Ardi, miks ma sind see kolmapäev mustika all parkals ei näinud?
Aga see selleks, kahjuks on ka mustika all ju täpselt samamoodi, et üks seltskond läheb kuskile täitsa eemale jutustama ja siis osad jäävad ka autode juurde.
Pakkusime sellise variandi juba sellepärast välja, et osad ei taha/ei viitsi seal passida püstijala peal. Ardi see on hea, et sa kaasa räägid, ei ole see idee maha tampimine sinu puhul, sest sa tood ka argumente välja ja oma nägemuse asjast. Igaljuhul tuleme nüüd siis asja juurde tagasi ka, ei mõtlegi, et peaks nüüd hakkamagi ainult seal pubis istuma, vaid, et näiteks iga kuu teine kolmapäev oleks mõnus istumine/piljard. Mis arvad sellest?

Need kes ikka ei taha, ei pea ka tulema ju, see ei ole ju ometigi sunniviisiline nagu ka mustikas käimine.
Et lihtsalt vaataks, kas saab sellest asja või mitte, prooviks ära nihukese vahelduse. Olen nii mõneltki kuulnud, kes siin kaasa ei räägi muidugi, et ohh, millal hiiul koguneks, et mõttel oleks natukenegi jumet, siis vaataks palju kohal käima hakkab ja kord kuus poleks ju palju tahetud, siis võib-olla oleks isegi mõeldav väike piljardi turniirike.
Need on nüüd puhtalt minu mõttekesed