VW CC 2011 2,0d 103kw Keeramisel rool liigub ebayhtlaselt

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
lysty
Huviline
Auto: VW CC
VW CC 2011 2,0d 103kw Keeramisel rool liigub ebayhtlaselt

Lugemata postitus Postitas lysty »

Tere koigile ja siia selline ja veel ka natuke teistsugune mure.! :)
Kui soita otse,siis rool paigal aga koige rohkem häirib see just siis kui hakkad vaikselt rida vahetama voi läbid sujuvat kurvi ornalt keerates rool nagu keerab jupp jupi haaval ja tagasi samuti.Raske on seda seletada aga ta ei fibreeri vaid liigub kindla intervalliga.Ykspäev jäi nagu pisut kinni ja kui siis joulisema liigutuse tegin siis kadus pea päevaks ära. Järgmisel päeval oli jälle tagasi ja tunda oli seda ka seistes rooli keerates. Väga häiriv on see just siis kui soidad pikalt mööda maanteed ja siis yritad yhe näpuga kergelt rooli keerata jääks nagu kinni hetkeks ja siis jonksutades keerab.
Segane jutt aga paremini seletada ei oska.:)
teine asi,mis väga häirib on kummide urin,nagu oleks laagrid läbi. Mul Jetta 2012 tööautoks ja selle ma midagi sellist ei ole täheldanud.! Eriti hull on maha pidurdades enne seisma jäämist ja pikalt 100ga soites.see jouramine lihtsalt käib muusikast ka yle. Cood Year on siis firma. Keegi kuskil pakkus välja ,et lasta kummid täita lämmastikuga...! On sellest keegi midagi kuulnud.!?
Ja kuna suht vähe on selle margikohta juttu ja mina suht uus VW omanik,siis voiks siia ka muid aruteluid jne. lisada. Näiteks votaks yles selle tagasilla teema,kuidas saada see ikkagi vaikima ilma,et peaks iga natukese ajatagant sadulaid vahetama.Jne.
Tänud neile,kes viitsivad oma arvamusi jagada ja neile kes jätavad teemast mööda kommentaarid kirjutamata.! :)
Parimat.!

alca
Huviline
Auto: Golf Plus 1,9 tdi 77kw
Tänanud: 2 korda

Re: VW CC 2011 2,0d 103kw Keeramisel rool liigub ebayhtlaselt

Lugemata postitus Postitas alca »

Vastaks rooliteemal .
Seda jõnksutamist põhjustavad enamusel juhtudel rooli kardaaniristid.
Proovi vahetada rooli asendit üles ja alla.
kardaani sirgeimas asendis peaks see jõnksutamine
Vähenema või lõppema.

Kasutaja avatar
TiitRE
Huviline
Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
Tänanud: 59 korda
Tänatud: 93 korda

Lugemata postitus Postitas TiitRE »

Lämmastikseguga täidetakse rehve juba aastaid, ei mingit raketiteadust. Kuid lämmastiku põhieesmärgiks siiski väiksem temp.-ist sõltuv "mängimine" (urina vähendamist sellega pole kuulnud). Rehvitöökojad, täites rehvid lämmastikseguga, vahetavad tavalised ventiilikorgid rohelist värvi korkide vastu.
Viimati muutis TiitRE, 03 Juul 2014, 18:58, muudetud 1 kord kokku.

lysty
Huviline

Tänud kiiretele vastajatele ja 9-l läheb Mollerisse uuringutele. Eks annan ka siia teada kui midagi selgemaks saab.!
Nyydseks leidnud väga palju infot kasutajate CC-de alt ja huvitav,et otsing mulle esialgu midagi ei andnud voibolla minu viga.:)
Parimat
Mel

lysty
Huviline

Nüüdseks siis Molleris käidud ja targemaks sain vaid niipalju,et tagumised kondid oleks hea vahetada ja oligi kõik. Rooli imeliku käitumisekohta sain vastuseks,et see ongi selle isendi omapära ja tuleneb elektroonilisest roolilatist....!
Kahju küll kui see tõesti nii on sest ikka jube ebameeldiv on see jõnksutamine ja rahu ei anna see nn.kummide undamine.! See ei muutu ei keeramisel ega ka teekatte struktuuri muutumisel. Kunagi tegi mu A6 sarnast häält ja lõpuks selgus,et läbi oli käimakoti otsalaager.
Eks pean leidma kedagi,kes samasugust isendit omab ja lihtsalt võrdlema,et hing rahule jääks.! ;) Vahest leiab keegi aega ja tahtmist kokku saada.Mul tööautoks sama aja Jetta ja selliseid anomaaliaid ei ole,igasugu muid kohinaid ja vuhinaid on rohkem.
Selleks korraks siis niipalju kui kellegil ideid või nõuandeid siis oleksin tänulik.!
Parimat
Mel

Kasutaja avatar
andrec
Huviline
Telefon: 53454729
Auto: Audi urS4, Audi A6
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas andrec »

Mis mustriga rehvid on?
Jõnksutamist amordi ülemised laagrid ei või mõjutada? Tavalistel passatitel küll vahetanud neid, veermik sama neil ju.
Esinduste kontroll ei vasta alati 100% tõepähe, samuti ka ülevaatuste poolt leitavad vead.

Kasutaja avatar
Siim
Huviline
Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Siim »

ratta laagrid ka uluvad/kohisevad.

lysty
Huviline

Tänud vastuste ja arvamuste eest kui nüüd koju saan siis hakkan uuesti kaevama. Tõsi ta on,et ei TÜV ega ka esindus ei ole lõplikult arvestatavad paigad aga võiks ju olla...!?:) lõpuks käid ühest kohast teise kuni päriselt laagrid vms. läbi saavad.:)
Kummid on keskmiselt kulunud CoodYearid ja need pidavat suht vaiksed olema.... Rattalaagreid kahtlustan ise juba algusest saati ja nüüd pole enam väga kiire kuna tagastamise ja protsessimise aeg on läbi.Nüüdseks on juba kahes esinduslikus töökojas väidetud,et laagrid on korras ja amordid on vahetatud väidetavalt kogu kompotiga 7000km tagasi... Sõbra A6-l oli sarnane jõuramine aga keeramisel jne. mingil hetkel ikka muutus natuke,et laager läbi on sai selgeks alles siis kui maha näpuvahele oli võetud ja siis ka se minimaalne.
Oskab keegi soovitada konkreetset inimest kes asjaga pädevalt kursis,katse eksitus meetodil ei tahaks päris juppe vahetama hakata. Aga eks kõigepealt peab ikka mõne teise samasugusega sõita proovima,äkki olen liiga nõudlik ja pirtsakas ning ei pea lugu ja ei saa aru tehnika uuenemisest ja nendega kaasnevatest häältest.:)
Parimat ja tänud !!

Kasutaja avatar
siLc
Tunnustatud
Auto: Passat B7 EcoFuel
Tänatud: 149 korda

Lugemata postitus Postitas siLc »

A6-l (ükskõik mis mudel enne C7-t) võimendab rooli hüdraulika ja võrdlus CC elektromehhanilise latiga on nagu võrrelda siga ja kägu.

Muide, rehvitootja nimi on ikka GoodYear :wink:

müstaago
Huviline

Lugemata postitus Postitas müstaago »

Väga lihtne. Mine möllerisse tagasi. Palu proovisõitu neilt proovisõidu CC-ga koos mölleri esindajaga kohapeal. Kui ka tutikas CC teeb sama anomaaliaid, siis tõesti see roolilati omapära, mis võib sulle häiriv tunduda. Kui aga ei tee nende auto sama jama siis kutsu Mölleri meister ka õue ja lase oma ning nende autot proovida... tee puust ja punakselt selgeks. Seejärel lase viga neil üles otsida või roolilatt vahetada.
Viimati muutis müstaago, 16 Juul 2014, 23:27, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

müstaago kirjutas:Väga lihtne. Mine möllerisse tagasi. Palu proovisõitu neilt proovisõidu CC-ga koos mölleri esindajaga kohapeal. Kui ka tutikas CC teeb sama anomaaliaid, siis tõesti see roolilati omapära, mis võib sulle häiriv tunduda. Kui aga ei tee nende auto sama jama siis kutsu Mölleri meister ka õue ja lase oma ning nende autot proovida... tee puust ja punakselt selgeks. Seejärel lase viga neil üles otsida või roolilatt vahetada.
Kas keegi üldse viitsib tegeleda sellega seal?
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

müstaago
Huviline

Lugemata postitus Postitas müstaago »

Nad ei peagi viitsima.. kõigest palgatöölised ju :D Ise pead ikka pinda käima kuniks mure lahendatud.

lysty
Huviline

Nüüdseks siis päris hulga vett merre voolanud ja km ka läbitud,võtaks jälle teema üles.
Rooli värinad kadusid mingi aeg märkamatult ise ära ja pole siiani endast märku andnud,läbitud on 40000km suurem.Nii,et siinkohal oli Molleri asjapulkade väide,et see selle tüübi omapära natuke nagu kaelast ärasaamise jutt.
Tagumised klobinad kadusid peale kontide vahetust ja ka siiani kõik korras.
Sellest undamisest pole aga siiani lahti saanud kui aus olla pole tegelenud ka asjaga kuna olin kodust eemal ja naine kasutab autot. Mõtlesin ,et las undab,lõpuks peab ju kuskilt midagi järgi andma aga näe ei anna. Hullemaks ka ei lähe ja alla läksid juba kolmandat sorti kummid. Kusjuures talvekummidega undab teistmoodi ja justkui vähemgi kui suvekatega. Nüüd sai ikkagi esi laagrid vahetatud aga ei midagi. Üks laagritest andis aimu,et midagi justkui oleks,teisest ei saadud midagi aru. Vahepeal käis suures hoolduses,vahetati ka käigukasti õli,mis oli suht must olnud ja sealt ka järeldus,et ÄKKI ikkagi on kastis midagi.Topauto ka nii ARVAS !!!
Nüüd olen netiavarustest otsinud sarnaseid nähtusi passati manuaalkastiga aga midagi pole leidnud. Äkki ta peabki nii tegema st. olema suht lärmakas... Kõik kiidavad just selle isendi mugavust ja vaikust,seega ei anna hing rahu.
Kui seda juhtub nüüd lugema mõni samasuguse cc omanik Tallinnast või selle ümbrusest siis äkki leiduks hetk aega kokku saada ja lihtsalt võrrelda jääks hing rahule. Kui ikkagi on asi jama kaevaks edasi. Niisama kasti remontima-vahetam ei tahaks hakata.
Kas sisemine poolassi ots võib ka mingit undamist tekitada ? Tean ,et vibra tekitab ta küll kui õhtul on.
Aga parimat ja jään mõtteid ootama.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Sillad on paigas?
Stendis oled käinud?
Auto ajalooga oled kursis, äkki on mõne suurema kolari üle elanud?
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

lysty
Huviline

Auto sai soeatud läbisõidul 110000km vist oli ja niipalju kui esindusest ja ALD-st infot olen suutnud saada,ei kajasta see küll ühtki avariid. Sillastendis sai käidud mingi aasta tagasi aga sellest ei muutunud midagi.
Jussike kuule sa Jürikandis asud nagu ma aru saan,kas kokku ei viitsiks mingiaeg saada !? Ma ise Sakus suht naaberküla. Sain nüüd Topauto tegelaste käest ühe Molleri targa nr. kes pidi tegelema käigukastidega jne. Vaatan,kas saan löögile aga enne tahaks ikkagi veenduda kas mul endal äkki midagi viga pole.
Parimat.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Olen küll Jüri kandis, kuid mul ju automaat, seega manuaaliga ei kannata võrdlust otsida.
Lisaks on mu auto hetkel keretöödes ja hakkab vaikselt tunduma, et see aasta ma seda kätte ei saa.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

lysty
Huviline

Tänud Jussike vastuse eest
Ega see nii tähtis polegi,mõtlesin lihtsalt võrrelda neid hääli,mis liikumiseajal salongi kostuvad,kummikohinad-urinad,jne.Mul undab ta siis ka kui käik väljas ja pole vahet kas alla või ülesmägeArvan ,et sinuomal ka mürasummutust äkki väheke rohkem pandud arvestades lisade kogust. Volkaril nagu ma aru olen saanud loeb suht palju kas auto odavam või kallim variant. Passatil Highline ikka hoopis teine asi kui tavaline odavama klassi sama auto.
Aga ideed ikka teretulnud ja eks ma ajaviiteks tegelen sellega edasi niipalju kui aega on.
Rahulikku jõuluaega kõigile

dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas dellu »

Väheke "pahatahtlik" soovitus, aga võta auto24 lahti ja mine tee mõnega proovisõitu. Müüja seisukohtalt muidugi natuke nõme teise aega nii kulutada, seega ilmselt parem mõni plats valida :). Ilmselt see on selline kiireim ja lihtsaim soovitus.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Sõitsin samasuguse rendimasinaga (siis küll Passat CC nime all aga kuipalju see ikka erineb?) paar aastat tagasi Itaalias serpentiine ja ei täheldand küll mingeid anomaaliaid mida võiks roolirattast täheldada, ei usu et tegu mudeli ja roolilati eripäraga, midagi seal peetis on aga ole nüüd prohvet ja pane see täpne diagnoos. Mis hetkedel ta rooli kinni kakub, kas iga veerand pöörde peal või on mingi muu intervall tuvastatav?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

lysty
Huviline

Rooli võdinad kadusid iseenesest mingil hetkel ja sellega kõik korras. :) Undamine aga kestab reipalt edasi ja nüüd väike võdin ka lisandunud justkui kummid oleks lapergused,mis mingil hetkel kaob jälle ära.Päris siiber juba. Balanseeritud sai ja isegi 2x. Imelik,et just sõitma haktes hüppab ja kui on mingi 10kond km sõidetud jääb aina vähemaks ja mingil hetkel on kadunud. Kummid ei saa ju ometi sõites tasasemaks muutuda. :)
Tänud dellu,ma olen seda ise ka kaalunud aga ikkagi nats imelik on nii minna inimest narrima... :) Ehk ikka leian kedagi kes viitsib proovida anda või jõun tarkadeni kes diagnoosi panevad.
Viimati muutis lysty, 30 Dets 2015, 18:52, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
Siim
Huviline
Auto: A6 C7 BiTDI, Octavia ‘15 tdi
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Siim »

rehvid kandilised?, 10kmiga on rehvid piisavalt soojenenud, et muutuda elastsemaks/pehmemaks.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Mul on ka ühel autol sellised rehvid olnud, mis ööga parklas seistes natuke kandiliseks vajusid ja sõitu alustades oli täitsa tunda, eriti just jahedamate ilmadega, paari km-ga kadus põtkimine ära. Olid vist runflatid, ostetud kasutatuna, firmat ei mäleta.

Vasta

Mine “Veermik”