jahutusventika relee
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
jahutusventika relee
Kus asub G2 GTD-l 90a jahutusventika relee kui seda yldse olemas on kuskil?
Kui kellelgi on v?ix lisada kaitsmeploki releede skeemi, sellise millel on kirjeldused juures, kus miski relee asub ja mida l?litab ning mis pesad pole kasutusel.
Kui kellelgi on v?ix lisada kaitsmeploki releede skeemi, sellise millel on kirjeldused juures, kus miski relee asub ja mida l?litab ning mis pesad pole kasutusel.
Jahutusventikat l?litab radikasse keeratav andur. K?lma mootoriga on andur lahutatud, anduril n?idatud temperatuuril kontaktid ?henduvad. +12 tuleb andurile muidu peale kogu aeg s?ltumata s??tev?tme asendist.
Ahela kontrollimiseks silda ?ra m?lemad anduri klemmid - ventikas peab hakkama t??le (ettevaatust et midagi vahele ei j?ta - s?rmed ja sallid peitu
)
Muud releendust v?i juhtimist tollel ventikal olla ei tohiks.
Ahela kontrollimiseks silda ?ra m?lemad anduri klemmid - ventikas peab hakkama t??le (ettevaatust et midagi vahele ei j?ta - s?rmed ja sallid peitu

Muud releendust v?i juhtimist tollel ventikal olla ei tohiks.
Re: jahutusventika relee
Ei hakkanud uut teemat tegema ,et küsiks siin !
Nimelt masin 1,9td 55kw passat jahutusventikas hakkab täispööretel undama kui temp jõuab sinna 30-40 kraadini ja ei jäägi seisma ,enne kui lülitan mootori välja !
Olen proovinud sellist asja ,et radika küljes olevat andurit lahtiühendanud siis kui ventikas käib ja ikkab undas edasi.
Kas teda juhib mingi relee ? Kus see asub ?
Tänud !
Nimelt masin 1,9td 55kw passat jahutusventikas hakkab täispööretel undama kui temp jõuab sinna 30-40 kraadini ja ei jäägi seisma ,enne kui lülitan mootori välja !
Olen proovinud sellist asja ,et radika küljes olevat andurit lahtiühendanud siis kui ventikas käib ja ikkab undas edasi.
Kas teda juhib mingi relee ? Kus see asub ?
Tänud !
see andur peakski ise olema relee eest.
põhimõtteliselt, kui selle anduri pistikus otsad traadiga kokku ühendada siis töötaks kah ventikas kogu aeg.
isegi siis kui välja lülitada.
juhtmed?
releede kohapealt on jama jah, ma pole ka oma passatil leidnud releede kohta mingit skeemi, aga hunnik releesid on salongis kaitsmeploki kohal
põhimõtteliselt, kui selle anduri pistikus otsad traadiga kokku ühendada siis töötaks kah ventikas kogu aeg.
isegi siis kui välja lülitada.
juhtmed?
releede kohapealt on jama jah, ma pole ka oma passatil leidnud releede kohta mingit skeemi, aga hunnik releesid on salongis kaitsmeploki kohal
Vähemalt Golf3`mel (1,9td) oli mingi releetaoline asi selle ventika jaoks paisupaagi all, endal kunagi oli sellesse musta karpi mineva juhtmekimbu pistik (see must karp vähemalt g3`mel asubki paisupaagi all ja seal oli vist kaks releed sees) ära kõrbend ning pani jahutusventikat "omal soovik kuna tahtis tööle"
Edu!
Edu!
Diesel, what else?! :)
-
- Huviline
- Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw
G3 koha pealt jah on küll paisupaagi all relee karp seal see on siis kas üks,kaks või kolm releed oleneb palju lisa varustust peal on ,,minu omal on seal üks relee mis paneb sundvendi esinese käigu tööle ja siis teine lülitab teise käigu peale ja kolmas on kliima pumba siduri relee mis selle kliima järgi lükkab ...muidu mul on sama värk isegi külmalt paned auto käima kohe on sund vent järgi esimese käiguga aga kui kliima kinni paned ültse siis käib veel minut umbes siis on vaikus kuni läheb sund vendi teine käik käima.et mootori tempi jahutada .. aga g2 kahe koha pealt ega sul kliimat ei ole ole peal äkki see hoiab kuigi ventikat järgi
Ah mida ka mina autodest tean, ;) aga ikkagi nii palju tean et naisi ja pidureid ei tohi kunagi usaldada
-
- Huviline
- Telefon: 56788327
- Auto: vento 66kw, passat b5 81kw
keegi kliima (kahe nupuga) releest ka midagi teab?
nimelt mul ei jõua vool kliimani, kaitsmes ja lülitit taga on juhtmed ka korras
nimelt mul ei jõua vool kliimani, kaitsmes ja lülitit taga on juhtmed ka korras
Eestis teevad pimedad harju, saksamaal panevad opeleid kokku.