Diagnost viga kustutada ei lase ja näitas järgmist:
P1495 - Switsch-over valve, cooler exhaust gas recirculation; Open circuit/short circuit to ground.
- Permament
Et mida see viga täpsemalt tähendab, mida ära vahetama peab?

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Ei see pole see egr klapp kollektori küljes, vaid vaakumjuhtklapp, mis juhib egr ccooleri sees olevat klapi, mis omakorda juhib heitgaase.diselist kirjutas:See on see elektriline klapp tõenäoliselt ,millel on plast poolkaarhammasratas ,millel hambad maas.Olen 3-l ,kahe nukaga mootoril vahetanud.Lihtne töö.
golfi_vend kirjutas:Ei see pole see egr klapp kollektori küljes, vaid vaakumjuhtklapp, mis juhib egr ccooleri sees olevat klapi, mis omakorda juhib heitgaase.diselist kirjutas:See on see elektriline klapp tõenäoliselt ,millel on plast poolkaarhammasratas ,millel hambad maas.Olen 3-l ,kahe nukaga mootoril vahetanud.Lihtne töö.
Raamatut pole olemas, vaata sealt mootorikood.
Väga raske on midagi ennustada tule põhjal, vigu, mis põhjustab hõõgküünla tuld on mitmeid.Passatb6 kirjutas:Roland said auto korda ja mis viga oli siis ? Mul hetkel sama asi, tuli läks põlema, aga auto töötab samamoodi nagu varem.
las ma arvan, kaitsevõru jooksis käigukasti pealt.roland555 kirjutas:Huh, oli teema vahepeal juba meelest läinudNüüdseks pill korras juba ammu.
Vahetasin ka selle magnetklapi uue vastu aga viga jäi ikka sisse. Siis viisin elektriku juurde ja seal avastati, et mootori juures oli mingi juhtmekimp vibratsiooniga kuhgi vastu käinud, kaitsevõru läbi kulutanud ja ka 1 juhe oli katki. Lapiti ära, pandi uus võru ümber ja toimib siiamaani.
endal viskas limp mode i suvalisel ajal, suvalises kohas.roland555 kirjutas:Päris täpselt ei mäleta enam aga võis olla küll.