VW Touran 2.0TDI 103kw, lisasoojenduse remont
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
VW Touran 2.0TDI 103kw, lisasoojenduse remont
Tere. Palun soovitage töökoda või meistrit Tallinna piirkonnas, kes remondiks VW Touran 2.0 TDI 103kw 2010 tehase lisasoojenduse (sõidusoojenduse). Ma oletan, et see on Webasto tehnika seal. Korra on autole tehtud diagnostikat ja saadud paberil oli kirjas oli probleem tsirkulatsioonipumba ahelas, pluss on ahi lukus (võibolla selle tsirkulatsioonipumba, võibolla millegi muu pärast).
Re: VW Touran 2.0TDI 103kw, lisasoojenduse remont
Testriga kontrollida tsirkulatsiooni pumba takistus ja peale tulev pinge. Reeglina on ajuga midagi pahasti
-
- Huviline
- Auto: Passat 2,0tdi 2011
- Tänanud: 4 korda
Mul sõidusoojendi töötas ka peetis tsirkulatsioonipumbaga, ilmselt auto oma ringlus ajas vedelikku piisavalt ringi. Mul üks seisusoojendi olemas jupitamiseks, kui peaks ahju elektro viga olema. Ainult tsirkulatsioonipumpa pole 

-
- Huviline
- Telefon: 5kolm423753
- Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 123 korda
Milline see pump seal sul on? Olema peaks?LabeL kirjutas:Mul sõidusoojendi töötas ka peetis tsirkulatsioonipumbaga, ilmselt auto oma ringlus ajas vedelikku piisavalt ringi. Mul üks seisusoojendi olemas jupitamiseks, kui peaks ahju elektro viga olema. Ainult tsirkulatsioonipumpa pole
.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Kui salvestub veakood pumbaga seoses, siis läheb ahi lukku. Kui pump niisama ära kooleb, kuid elektrilist viga ei tekita siis töötab edasi.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Vale vastus. Kui tal on nö seisusoojendi ja see töötab ainult käiva mootoriga( kuigi peaks ka seisva mootoriga töötama aga ei tööta), siis on tsirkulatsiooni pumba rikke. Sellest ei salvestu reeglina veakoodi pumbast vaid kero nö ülekuumenemisest, kuna vedelikku ei aja ringi.golfi_vend kirjutas:Kui salvestub veakood pumbaga seoses, siis läheb ahi lukku. Kui pump niisama ära kooleb, kuid elektrilist viga ei tekita siis töötab edasi.
Tänud kõigile, kes reageerisid.
Kuna mul endal garaaži pole ja pole enne lisasoojenditega kokku puutunud, siis ma ei tahtnud hakata ise oma küüneviha sinna sisse ajama. Auto on ka võrdlemisi uus, 2010, ei taha riskida sellega, et oskamatusest midagi muudki tuksi keeran. Kui internetti ja foorumeid uurida siis Webasto järelpaigaldajaid on palju, aga remontimise osas jääb ainult kaks nime silma. Valisin endale lähema neist ja viisin masina remonti Peetri külas asuvasse firmasse nimega Parkli HL. Seal pandi autole uus tsirkulatsioonipump ja nüüd läheb auto soojaks mis hirmus. Pumba ja paigalduse eest taheti mu käest kokku saada 219EUR, minuarust mõistlik raha korraliku ja ametlikult tehtud töö eest. See, kui kiiresti auto nüüd soojaks läheb on võrreldes varasemaga ikka täiesti "Wow!" Nüüd mõtlen, et äkki võiks lasta sõidusoojenduse veel eelsoojenduseks ümber ehitada, see muidugi kallim lõbu. Ma tegelikult ei saa päris aru, miks kahest elektroonikaklotsist, ühest releest ja kimbust juhtmetest koosneva lisakomplekti eest nii palju raha peab küsima.
Küsisin ka Møller Autost, nemad oleks tahtnud pelgalt ahju lukust lahti võtmise ja vea täpse diagnoosimise eest saada üle 100 EUR mu käest. Sellist hinnakirja ma pidasin üle mõistuse kalliks.
Kuna mul endal garaaži pole ja pole enne lisasoojenditega kokku puutunud, siis ma ei tahtnud hakata ise oma küüneviha sinna sisse ajama. Auto on ka võrdlemisi uus, 2010, ei taha riskida sellega, et oskamatusest midagi muudki tuksi keeran. Kui internetti ja foorumeid uurida siis Webasto järelpaigaldajaid on palju, aga remontimise osas jääb ainult kaks nime silma. Valisin endale lähema neist ja viisin masina remonti Peetri külas asuvasse firmasse nimega Parkli HL. Seal pandi autole uus tsirkulatsioonipump ja nüüd läheb auto soojaks mis hirmus. Pumba ja paigalduse eest taheti mu käest kokku saada 219EUR, minuarust mõistlik raha korraliku ja ametlikult tehtud töö eest. See, kui kiiresti auto nüüd soojaks läheb on võrreldes varasemaga ikka täiesti "Wow!" Nüüd mõtlen, et äkki võiks lasta sõidusoojenduse veel eelsoojenduseks ümber ehitada, see muidugi kallim lõbu. Ma tegelikult ei saa päris aru, miks kahest elektroonikaklotsist, ühest releest ja kimbust juhtmetest koosneva lisakomplekti eest nii palju raha peab küsima.
Küsisin ka Møller Autost, nemad oleks tahtnud pelgalt ahju lukust lahti võtmise ja vea täpse diagnoosimise eest saada üle 100 EUR mu käest. Sellist hinnakirja ma pidasin üle mõistuse kalliks.
Viimati muutis salasilm, 06 Dets 2014, 12:53, muudetud 2 korda kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
On sul milline displey, suur/väike?
Võimalus suure korral vahetada webasto aju või terve ahi välja ja tekib kellaaja sättimismenüü kellade menüüsse.
Muidu, mis tehakse on tekitataske webasto ahjule võimalus kävituda w-bus signaali abil, kuid see tähenda seda suurt ja võrdelmisi koledat ovaalset kella armatuuri kuhugi nurka.
Võimalus suure korral vahetada webasto aju või terve ahi välja ja tekib kellaaja sättimismenüü kellade menüüsse.
Muidu, mis tehakse on tekitataske webasto ahjule võimalus kävituda w-bus signaali abil, kuid see tähenda seda suurt ja võrdelmisi koledat ovaalset kella armatuuri kuhugi nurka.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Mul vist on nö suur displey (pm selline), aga pidasin silmas jah selle ovaalse kellaga asja. Mis selle ahju või aju välja vahetamine maksaks umbes?
Viimati muutis salasilm, 06 Dets 2014, 12:56, muudetud 4 korda kokku.
-
- Huviline
Kõige soodsam on hankida nt. Ebayst terve seisuahi ja aju ära vahetada. Ma passisin peale ja õnnestus saada 120 euroga.
Telestart on 160-190, jällegi kuidas otsid ja leiad. Siis saad puldist ka tööle.
Telestart on 160-190, jällegi kuidas otsid ja leiad. Siis saad puldist ka tööle.
Viimati muutis LabeL, 06 Dets 2014, 14:12, muudetud 1 kord kokku.
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Garantiiga telestart 91 on ca 300.- Eestis poes.LabeL kirjutas:Kõige soodsam on hankida nt. Ebayst terve seisuahi ja aju ära vahetada. Ma passisin peale ja õnnestus saada 120 euroga.
Teiseks on uus multi controller vana displeiga kella asemel saadaval ca 85.-

Imo näeb päris ponks välja

-
- Huviline
Kes siis asju Eestist üldse ostab
Poolakas annab ka garantii oma asjadele.
Aga kui ahi sõidusoojendist teha seisusoojendiks ahju aju vahetusega, ilmub kellade menüüsse niikuinii eelprogrammeeritavad kütmisajad ja lisakella või kontrollerit vaja polegi.
See uus nö. kell on küll täitsa viisaka olemisega, Kuid kui toast kütte tahad suva hetkel lükata, siis telestart vist ainus variant, või saab seda uut kontrollerit kuidagi juhtida ka?

Aga kui ahi sõidusoojendist teha seisusoojendiks ahju aju vahetusega, ilmub kellade menüüsse niikuinii eelprogrammeeritavad kütmisajad ja lisakella või kontrollerit vaja polegi.
See uus nö. kell on küll täitsa viisaka olemisega, Kuid kui toast kütte tahad suva hetkel lükata, siis telestart vist ainus variant, või saab seda uut kontrollerit kuidagi juhtida ka?
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Otse kella kaugjuhtida kahjuks ei saa jhLabeL kirjutas:Kes siis asju Eestist üldse ostabPoolakas annab ka garantii oma asjadele.