Tere.
Passat B5`l hakkas sõidu ajal eelsüüte küünla tuli vilkuma, ei ole vahet kas on soe mootor või külm. Lihtsalt mingi hetk hakkab vilkuma ja lõpetab ka suvalisel hetkel. Mootori töös kõrvaga mingeid ebatavalisi hääli ei kosta ja jõudlusega ka probleeme pole. Oskab keegi midagi kosta?!
Eelsüüteküünla tuli vilgub sõidu ajal.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Eelsüüteküünla tuli vilgub sõidu ajal.
Esimese asjana kontrolli üle pidurituled, kui need korras siis kaabel sappa ja on näha mille üle auto kurdab. 

Viimati muutis J.Aru, 01 Jaan 2015, 22:57, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 1.9TDI 81kw, Skoda Octavia 1,4 TSI G-Tec
- Tänanud: 2 korda
Vot nüüd hakkame jõudma minu teise probleemini. Nii kui ma keeran tulede lüliti sisse lähevad tagumised pidurituled, ka keskmine tagaluugi ülaosas, põlema. Pidurit vajutades lähevad nad veel natuke eredamalt põlema. Ehk siis sõidu ajal mul kogu aeg pidurituled põlevad ja täna hakkas suunatuld andes ka udutulede tuli armatuuris suunatulede rütmis vilkuma.
Sööda hunti kuidas tahad, karu oma on ikka suurem!
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 197 korda
- Kontakt:
Selle veakirjelduse peale soovitaks massid ja tagaotsa juhtmestiku üle vaadata.Derthin kirjutas:Vot nüüd hakkame jõudma minu teise probleemini. Nii kui ma keeran tulede lüliti sisse lähevad tagumised pidurituled, ka keskmine tagaluugi ülaosas, põlema. Pidurit vajutades lähevad nad veel natuke eredamalt põlema. Ehk siis sõidu ajal mul kogu aeg pidurituled põlevad ja täna hakkas suunatuld andes ka udutulede tuli armatuuris suunatulede rütmis vilkuma.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Tagatuled ei vilgu mingis suvalises rütmis ja mõned tuled hõõguvana, eriti kui näiteks suuna sisse paned või tagurdustuled jne? Sellisel juhul kannataks massid tagatuledel üle vaadata. Lisaks võiksid ka piduritulede pirnid üle vaadata, äkki on kahe niidiga ja seal mingi lühis.
Viimati muutis dellu, 02 Jaan 2015, 00:26, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335