Golf 4 1.9 SDI käigukast
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 4 1.9 SDI käigukast
Tere
Kõigepealt ütlen ära, et olen täielik võhik. Lõõpige mõnuga kui soovin teada milleks on väntvõll või kolvid autol vajalikud.
Probleem Golf 4 1.9L disla käigukastiga. Vajab vahetust. Kas võin mingi muu mudeli (Bora, Passat) oma peale panna või on tähtis leida sama mudeli/mootori (kubatuur, kütuseliik jm) oma?
Kõigepealt ütlen ära, et olen täielik võhik. Lõõpige mõnuga kui soovin teada milleks on väntvõll või kolvid autol vajalikud.
Probleem Golf 4 1.9L disla käigukastiga. Vajab vahetust. Kas võin mingi muu mudeli (Bora, Passat) oma peale panna või on tähtis leida sama mudeli/mootori (kubatuur, kütuseliik jm) oma?
-
- Veteran
- Telefon: 53331514
- Auto: Liiga palju autosid vist
- Kontakt:
Re: Golf 4 1.9 SDI käigukast
Tore, kui inimesel huumorimeelt
Käigukasti vahetada oleks lihtsam, kui vaataksid sama koodi järgi.
Põhimõtteliselt on võimalik sinna panna ka mõnda muu koodiga kasti, kuid käiguhoovastik ( trossid või hoovastik) võiksid polt on külge minna uuele kastile.
Soovitaks vaadata diisli kasti. Bensukal pöörded kõrgemad.

Käigukasti vahetada oleks lihtsam, kui vaataksid sama koodi järgi.
Põhimõtteliselt on võimalik sinna panna ka mõnda muu koodiga kasti, kuid käiguhoovastik ( trossid või hoovastik) võiksid polt on külge minna uuele kastile.
Soovitaks vaadata diisli kasti. Bensukal pöörded kõrgemad.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Vajalik on leida praeguse kasti kood. Asub hooldusraamatus esimestel lehtedel varustuskleepus või sama kleeps pagasnikus, varuratta koopa lähedal.

stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Kui mitme erineva koodiga kasti antud mudelile toodeti ?
Mul seisab Skoda Felicia 1.9SDI käigukast kodus.
Aga see kuramus vist VW-dele ei istu hästi.
Mul seisab Skoda Felicia 1.9SDI käigukast kodus.
Aga see kuramus vist VW-dele ei istu hästi.
Kas Sa võiskdi palun enda pildi näitel tuua selle kasti koodi välja? Mul hunnik numbreid ja tähti, aga ei leia seda õiget.golfi_vend kirjutas:Vajalik on leida praeguse kasti kood. Asub hooldusraamatus esimestel lehtedel varustuskleepus või sama kleeps pagasnikus, varuratta koopa lähedal.
Aga hakkasin natukene mõtlema. Pm on probleem selles, et viies käik ei lähe sisse. Pannes viienda käigu asendisse, tekib ainult selline metalne kõrisev heli. Pekki läks nii, et sõitsin maanteel viiendaga ja 1hetk kadus lihtsalt vedu ära ja tekkis sama metalne kõrisev heli. Kas äkki läks lihtsalt midagi paigast ära ja peaks midagi reguleerima või peaks kasti ära vahetama? (Kui on palju rumalat juttu minu tekstis, siis palun loe esimest postitust

- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Antud pildil on kasti kood HLK.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Vastan Logheri eest. Leidsin, et kasti kood on DUS. hoovastikuga süsteem.
milliste koodidega kastid sobiksid sellise kasti asenduseks? kas ainult Golfi kastid sobivad, või saab mõne muu VAG grupi masina kasti kasutada?
milliste koodidega kastid sobiksid sellise kasti asenduseks? kas ainult Golfi kastid sobivad, või saab mõne muu VAG grupi masina kasti kasutada?
Antud kasti toodeti 98-06. Vaatan tabelit ja näen et sobivad ka CZB, DRZ.

See siis ikka 02K kast ?

See siis ikka 02K kast ?
Viimati muutis Mazz, 13 Dets 2014, 17:13, muudetud 2 korda kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt: