Olen algaja autojuht ja alles hiljuti käisin esimesel ülevaatusel. Öeldi, et veermik ja mootor super korras, pidurid-värgid töötavad, kõik korras, isegi CO oli norm. Ja siis ütleb, et parem külg on ära tõstetud, kuidagi valesti tungrauaga. Lisas veel, et sõidab max aasta, ei saanud aru, kas tegi nalja või mitte. Kui tõsine see äratõstetud külg on? Rattakoopad roostetavad, need peaks ära vahetama, aga see ju kuidagi seda külge ei mõjuta? Vabandan, kui rumal(ad) küsimus(ed), aga keegi teine ei oska vastata. Lisaks, võtab meeletult kütust, tavalisel linnasõidul 10L/100km, kuidagi vähemaga hakkama ei saa. Seda ka ei mõista, sest väike auto ja 1,6 mootor. Nagu mainitud, CO oli väga norm - mida võiks veel kontrollida/vahetada, et kütusekulu vähendada? Või on see paratamatu ja pean sellega leppima? Augustis sai käigukast korda, enne ei olnud tagurpidi käiku

Ma väga loodan, et siin on keegi, kes oskaks mu küsimustele vastata, sest 3a õppinud koolinolgid ei tea midagi, vanemad mehed arvavad, et peaksin kohe prügimäele sellega sõitma jne.
Täitsa kurvaks teeb, sest mulle nii meeldib see auto ja väga mugav minusuguse lühikese tüdruku jaoks.
Jäädes vastuseid ja asjalikke nõuandeid ootama,
Geiru