Golf MK4 1.6 74kw pöörded kõiguvad
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Golf MK4 1.6 74kw pöörded kõiguvad
Tervitus,
Mure siis selline, et 98a 1.6 74kw mootoril pöörded kõiguvad ja sõiduajal natuke madalamatel pööretel kipub ka vahele jätma. Madalamatel pean silmas seal 1500-2000rpm kandis. Olen vahetanud küünlajuhtmed ja küünlad kuid tulemus suur null. VAG-COM kaabliga alati mootorile ligisaamine ei õnnestu ning kui õnnestub siis veakoode ei näita.
Olen proovinud mitmed korrad, et ehk õnnestub segusiibrit kalibreerida, kuid tulutult.
Kui keegi tartus äkki tahab oma uue uhke kaabliga ka seda proovida siis oleks jube tänulik.
Kunagi eelmisel mk4 mis oli sama mootoriga sai ka segusiibrit puhastatud, kuid see ei andnud erilisi tulemusi seega enne selle laiali kiskumist ma siiski prooviks seda enne kalibreerida.
Kütuse kulu on ka suur ma tean, et see mootor ei peagi olema öko kuid see on natuke liiga palju. Paak täis tühjaks täis meetodil mõõdetud siis keskmiseks 13l/100km kohta mis siis on 50/50 sõit maantee + linn.
Kõik ettepanekud ja soovitused on teretulnud.
Mure siis selline, et 98a 1.6 74kw mootoril pöörded kõiguvad ja sõiduajal natuke madalamatel pööretel kipub ka vahele jätma. Madalamatel pean silmas seal 1500-2000rpm kandis. Olen vahetanud küünlajuhtmed ja küünlad kuid tulemus suur null. VAG-COM kaabliga alati mootorile ligisaamine ei õnnestu ning kui õnnestub siis veakoode ei näita.
Olen proovinud mitmed korrad, et ehk õnnestub segusiibrit kalibreerida, kuid tulutult.
Kui keegi tartus äkki tahab oma uue uhke kaabliga ka seda proovida siis oleks jube tänulik.
Kunagi eelmisel mk4 mis oli sama mootoriga sai ka segusiibrit puhastatud, kuid see ei andnud erilisi tulemusi seega enne selle laiali kiskumist ma siiski prooviks seda enne kalibreerida.
Kütuse kulu on ka suur ma tean, et see mootor ei peagi olema öko kuid see on natuke liiga palju. Paak täis tühjaks täis meetodil mõõdetud siis keskmiseks 13l/100km kohta mis siis on 50/50 sõit maantee + linn.
Kõik ettepanekud ja soovitused on teretulnud.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Re: Golf MK4 1.6 74kw pöörded kõiguvad
Ühesõnaga mitte keegi ei oska midagi asjalikku soovitada? 

Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
- Auto: VW Transporter TDI, VW Amarok
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Võime minu kaabliga proovida, ehk näitab midagi.
Ja saab samas vaadata kõik asjad üle mootoriruumis, ehk leiab midagi.
Ja saab samas vaadata kõik asjad üle mootoriruumis, ehk leiab midagi.
Pukseerimishaagise rent http://pukseerimishaagis.webs.com/
Puksiirabi Tartus https://www.facebook.com/Treilamees/
Puksiirabi Tartus https://www.facebook.com/Treilamees/
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Väga super. Ma võtan sinuga homme/ülehomme ühendust. Paneme pead kokku vaatame mis leiame.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
No kõikumine ei ole tühikäigul suur. Pigem probleemiks on vahepeal see vahele jätmine ja "hingest kinni" jäämine.
Mul on sama mootoriga golfil sarnane probleem. Tühikäigul puterdab ja podistab koha peal ning külma mootoriga poos madalatel pööretel(niiske ilmaga eriti). Pöördusin murega mölleri-sse, rääkisin asjad ära, et kaabli ei leidnud ma mingid vigasid mootori töös jne. Pärast poolteist tundi ootamist mölleris tuldi vabandama, et diagnostik sai veast ja kõigest aru, aga mitte midagi ei oskanud nad sellega veaga teha ning ei leidnud ka seda. Ja nii see jäigi. Muutus ainul nii palju, et külma mootoriga jäi puterdamine järgi, vb on asi mingis elektrilises asjas, näppisid seal midagi ja asi toimib hetkel.
Kuigi tühikäigul pöörete kõikumist pean vaakumi lekke süüks, aga ei ole leidnud viga.
Kütusekulu on mul aga normis, keskmine u 7l/100km
Aga kui keegi lahenduseni jõuab, tahaksin ise ka teada milles kogu see jama.
Kuigi tühikäigul pöörete kõikumist pean vaakumi lekke süüks, aga ei ole leidnud viga.
Kütusekulu on mul aga normis, keskmine u 7l/100km
Aga kui keegi lahenduseni jõuab, tahaksin ise ka teada milles kogu see jama.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Ma pole veel jõudnud ka aht-i juurde seda muret uurima. Aga mul on tekkinud juba sportlik huvi mis jama sellega on 

-
- Huviline
- Telefon: 54629336
- Auto: Vw Golf 4
Oli sarnane probleem sama mootoriga isendil, tühikäigul nagu ei käinud koguaeg korralikult ja kui gaas põhja vajutada siis nagu jättis vahele.
Mul kaabliga näitas viga Nukkvõlli asendi andurit, sai vahetatud ja toimib.
Mul kaabliga näitas viga Nukkvõlli asendi andurit, sai vahetatud ja toimib.

- rako
- Huviline
- Kontakt:
Eks neid andureid ole seal mitu mis võivad kalada. Nukkvõlli väntvälli jne. Niisama huupi vahetamine raha tuulde loopimine.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Eile sai siis kõvasti asjaga tegeletud. golfi_vend kaabliga ning aht ja mina.
Leidsime niipalju, et auto ei suuda hoida tühikäigul pöördeid ning pihustid annavad liiga palju kütet peale.
Täna võtan maha sisselaske kolde ning vaatan üle pihustid.
Leidsime niipalju, et auto ei suuda hoida tühikäigul pöördeid ning pihustid annavad liiga palju kütet peale.
Täna võtan maha sisselaske kolde ning vaatan üle pihustid.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
OtseloomulikultStollu kirjutas:tühikäigu mootor ?

- rako
- Huviline
- Kontakt:
And it´s a live!
Võtsin maha sisselaske, pihustid, küünlad, küünlajuhtmed ühesõnaga kõik pulkadeks. Puhastasin ära ning panin kokku ning sellist minekut pole sellel autol veel mina tundnud. Nüüd tuleks veel golfi_venna abi kasutada ning segusiiber uuesti ära kalibreerida ja vaadata kas saab tühikõigu pöörded madalaks. Hetkel seal 1100-1200 oleneb tujust.
Muidu mootor käib ühtlaselt kõikumisi pole hingest kinni ei jää nagu enne. Nagu teine auto kohe
Ahjaa, ühe vaakumi lekke leidsin ka mille kõrvaldasin.
Üks pilt ta töövahelt:

Võtsin maha sisselaske, pihustid, küünlad, küünlajuhtmed ühesõnaga kõik pulkadeks. Puhastasin ära ning panin kokku ning sellist minekut pole sellel autol veel mina tundnud. Nüüd tuleks veel golfi_venna abi kasutada ning segusiiber uuesti ära kalibreerida ja vaadata kas saab tühikõigu pöörded madalaks. Hetkel seal 1100-1200 oleneb tujust.
Muidu mootor käib ühtlaselt kõikumisi pole hingest kinni ei jää nagu enne. Nagu teine auto kohe

Ahjaa, ühe vaakumi lekke leidsin ka mille kõrvaldasin.
Üks pilt ta töövahelt:

Viimati muutis rako, 09 Apr 2014, 19:54, muudetud 1 kord kokku.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Mis siis anomaaliaid põhjustas? See pole diisel, et sisselase tahmane
Kui kaabeldamine näitas liigset kütet pihustis pidi asi ju muus olema ?? 

Viimati muutis tito, 10 Apr 2014, 09:15, muudetud 1 kord kokku.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Sisselase oli puhas. Puhastasin pigem kõik kontaktid ja sellised asjad. Ju mingi el kala kuskil ja aju sai vale info vms.
Samas segusiiber oli no ülipuhas võrreldes villu polo omaga.
Samas segusiiber oli no ülipuhas võrreldes villu polo omaga.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Kui töö käigus läksid kõik tihendid uued võis pöörete kõikumise põhjus olla lisaõhus kuskilt tihendivahelt.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Mõtlesin korra sama, aga poleks rako mulk, siis isegi võiks eeldada, et tihendid pandi uuedGTI kirjutas:Kui töö käigus läksid kõik tihendid uued võis pöörete kõikumise põhjus olla lisaõhus kuskilt tihendivahelt.

Vähemalt on asi korras ja kive võib loopida nii surnud el ühenduse, kui ka lisaõhu imemise kapsamaadele
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Tihendid kõik vanad ning mõtlesin ka sama asja peale. Mingi hetk võtan kätte vahetan tihendid ka ära kuna selgus, see töö polegi kontimurdev. Tegelesin sellega õhtusel ajal polnud enam kuskilt neid võtta.GTI kirjutas:Kui töö käigus läksid kõik tihendid uued võis pöörete kõikumise põhjus olla lisaõhus kuskilt tihendivahelt.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Oledtito kirjutas:ingel ma olen nastjarako kirjutas: Tihendid kõik vanad ning mõtlesin ka sama asja peale.

Villu hetkel just tegeleb nende tihenditega.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Sai siis lõpuks ka tihendid tellitud:
Alumised:

Ülemised:

Alumised:
Ülemised:
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Ühed olid olemas teised on kohal homseks.tito kirjutas:Villul polnud neid laos ?
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Tihendid vahetatud ning asi on juba hea
Kuid mitte ideaalne. Oleks vaja korra veel arvuti järgi saada siis on näha mis veel tahab seadistamist.
Trossel klapp on mingi 200€ seda väga vahetada ei tahaks

Trossel klapp on mingi 200€ seda väga vahetada ei tahaks

► Näita Spoilerit
Viimati muutis rako, 19 Apr 2014, 12:23, muudetud 1 kord kokku.