Vento automaatkast

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
hardikeerutaja
Huviline
Vento automaatkast

Lugemata postitus Postitas hardikeerutaja »

Tere!

Sõidan `93a. 1,8cm 66kw manuaalkastiga Ventoga. Rooste on oma töö teinud ja kahjuks on vaja uut autot. Vento on armsaks saanud ja hea meelega jätkaks sama rada. Leidsin kuulutuse http://www.auto24.ee/used/1533747" onclick="window.open(this.href);return false; mis näib seda võimaldavat. Ohukolmnurga mu peas sütitab automaatkast. Kas oskate hoiatada/julgustada, mida peaks selle juures teadma? Kuipalju võivad maksma minna probleemid käigukastiga?

Kas leidub siin ehk keegi, kelle juures oleks võimalik teha konkreetse auto tehniline kontroll? Või on kellelgi ehk midagi alternatiivset pakkuda?

Tänud vastamast!

Petzo
Huviline
Telefon: 55596240
Auto: Golf II
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 27 korda

Re: Vento automaatkast

Lugemata postitus Postitas Petzo »

Vana auto pealt kkast uuele visata oleks üks variant.
Rait.

Kasutaja avatar
Mazz
Huviline
Auto: Skoda Octavia 1Z

Lugemata postitus Postitas Mazz »

Pane natuke juurde ja saad juba GIV kätte. Jupid maksavad samapalju, 1.9 diislid on näiteks veel ökomad. Mädaneb mk3 veel kätte ära.

Kasutaja avatar
TiitRE
Huviline
Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
Tänanud: 59 korda
Tänatud: 93 korda

Lugemata postitus Postitas TiitRE »

Õige läbisõit? - No loomulikult õige, kuna Tiina pole isiklikul seda kerinud :D , aga see selleks. Teada-tuntud see käimar tõesti paras ikaldus on, enda eelmine G3 oli samuti autom. ja tekkis ka sellele tüüpviga külge (mis küll ajapikku ei süvenenud ca. 7..8 tuh. km.), kuid käies spetsialisti juures uurimas, väideti, et just 2..3-le hakkavadki tavaliselt libisema (õlivahetus ei aita, pole mõtet selle peale raha raisata :) ) - aitab vaid ketaste vahetus kastis. Samuti on taolise koosluse kütusekulu täielik ulme - minu omal sai naisterahvas oma "vahtralehe stiiliga" keskmiseks 11,5..12,5L (talv ja suvi siis), sealhulgas oli trassi 20% ja linna 80%. Tehaseandmed annavad sellele kooslusele mingi 13+ linnakuluks näiteks - võta juba A8 4,2 bens. quattro või mingi tõsine tank maastur Nissan Patrol ntx :lol:

Kasutaja avatar
marzipan
Veteran
Telefon: 5277418
Auto: VW Beetle 1200 (Instagram @marzipan_beetle) VW LT28 (Instagram @kuudik_vanlife)
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 114 korda

Lugemata postitus Postitas marzipan »

TiitRE kirjutas:Samuti on taolise koosluse kütusekulu täielik ulme - minu omal sai naisterahvas oma "vahtralehe stiiliga" keskmiseks 11,5..12,5L (talv ja suvi siis), sealhulgas oli trassi 20% ja linna 80%. Tehaseandmed annavad sellele kooslusele mingi 13+ linnakuluks näiteks
Täitsa nõus sinuga. Oman ise ju automaatkastiga Ventot ja võin öelda küll, et paras kütuseröövel. Olen isegi oma auto teemas kurtnud, et kas see on normaalne, et ta nii palju kütust võtab. Talvel keskmine kulu linnas 10-12l/100km ja see on 100% linnassõitu. Olen isegi hetkeks kaalunud manuaalkasti vastu vahetada, aga mugavus ju maksab 8) Minul hetkel ei libise midagi, käiguvahetus on sujuv ja nuriseda ei saa.
Viimati muutis marzipan, 28 Mär 2014, 15:16, muudetud 1 kord kokku.
EVWK juhatuse liige jaanuar 2015- jaanuar 2023

Kasutaja avatar
Mazz
Huviline
Auto: Skoda Octavia 1Z

Lugemata postitus Postitas Mazz »

Juba tegelikult manuaaliks tegemine kompenseerib selle ulmelise kütusekulu ära. Pole teab mis auto, et peaks nii palju kütust võtma...

_rein_
Huviline
Telefon: 56565512
Auto: Vento 2.o Cadillac STS
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas _rein_ »

Minu Ventol on kaks korda otsad andnud kastiõlijahuti.Viimase otsin esindusest,mõtlesin et peab auto elu lõpuni,aga ei.Pidas kolm pool aastat.Praegu on paigaldatud Alfa Lavali roostevaba jahuti ,mis kannatab mõlemas suunas 30 bar.

Vasta

Mine “Ülekanne”