Coiloverite hooldus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 1.9TDI '97
Coiloverite hooldus
Nonii kuna kohe läheb coil alla siis küsimus, et mis määrdeid kasutate keermetel. Kas kasutate keermetel mingeid kaitsmeid või asju ka pori ja liiva eest et pärast lihtsam ja puhtam kruttida oleks?
Re: Coiloverite hooldus
Siin kusagil oli isegi kunagi üks hea teema kus seda sai arutatud 
Kas plaanid siis talveks coilid alla jätta ?

Kas plaanid siis talveks coilid alla jätta ?
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Mina isikikult ei paneks sinna midagi peael. Üldiselt iga määre just tõmbab ligi seda jama sinna.
Kui paned alla coilid siis üldiselt vist väga sopast ja kruusateed ei sõida? Seega ei tohiks vast kõige suurem probleem olla.
Iseenesest jah teine teema kui talveks alla jätta ja nendega ka liigelda.
Kui paned alla coilid siis üldiselt vist väga sopast ja kruusateed ei sõida? Seega ei tohiks vast kõige suurem probleem olla.
Iseenesest jah teine teema kui talveks alla jätta ja nendega ka liigelda.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Ei juhtunud ka siis nendega midagi sellist, millest WD40 jagu ei saaks...rako kirjutas:Iseenesest jah teine teema kui talveks alla jätta ja nendega ka liigelda.

Paradiisis on parem kliima, aga põrgus jällegi huvitavam seltskond... ~Mark Twain~
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
Ei jaga teemat ,et mida te tahate koguaeg reguleerida. Las tema olla omas asendis. Olen coile ( tõlkige Eesti keelde),.pannud nii mõnelegi G3m.Aga Määret
-
- Huviline
Talveks alla ei jäta, aga ei kannatanud kevadeni oodata
. Kruusateid peab vahel sõitma, kuid need üldiselt lühiksed otsad. Pm kui porised siis veega puhtaks lastes ja määrides peaks okei olema? Olen sellel alal veel algaja ja ei tahaks neid kohe pekki keerata.

ValgeVälk kirjutas:Talveks alla ei jäta, aga ei kannatanud kevadeni oodata. Kruusateid peab vahel sõitma, kuid need üldiselt lühiksed otsad. Pm kui porised siis veega puhtaks lastes ja määrides peaks okei olema? Olen sellel alal veel algaja ja ei tahaks neid kohe pekki keerata.
Talvel juhtub väga paljutki ja WD40 ei saa kohe kindlasti jagu talve tagajärgedest

Olen 3-4 talve coilidega sõitnud ja seda erinevatega. Ning hiljem uuesti keerama saada ja et liiguks hästi, see on probleem.
Nüüd on nii, et mul on mitu jooksu coile, mis nn õigele kõrgusele regullitud ja siis vahetan hoopis neid ning ei regulligi enam

Üldiselt kui vaid kevadel all ja talvel pole, siis väga palju polegi vaja midagi teha. Lühike aeg ja pole soola jura teedel.
Hiljem kui alt ära võtad, siis lihtsalt leota korralike leotusvahenditega pigi ja muu jama lahti ning pärast määri wd40-ga kui seisma jätad

- Mattias
- EVWK juhatus
- Auto: G3 1.8T,Passat B5.5 1.9TDI
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 51 korda
+1 Keiti postitusele.
Mul on kah odava otsa Rokkorid ja ei pannud ma sinna mingit määret ja sõitnud olen juba 4 suve(talvel ei sõida).
Viimati regullisin paar kuud tagasi ja siis pidin ainult veidi liiva ja pori ära koputama keermetelt ja tulid täitsa normaalselt lahti.
Mul on kah odava otsa Rokkorid ja ei pannud ma sinna mingit määret ja sõitnud olen juba 4 suve(talvel ei sõida).
Viimati regullisin paar kuud tagasi ja siis pidin ainult veidi liiva ja pori ära koputama keermetelt ja tulid täitsa normaalselt lahti.
G3 1.8T teema | Disain ja muud tegemised: UnitedDesign&Code | Ühel õigel autohuvilisel on pool autot koguaeg toas.
-
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Minu puhastamine enne keeramist näeb ette wd40 ja surõhuga lasen elu puhtaks ja keerab nagu uuena.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Sellest tõlkimisest on räägitud, kõiki sõnu ei saa tõlkida ja Sa tead seda väga hästi, NAHUI SA NORID IGAS TEEMAS MINGITE KOMADEGA NII ,ET MÕNI PEAB BÄNNIGA RISKIDES SIND KORRALE KUTSUMA?t6nis3 kirjutas:Ei jaga teemat ,et mida te tahate koguaeg reguleerida. Las tema olla omas asendis. Olen coile ( tõlkige Eesti keelde),.pannud nii mõnelegi G3m.Aga Määret
Kui uudishimu nii suur siis õpi googeldama: Coil-(nimisõna) pool, kera, kihar (tegusõna) keerama, kerima
Over-(eessõna)üle,jooksul,läbi,kohal,kohale,peale (määrsõna) jooksul, rohkem, möödas, ümber (omadussõna) lõppenud, liigne
Nüüd pane oma geniaalse tehnilise ajuga parim kokku :ntks KERIMAÜLE
Teemasse: Nagu eelpool mainitud ei ole mõtet tolmu/mustust koguvat määret kuskile toppida. Kui vaja reguleerida kasutada vastavaid rooste vastaseid kemikaale, mina seks puhuks endale varunud firma Kent Rusty Penetrant nimelise toote

Lisaks rooste küsimusele sisaldab toode grafiiti e teeb roostes poldi lahti ja jätab pinnale keeramist hõlbustava määrdekihi

-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
coilover - nivoo- / kõrgusreguleeritav vedrustus.
Kerimaüle -vedrustus - selle järgi võiks aru saada, et coilid on ette nähtud ainult sõiduki kõrgemaks tõstmiseks erinevalt levinud praktikast autosid madaldada?

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
tito poolt välja toodud toode on tõesti väga hea ja isegi kasutasin seda auto puhul paljudes kohtades. Coilidel kasutasin samuti.
Hetkel on kasutusel sama toode ainult teise firma oma.
Kuigi minu mäletamist mööda kogus see ka päris hästi tolmu ja mustust. Kuid sai päris kenasti puhtaks.
KENT sarja tooted on kõik väga head ja soovitan julgelt.
Hetkel on kasutusel sama toode ainult teise firma oma.
Kuigi minu mäletamist mööda kogus see ka päris hästi tolmu ja mustust. Kuid sai päris kenasti puhtaks.
KENT sarja tooted on kõik väga head ja soovitan julgelt.
-
- Huviline
Kas see mingi spets toode ka mida teatud kohtades?
Saab seda autopoodidest või ehituspoodidest?
Viimati muutis ValgeVälk, 27 Aug 2014, 21:09, muudetud 1 kord kokku.
Mul kõrval esinduses käib agent kes neid tooteid müütab. Siis olen sealt võtnudValgeVälk kirjutas:Kas see mingi spets toode ka mida teatud kohtades?

Koduleht neil ka olemas kevamer.ee
-
- Huviline
- Auto: Ford S-max ST
- Kontakt:
omal kui kõrgus oli paigas siis määrisin regull mutrid ja ülejäänud keerud mis amordi stoki küljes oli hermeetikuga kokku.. et natukenegi soola ja liiva jama keeret ei kahjustaks. hiljem kaltsuga hõõrunud maha ja mutrid liiguvad ilusti... aga no se olen mina.. se ei ole mingi rusikareegel et peab nii tegema.
Viimati muutis Pilk, 28 Aug 2014, 15:54, muudetud 1 kord kokku.
Tagaveo ja nelikveo vahe on see, et nelikveoga sõidad kraavis kaugemale.