Kohapealt minnes imelik hääl

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
K0bistaja
Uustulnuk
Telefon: 58506104
Auto: Volkswagen Passat Highline 1.8 92kW 1998 5B
Kohapealt minnes imelik hääl

Lugemata postitus Postitas K0bistaja »

Tervist.
Märkasin täna kohapealt minnes imelikku häält. See hääl tekib just momendil kui ma hakkan kohapealt ära liikuma ning käigus ei ole vahet olgu mis käik tahes. Ning isegi siis on seda heli õrnalt kuulda kui tühikäigul hoida sidurit 3-4 sekundit all.

Heliga saab tutvuda siit. http://www.upload.ee/files/4246034/Haal00002.3gp.html" onclick="window.open(this.href);return false; Selline metalli krigin nagu käiks kuskilt midagi vastu.

tlauri
Huviline
Tänatud: 17 korda

Re: Kohapealt minnes imelik hääl

Lugemata postitus Postitas tlauri »

Heli viitab laagrile, mis on tööasenditolerantsidest välja viidud. Internetidiagnostika tõlkes läheb suur osa kaduma nii, et polegi oluline, mida keegi siin arvab või oletab. Sellise heli teke viitab üheselt, et hakka valmistuma remondiks.
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012

K0bistaja
Uustulnuk

Panin igaks juhuks auto ülddiagnostiku juurde aja kinni tänaseks, eks näeb mida nad mulle selle 33€ eest räägivad auto seisukorrast üldiselt.
Aga kaua umbes selle nn katkise laagriga sõita kannatab? Ahjaa tahtsin seda mainida ka, et kohapealt minekuks vaja suuremaid pöördeid kui varem. Aga kas see sellisest asjast ei saanud tekkida kui ma sõitsin üleeile ühel metsateel kus oli suur auk ning tundsin kuidas 30km/h ga sõites see mu auto põhja vastu tuli.

K0bistaja
Uustulnuk

Nii käidud kuuldes mis autol viga tuli pisar silmi. Vaja vahetada hooratas ja arvatavasti siduri korv, roolivarda otsad, vasak sarniir, temperatuuri andur, mootori padjad. Hüdra tõukurid ning mingi kett ning roolivõimu pump ka katki aga noo pisar silmis tuleb rahakotti kergendada. armsaks saanud see passat.

Vasta

Mine “Ülekanne”