema ka VALEO toodang).