Nn. "vanad klubilised/huvilised" on liiga vanaks jäänud?

Jah.fD- kirjutas:Sõitsin korra Mustika alt läbi ja oli vaid 4-5 autot. Sportlik huvi: kas nö "tänapäeval" käibki kolmapäeviti nii vähe inimesi kogunemas?
Nn. "vanad klubilised/huvilised" on liiga vanaks jäänud?![]()
Seda ''viimast'' korda oled juba mitukümmend korda öelnud:D:DChris-T kirjutas:Käisin ka isegi korra läbi, aga oli vaja tööle tagasi minna. Viimane kord ka ilmselt...
Ei taha uskuda, et selles probleem on, aga kahjuks jah, sellist feelingut, nagu siin eelmise aasta lõpus kogunemistel oli, enam ei leia. Mina jõudsin kohale kell 20.30. Kohal oligi max 10 inimest ja 6 autot. Oli näha jah, et mõni sõitis lihtsalt läbi. Kuidas saaks kogunemistele taas hinge sisse puhuda? Varem oli nii, et kui kogunemine läbi sai, siis läksid koju ja hakkasid järgmist kolmapäeva ootama. Kas tõesti peab hakkama uuesti ahju kuumaks ajama ja pirukaid pakkuma?wolkar3 kirjutas:Ei pakuta enam pirukaid..
Endalgi läheb veidigi vaba moment auto peale et saaks selle asja lõpuks liikvele...tito kirjutas:...vaja inimestel autosid mukkida saage aru![]()
Ise sõitsid ka ainult mööda ja lehvitasidmarzipan kirjutas:Ei taha uskuda, et selles probleem on, aga kahjuks jah, sellist feelingut, nagu siin eelmise aasta lõpus kogunemistel oli, enam ei leia. Mina jõudsin kohale kell 20.30. Kohal oligi max 10 inimest ja 6 autot. Oli näha jah, et mõni sõitis lihtsalt läbi. Kuidas saaks kogunemistele taas hinge sisse puhuda? Varem oli nii, et kui kogunemine läbi sai, siis läksid koju ja hakkasid järgmist kolmapäeva ootama. Kas tõesti peab hakkama uuesti ahju kuumaks ajama ja pirukaid pakkuma?wolkar3 kirjutas:Ei pakuta enam pirukaid..
Mina olin kohal tund aega, siis läksin käisin poes ja sõitsin koju. Seega ainult lehvitamiseks mina ennast kohale ei veakessu135 kirjutas:Ise sõitsid ka ainult mööda ja lehvitasidmarzipan kirjutas:Ei taha uskuda, et selles probleem on, aga kahjuks jah, sellist feelingut, nagu siin eelmise aasta lõpus kogunemistel oli, enam ei leia. Mina jõudsin kohale kell 20.30. Kohal oligi max 10 inimest ja 6 autot. Oli näha jah, et mõni sõitis lihtsalt läbi. Kuidas saaks kogunemistele taas hinge sisse puhuda? Varem oli nii, et kui kogunemine läbi sai, siis läksid koju ja hakkasid järgmist kolmapäeva ootama. Kas tõesti peab hakkama uuesti ahju kuumaks ajama ja pirukaid pakkuma?wolkar3 kirjutas:Ei pakuta enam pirukaid..![]()
Küll see hing tuleb sisse kui väljas hakatakse kogunema
Mõte on hea, liigutada võiks küll soojal õhtul. Kas mitte Nõmme kandis pole võrkpalliplatsi? Lähedal seal kohe ka korvpalliplats, mõtlen kui Rahumäe politseijaoskonna poolt Nõmme poole sõita ning seal sinka-vonkas jääb kurvi peale korvpalliplats. Paremale kurvi pealt suundudes saab vähe edasi ja siis liiva sees näiteks võrkpalli mängida.Mattias kirjutas:lisaks peaks sel suvel asja huvitavamaks tegema ja leidma uue kogunemise koha, kus äkki ka midagi ühiselt teha saab(pallimäng vms). Kakumäe rand on mudu ok koht,aga sinna on tüütult pikk seigelda ja Flinti juures pole teed ka enam eriti.
Väike värskendus kuluks ära
Veel on liiga külm ,et kuskile võrku pelama minnakessu135 kirjutas:Ma arvan, et see kolmapäev võiksid kohalolijad juba järgmise nädala koha siis välja mõelda ja järgmine nädal juba väljas olla?
Ma veel välja ei tahaks ronidaLetsRaid kirjutas:Kus siis kogunemine toimub täna?