Elevant kirjutas:Lähed võtad statist kohvi, siis kimad selkusse ja sealt stardite.
Keiu anna andeks, aga väga tüütu oleks sõita kõigepealt lasnamäele ja siis Tartu mnt-le tagasi, see käib just siis nende kohapealt, kes tulevad teiselt poolt Tartu mnt. ehk siis pea kõik ülejäänud kes ei ela lasnaskiiugolf kirjutas:Aga koguneme Lasnamäe Maksika parklas,seal Stat ka kõrval.06.30
Väike vale arusaam jep, jutustavad siin 9ndast/10ndast. Täna peaks kõik'se seltskond kohal olema.Rahapesukaru kirjutas:saan aru, et kolmapäeval Tallinnas kogunemist ei toimu kuna enamus juba hommikul juba kell 6.30 koguneb statikas? Ning peale seda lähevad nad Kevadkruiisile lõuna osariikidesse?
või olen ma seda teemat lugedes millestki valesti aru-saanud??
Valesti oled aru saanud, täna on ka kogunemine, lihtsalt vahepeal pandi plaan paika, mis Laupäeval kruiisile minekust saab.Rahapesukaru kirjutas:saan aru, et kolmapäeval Tallinnas kogunemist ei toimu kuna enamus juba hommikul juba kell 6.30 koguneb statikas? Ning peale seda lähevad nad Kevadkruiisile lõuna osariikidesse?
või olen ma seda teemat lugedes millestki valesti aru-saanud??
Muidu oled olnud?Mermo kirjutas:Tõsi lugu, täna ei pidanud olema. Kõik oli marurahulik.Stollu kirjutas:endast väljas saab iga kell olla
Alati endast väljas - minu elu moto.Chris-T kirjutas:Muidu oled olnud?Mermo kirjutas:Tõsi lugu, täna ei pidanud olema. Kõik oli marurahulik.Stollu kirjutas:endast väljas saab iga kell olla