Kulla tõnn, sinuga ma küll vaielda ei viitsi.t6nis3 kirjutas:Küll on kasutaja copilot ,,isake,,. Ainukene hädakene ,et kasutab oma teadmistest interneti avarusi.
Peale geomeetria puhastust....
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Re: Peale geomeetria puhastust....
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.6 / Golf IV 1.9
mis Sul viga on? Aita parem viga leida, mitte ära hakka kohe inimesi maha tegema...t6nis3 kirjutas:Küll on kasutaja copilot ,,isake,,. Ainukene hädakene ,et kasutab oma teadmistest interneti avarusi.
-
- Huviline
- Auto: Sharan 1,9tdi 85kw, Aut. 07.a & Golf 3 1,9td, 55kw
Ja nii oligi,et see välimine rõnga mis labasid liigutab oli valetpidi. Tuleb nüüd aint loota,et kogu probleem oõigi selles. Kohe kohe paneb turbo kokku tagasi ning jään seda õhu pealevoolu toru ootama, saabub kolmapäeva hommikul. Siis saab teada kas on nõik korras või ikka jama majas.
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Ma panin samuti selle konnarõnga tagurpidi ja jebisin päris korralikult ennast läbi.
-
- Huviline
Nu ma siiralt loodan, et selles see jama oli, kui pole siis on minu mõistus otsas. Seda aga saan teada alles kolmapäeval.
Veel selline küss,et kas õlituse äravoolule käib mingi vaskseib või midagi ka vahele,puhastasin pinnad, panin uue tihendi,aga ikka ajab õli läbi?
Veel selline küss,et kas õlituse äravoolule käib mingi vaskseib või midagi ka vahele,puhastasin pinnad, panin uue tihendi,aga ikka ajab õli läbi?
-
- Huviline
Niib, minu saaga sai läbi. Õli enam ei tilgu ja kõik töötab nii kuis peab. Tõdemus ikka see,et peab kõik õigesti kokku panema. Minupoolest võib teema lukku panna!
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Siis hästi, kui asi jonksus, hea kui lingist kasu oli. Räägi veel, kui kergelt sul see kuumakoda lahti tuli? Plaanis 81kw sel CHRA ehk sisu välja vahetada, sest selle kaudu lahkub mootorist pikka mööda õli ja uurin maad, et kas tasub ise kodus ikka asjaga jamada, v viia kellegi spetsialisti kätte, et ise kodus mingeid polte v asju peeti ei keeraks ja siis lõhkise küna ees ei seisaks. Uus sisu saab 200EUR eest ja ise tehes oleks tööraha pealt sääst märgatav.Mägi kirjutas:Niib, minu saaga sai läbi. Õli enam ei tilgu ja kõik töötab nii kuis peab. Tõdemus ikka see,et peab kõik õigesti kokku panema. Minupoolest võib teema lukku panna!
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
Tänud selle lingi eest,sellest oli palju abi. Kuumakoda tuli suht hästi lahti,koputasin haamriga ja lahti see tuli. Mõned poldid saagisin kuumakojapeal läbi ega muidu ei tulnud ka. Hiljem lihtsalt nipitasin need välja. Mina tegin sellist tööd ju ültse esimest korda ja sain ju ka,mõndade mööndustega,hästi hakkama.
Maha võid selle küll ise võtta ja kui ei saagi hakkama siis saad objekti spetsialisti juurde viia.
Maha võid selle küll ise võtta ja kui ei saagi hakkama siis saad objekti spetsialisti juurde viia.
-
- Huviline
- Auto: Focus 3 / Golf 4
- Tänanud: 1 kord
audivana teemast lugedes oli tal turbo sees "konnasid" liigutav vaheplaat teistpidi pandud ja geomeetriat liigutava varda pikkus vale.
http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php? ... &start=450" onclick="window.open(this.href);return false;
äkki ikkagi pandi sul valesti kokku? näiteks tegeles sinu turboga keegi praktikant..
http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php? ... &start=450" onclick="window.open(this.href);return false;
äkki ikkagi pandi sul valesti kokku? näiteks tegeles sinu turboga keegi praktikant..
► Näita Spoilerit
Viimati muutis vwgolf, 07 Apr 2014, 19:20, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Muuseas ma ise suutsin selle tagurpidi panna(2a. tagasi oli see). Nüüd 1kuu tagasi puhastasin uuesti ja tegin päris ühe märgi ja mitu pilt kuidas asi 100% õigesti kokku läheks
. Aga püssib ka haigelt edasi nüüd.

-
- Huviline
- Auto: VAG
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 31 korda
Sain ka lõpuks aru, et mida saab valesti panna seal turbo sees. Aga see jutt kehtib ainult nende turbode kohta, millel see vaheplaat pole sümmeetriline.
Aga kas see valesti panemine siis kuidagi ei avaldu, näiteks aktuaatori hoova käik jääb lühemaks?
Aga kas see valesti panemine siis kuidagi ei avaldu, näiteks aktuaatori hoova käik jääb lühemaks?
Viimati muutis teet82, 09 Apr 2014, 11:32, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Otseselt ei avaldu see kuskil, kokku lägeb nii ühte kui teistpidi väga eduliselt. Lihtsalt kui turbo peal siis toodab nagu liiga palju ning ei ole seda üleliigset kuhugi panna siis hakkavad anomaaliad.
Mul masin töötas tõrgetetta mingine pool aastat ning siis hakkas jälle limpi viskama. Hetkel ei teagi mida ettevõtta.
Nüüdseks on karterituulutus ja muud loomad ka korda tehtud aga nuh vana ja paljusõitnud autole kohaselt võtab ikka õli palju.
Võimalik, et vaatan ühe bussi siin juurde, varuosadeks, ehk siis sealt lappan asju ringi
Mul masin töötas tõrgetetta mingine pool aastat ning siis hakkas jälle limpi viskama. Hetkel ei teagi mida ettevõtta.
Nüüdseks on karterituulutus ja muud loomad ka korda tehtud aga nuh vana ja paljusõitnud autole kohaselt võtab ikka õli palju.
Võimalik, et vaatan ühe bussi siin juurde, varuosadeks, ehk siis sealt lappan asju ringi