VW T4 Esirauad
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
Tahaks Multivanile esiraudasid lisatulede kinnitamiseks eelkõige. Kuna poes igal pool küsitakse päris head raha selle eest, mõtlesin et teen ise.Kuidas rauad üldse kinnituvad auto külge? Ehk keegi on enne teinud ja oskab soovitusi/mõõtusid jms anda. Võib ka enda omasid müüa pakkuda, kellel üle on.
Tänud ette!
Tänud ette!
Re: VW T4 Esirauad
Endal ka käsil raudade tegemine. Küljerauad said valmis ja külge. Tuttavale sai antud mõõdud esiraua jaoks, et materjali sebiks.
Aga uurisin ühte bussi eile, tollel olid stange tala küljest kronsteinid alla stange ääreni toodud. Aga tundus selline nõrga olema.
Kui vajalikud torud ja põlved käes siis hakkan mõtlema kuidas ise lahendan asja. Ehk saab teha kinnitused põhjakaitsme poltide alla ja ülevalt kinnitada läbi stange tala külge.
Aga uurisin ühte bussi eile, tollel olid stange tala küljest kronsteinid alla stange ääreni toodud. Aga tundus selline nõrga olema.
Kui vajalikud torud ja põlved käes siis hakkan mõtlema kuidas ise lahendan asja. Ehk saab teha kinnitused põhjakaitsme poltide alla ja ülevalt kinnitada läbi stange tala külge.
-
- Huviline
Aga anna siis märku kui miskit välja veel mõtled. Mismoodi rauad ära katad? Värvid?
Igasuguste raudade külge aretamine võib vastuollu minna Eesti Vabariigi seadustega. Tänavalegaalsetel sõidukitel võivad nn kängururauad küljes olla küll, kui peavad kandma CE tähist. Seega arvestage seadusesilma kõrgendatud huviga selliste lisade vastu. Ilmselt on küsimus ohutuses (mis näiteks juhtub jalakäijaga, kui see sellise ise aretatud rauaga suurel kiirusel kokku põrkab
).

- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kui sa kasutad raudu lisatulede kinnitusena ei tule sind keegi nokkima.
Üldiselt need rauad ongi hästi nõrgalt seal ees. Seal väga pole kohta kuhu neid korralikult kinnitada. Stange/vaheraam ongi ainuke variant.
Üldiselt need rauad ongi hästi nõrgalt seal ees. Seal väga pole kohta kuhu neid korralikult kinnitada. Stange/vaheraam ongi ainuke variant.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Mul roostevabast ja esimene raud jah tulede kronstein. Aga noh külgmised astmerauad mul 3 cm umbes kerest väljas. Peeglitest nad laiemad ei ole.
Nüüd kordades mugavam bussi ronida.

Nüüd kordades mugavam bussi ronida.

Viimati muutis dragstar, 06 Mär 2014, 19:04, muudetud 1 kord kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Mitmel toyota hiluxil ja rav4jal need ce-d ees on? Samaasi ametlike demoautodega.tuuleiil kirjutas:Igasuguste raudade külge aretamine võib vastuollu minna Eesti Vabariigi seadustega. Tänavalegaalsetel sõidukitel võivad nn kängururauad küljes olla küll, kui peavad kandma CE tähist. Seega arvestage seadusesilma kõrgendatud huviga selliste lisade vastu. Ilmselt on küsimus ohutuses (mis näiteks juhtub jalakäijaga, kui see sellise ise aretatud rauaga suurel kiirusel kokku põrkab).
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Ega mu eesmärk olnudki kellelegi ata-ata teha. Lihtsalt meenus selline pisiasi. Tegelik elu käib muidugi oma rada pidi.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Uno ei saanud enda oem G II Coutry rauagagi arvele
Tänapäeval võid "känguru rauad" ette panna "lisatulede kanduri" nime all
Et mitte jalgratast leiutada ,tasub läbi kammida lammutused ja sealt saadavast materjalist aretustöö teha

Tänapäeval võid "känguru rauad" ette panna "lisatulede kanduri" nime all

Et mitte jalgratast leiutada ,tasub läbi kammida lammutused ja sealt saadavast materjalist aretustöö teha

Viimati muutis tito, 10 Mär 2014, 10:32, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 58218277
- Auto: VW T4 Multivan 1997 2,5 75 KW TDI. Jetta, Golf 3.
- Kontakt:
Olen oma bussiga käinud kahel korral ülevaatusel ja mõlemad korrad ei ole need tekitanud küsimusi kuna tuled külljes siis on järelikult "tulede kandurid". 

Mõnipäev kui fotoaparaadiga tõstukile sattun teen kinnitustest ka pilti.
Kinnitused iseenesest prostad, vinklid kinnitatud stange talakülge.
Eks nad rohkem sellised iluasjad ole.
Kinnitused iseenesest prostad, vinklid kinnitatud stange talakülge.
Eks nad rohkem sellised iluasjad ole.
-
- Huviline
Mina olen ka mõelnud isetegmise peale. Mis lahendusi veel on foorumikaaslased kasutanud kinnituste puhul? Kas ilma stanget lõikamata on ka keegi asja lahendanud?
-
- Huviline
- Telefon: 58218277
- Auto: VW T4 Multivan 1997 2,5 75 KW TDI. Jetta, Golf 3.
- Kontakt:
Sõltub raudadest, osad on sellised mis lähevad stange alt läbi, nagu minu "vanal" bussil on.