Tõstan uuesti vana teema ülesse.
Sain siin siis oma geomeetria kinnijäämis probleemidest lahti aga siiski pole asi veel päris õige. Geomeetria kinnikiilumise põhjus oli sama mis kasutaja astrolab eelpool kirjutas, seega suured tänud temale. Nüüd on aga probleem selles, et rõhugraafik ei ole õige ja ei suutnud mina seda asja õigeks ka saada. Ühesõnaga täna jamasin selle VNT vardaga, keerasin vähehaaval pikemaks aga asi ikkagi ei ole päris õige. Enne tänast näppimist käitus auto nii, et kui vaikselt sõita ütleme kolmanda käiguga 1400rpm ja äkki gaas põhja vajutada siis kõigepealt oli viivitus, kus ei toimunud mitte midagi umbes 1-2 sekundit. Seejärel hakkas päris hästi astuma kuni ~2200rpm ja siis nagu hakkas vaikselt muutkui kinni pooma kuni lõpuni välja. Pöörded tõusid aga auto nagu eriti ei liikunud. Või noh ei saa öelda, et ei liikunud aga ütleme siis nii, et ei olnud asi õige. Nüüd siis õhtuks sai seda varrast ikka päris palju pikemaks keeratud(umbes pool cm) nüüd nagu graafik jooksem enavähem, aga duty cycle on max mis ma nägin 68. Liikumise kohepealt muutus niipalju, et madalatel pööretel enam väänet pole ja minek tuleb järgi umbes 1800-1900rpm. Peale seda nagu liigub nüüd paremini kui enne näppimist. Soovitusi? Keerata varrast natuke lühemaks tagasi ja stopperkruvi äkki näppida?
Kuna VNT varrast sai mitu korda täna maha võetud siis lükkasin vooliku külge ja üritasin ka ise teda ülesse välja imeda. Maitea kas asi on minus aga mina teda rohkem ei jõudnud suuga liigutada kui umbes pool cm. Üldiselt liigub see varras üldse raskelt ka niisama surudes ning tundub nagu natuke kõver olevat. Kas see on normaalne?
Kolmas asi mida ma kahtlustan on õhulugeja. Täna ma teda uurisin, paistab et on mingi noname hiinakas, see võib ka ju sellist nalja teha? Kusjuures eile koju sõites andsin ringipealt mahasõites korra tohla siis nagu kohe kui jõud taha tuli tõmbas korra hinge täiesti kinni, Umbes nagu keegi oleks järsku pidurit vajutanud. Hiljem kodus veakoode uurides oli õhulugeja viga sees.
Paar graafikut ka tänasest, ehk oskab keegi nende kohta midagi tarka öelda
Õhulugeja:
Turbo: