Hooratas, sidurikomplekt ja survelaager
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Hooratas, sidurikomplekt ja survelaager
Endal ka lähiajal hooratta vahetus aga kust kõige mõistlikum tellida?
Kas keegi Ebayst tellinud?
VW Passat 2007 2.0 103kw
Kas keegi Ebayst tellinud?
VW Passat 2007 2.0 103kw
-
- Huviline
- Telefon: 58218277
- Auto: VW T4 Multivan 1997 2,5 75 KW TDI. Jetta, Golf 3.
- Kontakt:
Tellisin endale Haapsalu Autoeksperdist ja koos vahetusega Valeo komplekt 600€
-
- Huviline
- Telefon: 56876736
- Auto: golf21,6TD,audic4 2,8 quattro avant. caddy mk1,golf2 1,8b 89a
Jutt teemasse, et olen nii mõnegi kahemassise vahetanud tavalise süsteemi vastu ja olgem ausad, et klendid on olnud väga rahul.
Don´t say nothing.
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
- Tänanud: 88 korda
- Tänatud: 47 korda
mina isiklikult arvan,et see on siiski lollus kuubis! ega see sinna niisama pole pandud! jah see on nõrk koht aga ikkagi. Auto ostmisel pead sa arvestama selliste asjadega, ja kui sa ei jõua sellist autot pidada, milleks seda siis osta ?ylar33 kirjutas:Jutt teemasse, et olen nii mõnegi kahemassise vahetanud tavalise süsteemi vastu ja olgem ausad, et klendid on olnud väga rahul.

"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
ei tea, aga mina üldiselt enam ei pöördu tagasi töökotta, kus soovitati jama, sest tuuleveskitega võitelmine on liialt ajakulukas ja kokkuvõttes läheb kogu see jama sinu enda rahakotist maksma. Ja ma nüüd ei taha uskuda, et kõik need pandud SMF komplektid TDI peal 100% vaiksed, sujuvad nagu seda korras DMF. Hilisemaid probleeme peale 200tkm läbimist kasti endaga v lausa vändagrupiga ei soovi mitte. Miski pärast on ka turbo bensukad DMF iga.
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
Minu vastus kahemassilisele hoorattale on . Olete kuulnud,kui teatud aasta väljalaske autosid kutsutakse tagasi. Tunnistati, et viga oli. Kahemassilise hooratta kohalt on sama tegu.Viga pole tunnistatud,kuid varuosad on tip.top. Miskipärast ühemassilised tulevad vana kooli tagasi.
-
- Huviline
- Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
- Tänatud: 1 kord
Sa ei kujuta ette kui vaikselt auto tiksub kohapeal , mootori häält pole absoluutselt kuulda kui kellegiga veel juttu rääkida , muidugi kui auto taga seista siis sumbuti mürinat on kuulda , miks ma seda räägin , kuna 2.0 ja minu 1.8T töötasid samaaegselt , sai vesteldud tuttavaga , mingi hetk ta küsis et sa oled tuled põlema unustanud , ma ütlesin et ei auto käibcopilot kirjutas:Miski pärast on ka turbo bensukad DMF iga.

aga DMF kui nii labaselt lahti seletatud on vibratsiooni muutja nii edasiandmiseks muudele osadele , ühesõnaga jutt teistele , kes tahab vahetab SMF vastu kes ei taha , need on kindlasti juba teinud endale selgeks miks ta sinna üldse topiti , see pole ausõna mingi müügitrikk, asjal on otstarve täitsa olemas.
aga head lugemist , selliseid lehekülgi on joomajooo Googlis.
http://www.torquecars.com/tuning/dmf-solid-flywheel.php" onclick="window.open(this.href);return false;