Mure golf 3 2.0 gti. Olen proovinud ja teinud erinevaid asju, aga ei midagi. Loodan, et siin keegi oskab aidata

Auto sureb välja ja läheb 2 min pärast uuesti käima. Läheb käima paugust. Ei puterda, ega ei midagi muud. Ja sureb välja ka paugust. Kuulda on, et lykkab mingid releed tagant ära. Teeb seda umbes kolm korda järjest 10 km jooksul. Peale seda sõida 100 km järjest ja ei sure kordagi välja. Korra välja suretan, algab kõik otsast peale. Samas on päevi, kus ei sure kordagi välja ja sõidab ilusti. Ei olene ka niiskest ilmast. Asi mida kindlalt tean, et lülitab bensupumba tagant ära. Panin sinna otse voolu, aga ei aidanud. Pihustid vist kaovad ka tagant ära. Säde on olemas. Autol on immo ja alarm. Immo võttab maha ja tundub, et sellega probleeme pole. Alarmiga olen proovinud igatepidi, aga paistab, et sellega seost pole. Ise arvasin, et halliandur. Imelik on see, et kui keeran staretit, siis tahokas ei tõuse. Kuigi peaks seda vist tegema. Samas lasen hoopealt käiguga ja tahokas tõuseb, aga ei lähe käima. Seisab mõne minuti ja jälle töötab. Asjad mida olen teinud ja vahetanud.
Jagaja vahetus.
Küünalde vahetus.
Bensufilter vahetatud.
Õhufilter vahetatud.
Diagnostika ei näidanud midagi (Boschi KTS).
Pensupump kontrollitud ja paak puhas ja surve olemas.
Sõidetud ilma bensu korgita.
Gaasiglappi pesu.
Sõidetud nii täis, kui ka tühja paagiga.
Vaadatud üle erinevad massid ja juhtmed.
Kindlasti midagi veel, aga kõike ei meenu.
Jutt pikk ja keeruline, aga ehk keegi oskab aidata;)