Küsimus: kas B5 ja B5,5 esipidurite kinnitused on ühesugused, ehk siis kas ma võin varuosana otsida ka B5,5 supportit. Probleem selles, et liugur oli nii kinni roostetanud, et murdus sisse ära. Vajan uut kelku(või kuidas nimetatakse täpsemalt seda osa, mis kinnitub kahe poldi käändtelje külge ja mille külge asetuvad klotsid ning mille sisse lähevad liugurid). Mingi info järgi pidi sobima ka Audi A4 96.a ja edasi esimesed supportid? Oskab keegi kommenteerida?
Samas oleks variant ka see murdunud liuguri/juhthülsi jupp sealt sadula kinnituse seest välja puurida ja lihtsalt poest uued liugurid/juhthülsid tuua?
B5 esipuidurid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: B5 esipuidurid
Ma ei ole spets... Kirjutan ainult enda kogemuse.
Aastaid tagasi lasksin oma B5'l kogu pidurimajanduse üle teha : uued kettad ja klotsid, kolbide tihendid jne.
Tuli välja, et keegi oli ette pistnud veel lahjema Passati supportid. Kui ma õigesti mäletan, siis minu masinale vastav ketas ei mahtunud sinna.
Kas kõrgust või laiustpidi - jään vastuse võlgu.
Vahetati ka supportid õigete vastu.
Sellest järeldan, et sinu puhu vast ehk kinnituskohad klapivad samuti . Aga oleks arukas leida sama mõõtu asjad.
Eeldan, et see käib mootori kubatuuri järgi .
Kui muul moel ei saa selgust, et milline alteratiiv ehk sobiks, võta nt lahti ladu24. Seal on kettamõõdud kirjas. Ja siis võrdle oma ketta diameetrit ja paksust vs võimalik
teine mudel. ..isegi joonised on asjadel minu meelest juures. Või oli see carshop, kus joonised juures.
Sihuke blabla siis.. aga ehk on abi.
Aastaid tagasi lasksin oma B5'l kogu pidurimajanduse üle teha : uued kettad ja klotsid, kolbide tihendid jne.
Tuli välja, et keegi oli ette pistnud veel lahjema Passati supportid. Kui ma õigesti mäletan, siis minu masinale vastav ketas ei mahtunud sinna.
Kas kõrgust või laiustpidi - jään vastuse võlgu.
Vahetati ka supportid õigete vastu.
Sellest järeldan, et sinu puhu vast ehk kinnituskohad klapivad samuti . Aga oleks arukas leida sama mõõtu asjad.
Eeldan, et see käib mootori kubatuuri järgi .
Kui muul moel ei saa selgust, et milline alteratiiv ehk sobiks, võta nt lahti ladu24. Seal on kettamõõdud kirjas. Ja siis võrdle oma ketta diameetrit ja paksust vs võimalik
teine mudel. ..isegi joonised on asjadel minu meelest juures. Või oli see carshop, kus joonised juures.
Sihuke blabla siis.. aga ehk on abi.
Re: B5 esipuidurid
Mulle peaks jah Ladu24 andmetel istuma ka AudiA4 sama mootoriga isendi support alates aastast 19996. Minu piduriketas ees on 22mm paks ja diameetriga 280mm ning kolb on 54mm. Võimsamatel mootoritel on siis need asjad arvatavasti suuremad, kolb 57mm jne?