mootor surve sees.

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
DevilMen
Huviline

mootor surve sees.

Lugemata postitus Postitas DevilMen »

Tervist.

kuidas ja miks tuleb mootori surve sisse ? ... Mul tekkis mootori surve sisse kui hakkasin laevas teise korrusele sõitma siis mootoril hakkas surve sisse jääma ja lasi tosooli kolmikupesa lõhki ja siis tosoolid jooksid kõik välja 5minutiga tühjaks .

Talvel sai mootorit parandatud ja nüüd jälle uuesti.. Ei tea mida teha , aidake kas tasub võtta uut mootorit või remondida.

Autol on passat 74kw ja 1.6 mootor .

Loodan et saan siit informatsiooni targemaks :)

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Re: mootor surve sees.

Lugemata postitus Postitas GTI »

Paigalda korraliku tootja kolmik, kontrolli paisupaagi korgi surveklapp üle või osta uus kork ja ei tohiks probleeme olla. Korras mootori jahutussüsteemis ongi teatud surve sees.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

iir333
Huviline
Telefon: 56813143

Lugemata postitus Postitas iir333 »

Kui plokikaas [VW Bot: "Keel korda!"] on kannatada saanud näitaks mikropraod siis tekib ka surve sisse ja annab nõrgemast kohast järgi. Mina sain peale mootori remonti sõitaa umbes kolm kuud kui jälle laiali jooksis autoks oli siis kyll nissan.Aga vaheta see katkine osa ära ja kui jälle läheb siis lase ära mõõta co2 sisaldus jahutusvedelikus.

DevilMen
Huviline

Kus muidu paisupaagi kork asub ? ... proovin siis uuesti vahetada kolmikupesat ...

Mul mootorikaant on lihvitud ja tehtud korda .. aga jah et kui uuesti läheb kolmikupesa katki siis uurin milles viga on.. diagnoostikat.

Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Paisupaagikork ongi see kork mille sa jahutusvedeliku sisse valamiseks ära keerad.

DevilMen
Huviline

oii deem ..õpin kapotti all tundma :D ..... kui pisikesi auke või kuidas saab neid märgata et tuleb uut osta ?...

GTI
Moderaator

DevilMen kirjutas:oii deem ..õpin kapotti all tundma :D ..... kui pisikesi auke või kuidas saab neid märgata et tuleb uut osta ?...
Mikropragude tuvastamise suhtes plokikaanes aitab ainult plokikaane survestamine, samas võib kogenud spetsialist jahutusvedeliku ja õli värvuse ning surve muutuse järgi paisupaagis ning heitgaaside järgi sul enam-vähem täpselt ära öelda kas plokikaas on katki ja lekib.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/

t6nis3
Huviline
Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas t6nis3 »

GTI ära vasta nii tõsiselt. Loe kuidas lollitatakse. ++ mõõda ära co sisaldus jahutusvedelikus. ++. Siis küsitakse,kus on paisupaagi kork. (juhi load ,autojuhiload sai vist küsija lammaste eest.) . Ja lõpetuseks DevilMen vastus,küsimine plokikaane korras oleku kohta. Lugege tema juttu. Mina küsin,kas on tegemist vw tehnilise foorumiga,või Lotte maailmaga. Co sisaldusega jahutusvedelikus tuleks minul uut vastust oodata. Aga lühidalt. Milleks seda mõõta,kui on kahtlus ,et plokikaas lekib,st. annab survet jahutus vedelikku.

alca
Huviline
Auto: Golf Plus 1,9 tdi 77kw
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas alca »

:dork:

t6nis3
Huviline

Vastan kasutajale alca. See sinu sümbol ,märk, mida näitasid ei sobi VW foorumisse. Pedesid otsi mujalt.

t6nis3
Huviline

Antke andeks kui sümboleid ei tea.

DevilMen
Huviline

lisan juttu et mida mul jäi kirjutamatta... Kui tosool hakkas laevas kõvasti tilguma kui ülesse tõusu hakkasin sõitma siis Tosooli värv on tegelik punane aga mis mootorilt välja tuli oli oranzi värvi , kas see midagi ka loeb ? ... Igalpool olen kuulnud ja öeldi et kui tosooli hakkab purskama ja on mootorikaane kõver või mootori sees silinder võivad mõrad olla või klapilaarid ei avane siis tekkib survet mootori sisse vms ...aga eks ma katsun uurida kuidas siis jahutusvedeliku mõõtmine käib jahutusvedelikust paisupaagist ...

poolaastat tagasi lasti kõik tihendeid vahetada ja plokikaas [VW Bot: "Keel korda!"] sai lihvitud ja tehti plokikaas otseks ennem oli kõver jah ... siis nüüd on vist ilmselt tuleb samamoodi teha jällegi .. või on asi paisukorkist ,et ei tuvasta ma sealt vigu.
Viimati muutis DevilMen, 20 Sept 2014, 07:26, muudetud 1 kord kokku.

GTI
Moderaator

DevilMen kirjutas:Kui tosool hakkas laevas kõvasti tilguma kui ülesse tõusu hakkasin sõitma siis Tosooli värv on tegelik punane aga mis mootorilt välja tuli oli oranzi värvi , kas see midagi ka loeb ? ... Igalpool olen kuulnud ja öeldi et kui tosooli hakkab purskama ja on mootorikaane kõver või mootori sees silinder võivad mõrad olla või klapilaarid ei avane siis tekkib survet mootori sisse vms ...aga eks ma katsun uurida kuidas siis jahutusvedeliku mõõtmine käib jahutusvedelikust paisupaagist ...
poolaastat tagasi lasti kõik tihendeid vahetada ja plokikaas sai lihvitud ja tehti plokikaas otseks ennem oli kõver jah ... siis nüüd on vist ilmselt tuleb samamoodi teha jällegi .. või on asi paisukorkist ,et ei tuvasta ma sealt vigu.
Selle võrdlemisi segase jutu peale võiks öelda et likvideeri ära kõik jahutusvedeliku lekked, kindluse mõttes vaheta ära paisupaagi kork ja vaata mis juhtub. Kuumal mootori paisupaagi korki avada EI TOHI - kui korki avades jahutusvedelikku välja pritsib siis on see täiesti normaalne nähtus. Kontrolli kas vedelikud (õli, jahutusvedelik) on puhtad, jälgi mootori temperatuuri.

Kasutaja avatar
NOTFAST
Tunnustatud
Telefon: 5141947
Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas NOTFAST »

Kas soojendus töötas korralikult? Tavaliselt kui surve hakkab tekkima, siis kaob soojus ära. Ja see, et lähen see flants katki, ei ole mingi ime.
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.

alca
Huviline
Auto: Golf Plus 1,9 tdi 77kw
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas alca »

Kui see sümbol ei sobi siia foorumisse siis paluks ta kustutada sümbolite loendist .
Muidu veel mõni minu moodi rumaluke kasutab teda ja härradele äkki see ei meeldi!
Aga asjast.
Minu arust oleks teemaalgatajal aeg külastada mõnda teadjamat meest või remondikohta . :thumbup:

Vasta

Mine “Mootor”