Mul on hea meel, et meie kommuunis inimesed on väga mõistlikud. Teen sellest järelduse ja edaspidi e-poe lahtioleku ja tellimuste osas arutan edasi. Ilmselt ei tule enam "klientidele" vastu - kuna vastastikune mõistmine puudub.
Tuletan meelde, kunagi oli hea teema, kus võtsin õppust - kandis pealkitja "Klubikleebis, kaart jne...". Evensist saan igatepidi aru nende kleebiste/klubikaartide väljastustega. Meil on väga palju noorema põlvkonna hädaldajaid, kes ei suuda ära oodata ning taob oma õigused unustades ka hea asjad - olen pidevalt hoidnud kursis kuidas meil on kaugel on ja miks on.
Siiski pean õigeks veel korra mainida need asjaolud, kuna tavapärane kommuuni väline aktivist ilmselt ei raatsi lugeda kogu info. Tootja ülekoormuse tõttu, ei saanud kiiremini menetleda suur tellimus (jah, mu kallis hädaldaja

Hetkel homme saabuvad kõik kleebised, loodame enne 23.12 saada pastapliiatsid, numbrimärgid ja autolippud.
Üks nõuande kõikidele - enne postitamist:
1. Süvenege
2. Arvestage eripäraga - ei ole me elukutseline webshop ja tegemis on väikse kommuuniga, teeme enda jaoks.
3. Enne postitamist hingake sisse - välja ja lugege 5ni - seejärel mõelge ja postitage.
Tervitades,
Igor