Golf 2 1.6 51 kw Külmalt ei taha käima minna(probleem teada)

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Ergo
Huviline
Telefon: 56389635
Golf 2 1.6 51 kw Külmalt ei taha käima minna(probleem teada)

Lugemata postitus Postitas Ergo »

Tere sai siis ostetud natukene aega tagasi Golf2 mootoriga 1.6 - 51 kw ja probleem on siis selline, et külmalt ei taha auto kohe ültse käima minna tahab saada natuke bensiini karpasse v siis, et keegi hoiab kätt peal natukene aega, kui korra käima saad siis soojalt käib poolest pöördest.
Kütte kulu on ka golfi kohta ebatavaliselt suur
Ise mõtlesin, et äkki ei saa kätte aga see ei oleks kütte kuluga nagu loogiline v on mõni andur väsinud ?
Äkki kellegil on endal selline probleem olnud ja teaks kus kohast alustada!
Suured tänud juba ette ära.

Auto näeb välja ise selline :)
Pilt
Viimati muutis Ergo, 27 Mär 2014, 18:03, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
Mazz
Huviline
Auto: Skoda Octavia 1Z
Re: Golf 2 1.6 51 kw - Külmalt ei taha käima minna

Lugemata postitus Postitas Mazz »

Järjekordne karpa viga ehk ? Tooreklapp vms.
Süüteküünlad võid ka üle vaadata.
Kütet võtavadki need mootorid palju, isiklikult visaksin selle tehnika minema üldse kapoti alt ja paneks 1.8 66kw asemele.
Mis seisus on õhufilter? Uus/Vana/Õline ? Enda 1.3 oli kunagi õli täis tulistatud, käis nagu kell, aga nii kui ära vahetasin läks asi ära käest, suri välja, ei taht käivitud jne.
Viimati muutis Mazz, 26 Mär 2014, 16:36, muudetud 1 kord kokku.

Ergo
Huviline

Õhufilter on vana aga peale vaadates pole tal häda veel midagi, et nagu kõlbaks sõita veel .
Aga eks ma keeran karpa maha ja teen puhtaks.
Huvi pärast ka uurima mis hinnaga mootoreid liigub siin :)
Viimati muutis Ergo, 26 Mär 2014, 16:46, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
Mazz
Huviline
Auto: Skoda Octavia 1Z

Lugemata postitus Postitas Mazz »

Ise keerasin kah omal-ajal karpa maha ja puhastasin ära ilusti :D, aga peale seda enam käima ei läinud...pigem võid kaane maha võtta ja vaadata kuidas klapp liigub hommikul. Mäletan endalgi kunagi oli mingi trikk hommikuti kuidas käima sain...surusin mingi klappi alla vist noaga ja siis käivitasin, suri välja ja läks uuesti. Pärast seda sai 1.6 Audi karpa peale ja elu oli märksa ilusam. Mina arvan, et siin on viga karpas. (See klapp ei sulgu korralikult, vb saad niisama ka korda tehtud?)

Edit:trükiviga
Viimati muutis Mazz, 26 Mär 2014, 17:07, muudetud 2 korda kokku.

Ergo
Huviline

Lähen keeran homme karpa maha teen pildi seisukorrast ja siis räägime edasi :)

kazzukaz
Huviline
Telefon: 57819932
Auto: VW Golf 2 ´91
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas kazzukaz »

Mul oli hiljaaegu sarnane probleem, viga oligi nö tooreklapis - starterit andes ei tõmmanud seda klappi kinni. Aga sa võta õhupuhasti maha ja vaata, kuidas sul see klapp toimetab.
Kaku
My VW must be broken - the "chechk engine" light is off.

OliverJ
Huviline
Auto: Golf 2 VR6
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas OliverJ »

Pakun ka automaattooreklappi, võid ta täitsa lahti võtta ,küljepeal kaks kruvi, näed kohe ära kas see spiraal veel seal terve ning istub ilusti liigendi otsas. Samuti võib olla ka tegu süütega, mingi osa seal ei ole just paremas seisus enam. Tegu võib olla ka sellega, et segu on lahja, ei taha kävituda, aga kui soojast peast kävitub ja jookseb ilusti pöördesse sõites, siis peaks sellega normis olema :)

Ergo
Huviline

Olen nüüd niikaugele jõudnud, et karpa sai maha võetud, puhtaks lastud, õhuklapp üle vaadatud ja kõik funksis minu meelest nii nagu peaks proovisin siis uuesti ja käijasin teda mitu minutit ja siis avastasin, et temp tuli hakkab vilkuma armatuuris, kui süüde sisse keerata ja kapote alt tuleb lõksuvat heli nagu relee teeb sai siis korduvalt süüdet sisse välja keeratud ja käijatud ja lõpuks ta käima läks nüüd ongi vast nii, et uus temp andur ja probleem lahendatud :D
Miks ma küll enne ei märganud eks loll pea on ikka kätele ja jalgadele nuhtluseks ;)
Viimati muutis Ergo, 27 Mär 2014, 18:25, muudetud 2 korda kokku.

OliverJ
Huviline

Ergo kirjutas:Olen nüüd niikaugele jõudnud, et karpa sai maha võetud puhtaks lastud, õhuklapp üle vaadatud ja kõik funksis minu meelest nii nagu peaks proovisin siis uuesti ja käijasin teda mitu minutit ja siis avastasin et temp tuli hakkab vilkuma armatuuris, kui süüde sisse keerata ja kapote alt tuleb lõksuvat heli nagu relee tee sai siis korduvalt süüdet sisse välja keeratud ja käijatud ja lõpuks ta käima läks nüüd ongi vast nii, et uus temp andur ja probleem lahendatud :D
Miks ma küll enne ei märganud eks loll pea on ikka kätele ja jalgadele nuhtluseks ;)
Kas tegemist oli 2E-E karpaga ?

Ergo
Huviline
Re: Golf 2 1.6 51 kw Külmalt ei taha käima minna(probleem teada)

Mhm

Ergo
Huviline

OliverJ kirjutas:
Ergo kirjutas:Olen nüüd niikaugele jõudnud, et karpa sai maha võetud puhtaks lastud, õhuklapp üle vaadatud ja kõik funksis minu meelest nii nagu peaks proovisin siis uuesti ja käijasin teda mitu minutit ja siis avastasin et temp tuli hakkab vilkuma armatuuris, kui süüde sisse keerata ja kapote alt tuleb lõksuvat heli nagu relee tee sai siis korduvalt süüdet sisse välja keeratud ja käijatud ja lõpuks ta käima läks nüüd ongi vast nii, et uus temp andur ja probleem lahendatud :D
Mhm

OliverJ
Huviline

Ergo kirjutas:
OliverJ kirjutas:
Mhm
Siis tõesti võib ka see seda põhjustada, eelnevad postitajad arvasid kindlasti, et tegu on 2E2 karpaga, mis pole veel nii elektrooniline :)

Vasta

Mine “Mootor”