T4 katusereelingud
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
T4 katusereelingud
Pealinnas on liikvel üsna mitu T4 bussi, millele on paigaldatud katusereelingud (originaalid need ei ole, ilmselt mõne teise VW omad vms). Soovin oma bussile ka selliseid paigaldada, et oleks mugavam raame kinnitada. Kas keegi jagaks infot, kuidas te need reelingud olete kinnitanud? Katusesse lihtsalt aukude puurimine ei tundu kõige turvalisem mõte, vesi hakkab ilmselt ju mingi hetk sisse tungima...
Tänan juba ette igasuguse info eest!
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Re: T4 katusereelingud
Evens pani enda bussile passati omad ( b3-b4 ma ei tea kumma omad) Rakol on vist koju taritud samad asjad, võid neilt küsidarainkub kirjutas:Pealinnas on liikvel üsna mitu T4 bussi, millele on paigaldatud katusereelingud (originaalid need ei ole, ilmselt mõne teise VW omad vms). Soovin oma bussile ka selliseid paigaldada, et oleks mugavam raame kinnitada. Kas keegi jagaks infot, kuidas te need reelingud olete kinnitanud? Katusesse lihtsalt aukude puurimine ei tundu kõige turvalisem mõte, vesi hakkab ilmselt ju mingi hetk sisse tungima...

- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Suhtlesime PS i teel.
Teistele infoks tegemist on siis B4 variant originaal pikki raamidega. Katusesse kinnitamine ikka aukudega läbi katuse nagu on ka originaalis B4 passatil. Minul on olemas kogu komplekt koos tiftide ja originaal kinnitustega. Paigaldamiseni pole veel jõudnud ja pole ka plaanid enne kui keretööde pihta pole hakanud seda siis lähiajal. Siis võin teha ka mõned pildid.
Teistele infoks tegemist on siis B4 variant originaal pikki raamidega. Katusesse kinnitamine ikka aukudega läbi katuse nagu on ka originaalis B4 passatil. Minul on olemas kogu komplekt koos tiftide ja originaal kinnitustega. Paigaldamiseni pole veel jõudnud ja pole ka plaanid enne kui keretööde pihta pole hakanud seda siis lähiajal. Siis võin teha ka mõned pildid.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
-
- Huviline
Kes oleks Tallinnas/Harjumaal abiks B4 orginaal reelingute paigaldamisel T4 bussile? Või teab kontakti soovitada, kes võiks selle töö ära teha?
Tänud ette!
Tänud ette!
-
- Huviline
- Telefon: 58218277
- Auto: VW T4 Multivan 1997 2,5 75 KW TDI. Jetta, Golf 3.
- Kontakt:
Võta ühendust Evens'iga, ta on Tallinnas, kui tal aega on ja kokkuleppele saate siis on hea.kallekaares kirjutas:Kes oleks Tallinnas/Harjumaal abiks B4 orginaal reelingute paigaldamisel T4 bussile? Või teab kontakti soovitada, kes võiks selle töö ära teha?
Tänud ette!
Minu bussil on need juba ostmisest küljes, kuid teadmata on doonor millelt on need võetud.
-
- Huviline
- Telefon: 58218277
- Auto: VW T4 Multivan 1997 2,5 75 KW TDI. Jetta, Golf 3.
- Kontakt:
Iseenesest ei ole ju hullu, vaja on aega, mõõdulinti, drelli, puuri, polster seest lahti ja tegutsema!kallekaares kirjutas:Kes oleks Tallinnas/Harjumaal abiks B4 orginaal reelingute paigaldamisel T4 bussile? Või teab kontakti soovitada, kes võiks selle töö ära teha?
Tänud ette!
-
- Huviline
Võtsin täna asja ette, kõik plastikust paneelid sain lõpuks lahti, aga laepolstrit ikkagi kätte ei saanud, sest see oli mingite kronsadega lakke liimitud ja ma ei julgenud/raatsinud seda lahti rebima hakata. Ilmselt on laepolster erinevalt paigaldatud, sõltuvalt tagaistmete kliima olemasolust või puudumisest. Kas teil, kes olete seda lahti võtnud on taga eraldi kliima või mitte?
-
- Huviline
Mina lahendasin omal asja lihtsamalt, Eestis on hakatud müüma Whispbar´i katuseraame, mida saab kinnitada suvalisele katusele spetsiaalsete siinidega.
Mina nägin kolme suurt plussi reelingutega võrreldes: siine on lihtsam paigaldada, bussi kõrgus jääb laevapileteid ostes ilma raamideta ikka 1900 mm, raamid on vaiksed ja näevad head välja.
Huvilise võin paigaldusest lähemalt rääkida, samuti on nüüd üle ühed väga korralikud Passat B4 orginaal reelingud, sümboolse raha eest, annan ära.
Tegin paar pilti ka:

Mina nägin kolme suurt plussi reelingutega võrreldes: siine on lihtsam paigaldada, bussi kõrgus jääb laevapileteid ostes ilma raamideta ikka 1900 mm, raamid on vaiksed ja näevad head välja.
Huvilise võin paigaldusest lähemalt rääkida, samuti on nüüd üle ühed väga korralikud Passat B4 orginaal reelingud, sümboolse raha eest, annan ära.

Tegin paar pilti ka:

- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Kes seda müüb?kallekaares kirjutas:Mina lahendasin omal asja lihtsamalt, Eestis on hakatud müüma Whispbar´i katuseraame, mida saab kinnitada suvalisele katusele spetsiaalsete siinidega.
Huvilise võin paigaldusest lähemalt rääkida, samuti on nüüd üle ühed väga korralikud Passat B4 orginaal reelingud, sümboolse raha eest, annan ära.![]()
Kas ristitaladel on peal soon, ntks rattahoidja jms kinnitamiseks ?
Mis maksash??

-
- Huviline
Maaletooja on Alfa GPS, mina soetasin otse nende käest: http://www.gps.ee/kontakt/" onclick="window.open(this.href);return false;
Risttaladel on soon peal, kusjuures tegemist on eriti innovaatilise lahendusega, sest seda kummi ei pea lõikuma (nagu Thule Aerobaril), vaid see vajub alla ja tõuseb pärast üles tagasi, kui oled hoidja eemaldanud.
Oluline on teada, et sinna soonde sobivad ka kõik Thule hoidjad, mina isiklikult olen testinud kajaki-ja rattahoidjaid. Samuti proovisin järgi, et Thule suusaboksi "käpp" ulatub ümber kinnituma ehk saan talvel boksi katusele visata. Tegin paar pilti ikka ka:

Hind tuli kokku tiba üle 200 euro.
Risttaladel on soon peal, kusjuures tegemist on eriti innovaatilise lahendusega, sest seda kummi ei pea lõikuma (nagu Thule Aerobaril), vaid see vajub alla ja tõuseb pärast üles tagasi, kui oled hoidja eemaldanud.

Hind tuli kokku tiba üle 200 euro.
Kas keegi teab Tartus kedagi, kes paigaldaks T4-le katusereelingud, arvatavasti siis B4 omad.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Minukäest võid saada reelingud. Mul on üks komplekt üle. Tartus on neid mitu kes sellega hakkama saaks.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Võiks kontakte jagada. Reelingud on olemas aga oleks vaja kedagi kes korralikult paigaldaks.