2.0 103kw2005 diisel

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
S2rasilmake
Huviline
Auto: Vw passat
2.0 103kw2005 diisel

Lugemata postitus Postitas S2rasilmake »

Appi app jälle.
Sain oma Siiri vead teada ja nüüd ajavad tuttavad mulle, et müü maha, mis sa loll jamad.
Kuulen igalt poolt, et selle versiooni mootor on üsna kehv ja tõenäoliselt jookseb kokku.
Ma sain Siiri juba uue südamega (mootoriga) ja hetkel on see nurrunud tasa ja ühtlaselt.
Aga mu küsimus on, et miks selle isendi mootor nii nõrk on?
Ma usun, et nüüd kus uus peale pantud (küll kasutatud Rootsist), teda hooldan, kohe lähebki rihm vahetusse ja õli samuti, siis minu naise loogika ütleb, et ta kestab.
Kellel on selline auto, ehk rahustate maha :)

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 581 korda

Re: 2.0 103kw2005 diisel

Lugemata postitus Postitas jussike »

Lase hoolduse käigus 4€-ne õlipumba võll ära vahetada (ca 45 min tööd) ja ei juhtu selle mootoriga midagi.

ps. suur selle uue mootori läbisõit on?
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

S2rasilmake
Huviline

180 umb

Pilk
Huviline
Auto: Ford S-max ST
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Pilk »

osadel mis mina teinud olen on se hammasrihma pinguti pold või siis keermepulk ära murdunud ja mootor jooksnud kokku. pihustid nõrgad. tyhikäigul väristavad. selliste odavate mõtetute asjade pärast on igast kallist jama nende mootoritega.
Tagaveo ja nelikveo vahe on see, et nelikveoga sõidad kraavis kaugemale.

_rein_
Huviline
Telefon: 56565512
Auto: Vento 2.o Cadillac STS
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas _rein_ »

jussike kirjutas:Lase hoolduse käigus 4€-ne õlipumba võll ära vahetada (ca 45 min tööd) ja ei juhtu selle mootoriga midagi.

ps. suur selle uue mootori läbisõit on?
Sellest "pulgast" pole suurt abi,kui võlli sees olev ava on kulunud.

S2rasilmake
Huviline

Ma nüüd oma naise aruga küsin, et mismoodi kokkujooksmist ennetada saab?
Auto on mul töövahend ja ei saa lubada seda.
Varumootor osta:D?
Meil Tallinnas ilgelt vinged tehno ülevaatuse töötajad. Osad asjad, mis vahetatud, oleks seal välja tulnud aga oi kus kiideti autot.
Ok, ma ei kahetse ostu aga nüüd tahaks mõistliku hinnaga üles lüüa auto paari kuuga, et julge sõita.
Praegu vahetusse läinud esimesed ja tagumised õõtsapuksid, vasak rooliots, käigukastiõli ja vaja teha veel mootoririhm, mootoriõli, hooratas, tagumine parem rattalaager.
Lippab igaljuhul paremini edasi kui enne. Ei mõtle enam käiguvahetust ja ei kolksu :)
Uurisin hooratta hinda ja see al 345eur, vb on kellegil kuskil käpp sees, et soodust saaks?
Kas mu Siirile on parem ühe massiline v kahe, mis vahe neil peale heli summutamise on?
Viimati muutis S2rasilmake, 28 Aug 2014, 17:32, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 581 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

180 tuh km juures oleks küll kasulik see pumba võll vahetada, ehk ei ole veel eriliselt oma ava suutnud kulutada, see olekski üks ennetus viise.
Arvatavasti on sul 8 klapiline tahmafiltriga mootor, selle ainuke nõrk koht ongi ainult see pumba võll, ülejäänud hädad mis 16 klapilist mootorit piinavad seda mootorit ei kummita. Isegi tahmafiltriga pole sellel erilisi probleeme, kui õigeid õlisi kasutada ja õigeaegselt hooldada.
Automaadile (DSG) ühemassilist küll ei soovita panna, kui selline üldse olemas on. See hind mis sulle pakuti on minu arust küll üsna söödav, vaevalt, et soodsamalt eriti leiab.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Vasta

Mine “Mootor”