Golf 3-le tuuning tuled

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
bandit
Huviline
Telefon: 56916727
Auto: vw passat 1.8 92 kw
Golf 3-le tuuning tuled

Lugemata postitus Postitas bandit »

Selline mure et on golf 3 ja tahaks ette panna tuuning tuled aga praegu on ees originaal üks suur tuli h4 aga teised tuled on luup ja kaug tuli eraldi et ehk oskab keegi aidata et mis siis teha tuleb et põleks pool ja täis tuli koos ja kas selliseid tulesid tohib ültse panna ette.

Pilt
Viimati muutis GTI, 20 Jaan 2014, 19:50, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: pealkiri

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Re: tervist

Lugemata postitus Postitas R36 »

Kaitsmeplokis pead ühe silla tegema. Preagu peaks sul olema seal üks tagurpidi 7 sild. Sinnasamma auku pead keskmised klemmid üleval ja all sildama.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

bandit
Huviline
Re: Golf 3-le tuuning tuled

tervist golfi vend et mul selline kaitsmeplokk autol küljes ja ja pole tagurpidi seitsme silda vaid on L sildamine etkuidas nüüd toimida
Pilt

Deemu
Huviline
Auto: Audi A4 TDI
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Deemu »

bandit kirjutas:tervist golfi vend et mul selline kaitsmeplokk autol küljes ja ja pole tagurpidi seitsme silda vaid on L sildamine etkuidas nüüd toimida
► Näita Spoilerit
Ehk see teema aitab :wink:
http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=54&t=48991" onclick="window.open(this.href);return false;

bandit
Huviline

kahjuks se teema ei aidanud kuna mul oleks vaja teada kas ma pean selle l sildamise ära võtma või seal midagi tegema sest mul pole seitse sildamist ega tagurpidi c sildamist mul on kaks 35 nr releed ainult seal

Deemu
Huviline
Auto: Audi A4 TDI
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Deemu »

bandit kirjutas:kahjuks se teema ei aidanud kuna mul oleks vaja teada kas ma pean selle l sildamise ära võtma või seal midagi tegema sest mul pole seitse sildamist ega tagurpidi c sildamist mul on kaks 35 nr releed ainult seal
53 releed ikka. Ma ei pannud tähele ja releede asukohta :)

bandit
Huviline

jah on 53 nr releed aga mis tegema pean siis et saaks kahe kambriga tuled põlema koos täis ja pool tuled sest enne on olnud ees ühekambriga tuled h4 pirniga

q2800
Huviline
Telefon: 56782346
Auto: Golf MK 3, 2x MK 2, BMW E46 330D 150kw.

Lugemata postitus Postitas q2800 »

Antud lingil on ju väga ilusti ette näidatud mida teha tuleb, isegi pildid olemas.

Pead muretsema omale kas need 2 klemmi, üks 7'me kujuline ja teine C kujuline. 7me klemmi soovitan kindlasti, C klemmi asemel võid kasutada ka juhet.
Seejärel paned need klemmid omal samamoodi nagu pildil näha on. Ise tegin oma tuuning tuledega sama teema läbi. Üks nendest klemmidest lülitab 2 kambrit sisse ja teine lülitab udutuled tööle. Vähemalt nii oli minul.

Kui ise ei jaga kuidas asi käib/töötab, siis soovitan lasta kellegil teisel seda teha, kuna ise sai suure hooga see samune C klemm pandud valesse pessa ja sellega põletasin omal tulede lülitus plokist kuni kaitsme plokini nr 7 juhtme maha. ST. et enam pole mul numbritulesid.

Et aru oleks saada millisest lingist jutt käib siis Deemu postitas juba:
Viimati muutis q2800, 22 Mär 2014, 19:36, muudetud 4 korda kokku.
Dont corner me, Dont lecture me, raise your hands if you are a Sinner! - Dave the Stage
Olemas ka diagnostika kaabel, kui kellegil vaja hädasti võin aidata!

Vasta

Mine “Elektroonika”