Lähituled süütest põlema VW B6
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Lähituled süütest põlema VW B6
lisan siia oma probleemi olen siis uus passati omanik autol on valgus anduriga esi tuled. kas keegi oskab soovitada kohta kus saaks norm hinna eest pärnus muuta seadeid. jube vastik on kui päeval sõidad ja valgus andur arvab et on valge ja tulesi pole vaja ja lülitab älja need. mina tean et eestis peab sõitma tuledega aga xenonid võiksid hämaras tõõle ja päeval võiks põleda pargid ja lisa tuled. tulede lüliti on mitte see mis on AUTO kirjaga vaid see millel on nagu mingi maja ja tuli peal. kõik pakumised on oodatud isegi kui pole pärnust aga hea oleks.Vüi kui auto dat olemas siis kuidas seda tehakse kui pole saladus
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Re: Lähituled süütest põlema VW B6
Tean, et mõni Toyota inimene on sellele andurile seal musta teibi peale kleepinud ja andur arvab, et koguaeg on öö! 

-
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
Volkswageniga ei pea kleepima, see on ikka intelligentne auto tojootaga võrrelduna. Saab progeda mida tahad, õpetused foorumis olemas.
M.O.T.T
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Oh jummel-jummel - see oligi ju huumoriga öeldud?Laur kirjutas:Volkswageniga ei pea kleepima, see on ikka intelligentne auto tojootaga võrrelduna. Saab progeda mida tahad, õpetused foorumis olemas.
nii see probleem leiab ka lähipäevadel lahenduse lubas üks mees ära teha
Näe, laenan sulle mõned komad. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,raico1 kirjutas:lisan siia oma probleemi olen siis uus passati omanik autol on valgus anduriga esi tuled. kas keegi oskab soovitada kohta kus saaks norm hinna eest pärnus muuta seadeid. jube vastik on kui päeval sõidad ja valgus andur arvab et on valge ja tulesi pole vaja ja lülitab älja need. mina tean et eestis peab sõitma tuledega aga xenonid võiksid hämaras tõõle ja päeval võiks põleda pargid ja lisa tuled. tulede lüliti on mitte see mis on AUTO kirjaga vaid see millel on nagu mingi maja ja tuli peal. kõik pakumised on oodatud isegi kui pole pärnust aga hea oleks.Vüi kui auto dat olemas siis kuidas seda tehakse kui pole saladus
Vast jäävad mõned üle ka, saad tulevastes postitustes kasutada. Kui otsa saab, annan juurde.
maamõõtmine.ee - maamõõdutööd
no see küll probleem kas on koma või mitteTFM kirjutas:Näe, laenan sulle mõned komad. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,raico1 kirjutas:lisan siia oma probleemi olen siis uus passati omanik autol on valgus anduriga esi tuled. kas keegi oskab soovitada kohta kus saaks norm hinna eest pärnus muuta seadeid. jube vastik on kui päeval sõidad ja valgus andur arvab et on valge ja tulesi pole vaja ja lülitab älja need. mina tean et eestis peab sõitma tuledega aga xenonid võiksid hämaras tõõle ja päeval võiks põleda pargid ja lisa tuled. tulede lüliti on mitte see mis on AUTO kirjaga vaid see millel on nagu mingi maja ja tuli peal. kõik pakumised on oodatud isegi kui pole pärnust aga hea oleks.Vüi kui auto dat olemas siis kuidas seda tehakse kui pole saladus
Vast jäävad mõned üle ka, saad tulevastes postitustes kasutada. Kui otsa saab, annan juurde.