vw passat 1,9 74kw probleem.Aidake
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
vw passat 1,9 74kw probleem.Aidake
Tere kõigile
Sai siis eelmise aasta suve lõpus ostetud Passat 1.9 74kw 2003 aasta universaal.Seniajani töötanud kõik laitmatult.Olen sõitnud 17000 km ning vahetama pidanud ainult ühe vedru ja sarniiri.Senimaani oli nagu tutikas pill.Aga nüüd on nii et kui keeran käima auto ja vaba käik sees siis ok kõik.pöörded norm ja mootor töötab ilusti.aga kui sidur alla vajutada ning käik sisse panna siis mootor hakkab nagu tõmblema, hüplema vms, või nagu välja surema või kütet habama.umbes selline tunne on.aga kui jälle vabakäik sisse panna koha peal siis jälle ok,töötab ilusti.ja kui kohapealt ka hakkan minema siis jälle hüpleb nagu ja peab rohkem gaasi vajutama,ja nagu välja sureks.suurematel kiirustel pole aru saand.aga just kohapeal ja kohalt minnes.vabakäigul koik ok.
Äkki oskab keegi midagi ütlelda selle kohta? endal esimene passat ja ei jaga eriti.
Sai siis eelmise aasta suve lõpus ostetud Passat 1.9 74kw 2003 aasta universaal.Seniajani töötanud kõik laitmatult.Olen sõitnud 17000 km ning vahetama pidanud ainult ühe vedru ja sarniiri.Senimaani oli nagu tutikas pill.Aga nüüd on nii et kui keeran käima auto ja vaba käik sees siis ok kõik.pöörded norm ja mootor töötab ilusti.aga kui sidur alla vajutada ning käik sisse panna siis mootor hakkab nagu tõmblema, hüplema vms, või nagu välja surema või kütet habama.umbes selline tunne on.aga kui jälle vabakäik sisse panna koha peal siis jälle ok,töötab ilusti.ja kui kohapealt ka hakkan minema siis jälle hüpleb nagu ja peab rohkem gaasi vajutama,ja nagu välja sureks.suurematel kiirustel pole aru saand.aga just kohapeal ja kohalt minnes.vabakäigul koik ok.
Äkki oskab keegi midagi ütlelda selle kohta? endal esimene passat ja ei jaga eriti.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Re: vw passat 1,9 74kw probleem.Aidake
Alustaks diagnostikast....esiteks veakoodide osas ning kõige põhilisem live data väärtusi vaadata mis mida teeb. Selleks pead ilmselt kellegi pädevama venna otsima, kes diislist ka midagi jagab.
Muidugi küsiks, et kõik elementaarsed hooldused on tehtud st õlid, filtrid jne...eriti viitan siin kütte filtrile. Põhjuseid võib olla päris mitu....alustuseks kas mootor saab kätte kütet nagu vaja st kas paagi etteande pump ikka toimetab nagu peab jne.
Muidugi küsiks, et kõik elementaarsed hooldused on tehtud st õlid, filtrid jne...eriti viitan siin kütte filtrile. Põhjuseid võib olla päris mitu....alustuseks kas mootor saab kätte kütet nagu vaja st kas paagi etteande pump ikka toimetab nagu peab jne.
Diesel Power KEEPS ME GOING
õli ja filtrid väga korrapäraselt vahetatud.isegi 10000 km tagant vahetasin õli.aga küttefiltri vahetasin peale ostu ehk siis 2013 aug. nüüd vahetasin õli ja õlifiltri aga kütte filtrit ei vahetanud,sest öeldi et nii tihti pole mõtet vahetada.äkki ikka peaks vahetama ? mis aja tagant yldse kütte filtrit vahetada ? kui filtri viga siis peaks vabakäigul ka nii tegema.aga ta hakkab alles siis väristama kui kohapeal käigu sisse panen.paagi etteande pumbast ei tea ma midagi.kas ei või olla äkki hooratas? ise olen sellepeale mõelnud.aga jah vist tuleb ikka diagnost lasta teha kuigi ma ei usu eriti et ta midagi näitab.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Võimalik ka et asi seotud sul hoorattaga. Väljasuretamisel teeb kolinat vms kah nagu klassikaline väsinud DMF?
Küttefilter oli miskine 30tkm ringis vist välp kui õigesti mäletan....
Küttefilter oli miskine 30tkm ringis vist välp kui õigesti mäletan....
Viimati muutis copilot, 13 Mai 2014, 20:35, muudetud 1 kord kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
siis küttefiltriga aega on.aga minu arust ei tee mingit häält kui välja suretada.ei ole tähele pannud.
kas äkki viga ei või siduris olla ? mõtlen et äkki ei lahuta ta korralikult ära ja siis hakkab väristama kui käik sees.
nii viga teada.eile äks remonti ja seniajani seisis auto.hooratas ja siduriketas läbi omadega.ketas uus ja lammarist sain 100-ga hooratta.