Istme mälud Passat B6

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
windchaser
Huviline
Auto: Passat B6
Istme mälud Passat B6

Lugemata postitus Postitas windchaser »

Tere!

Sai ostetud istmemäludega passat B6 2010a aga mul ei õnnestu kuidagi istme seadeid mällu panna. Manuaal on täiesti võõras keeles. Kasutades google translate`i proovisin küll teha nii nagu manuaalis õpetati kuid kasu ei midagi.

Sain manuaalist niipalju aru, et mälu peaks salvestuma hoides hetkeks all set nuppu ja seejärek 10sek jooksul vastavat mälunuppu, seejärel peaks kostuma helisignaal ja istme asend salvestuma kuid ei mingit signaali ja salvestamist. Mälu nuppe vajutades ka midagi ei juhtu ehk siis mingit asendit mälus ei ole. Eelmine omanik ütles, et tema kunagi ei kasutanudki istmemälu .. kas ma nüüd lihtsalt ei oska või on see katki?

Targemate abile lootes,
Gert

Kasutaja avatar
aus
Huviline
Telefon: 5238749
Tänanud: 80 korda
Tänatud: 36 korda
Kontakt:

Re: Istme mälud Passat B6

Lugemata postitus Postitas aus »

Proovi hoida SET nuppu all u 3 sek ja samal ajal vajutada soovitud mälu nuppu (ära SETi lahti lase). Helisignaal peaks ka kostuma. Kui ei, siis ehk vaja tõesti kaabliga uurida, äkki mõni linnuke puudu. :)
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 581 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Regullid oma asendi paika, set korraks ja siis hoiad seda mälupesa niikaua all, kuni käib piiks. Saab teha ainult seistes, süüde seest. Kudagi sai ka võtmele õpetada mälupesi, aga enam täpselt ei mäleta kuidas.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Kasutaja avatar
aus
Huviline
Kontakt:

Mul töötab ka sõites näiteks.
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

stenaus kirjutas:Mul töötab ka sõites näiteks.
Mälu töötab jah sõites, aga salvestamine ei tohiks töötada.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Kasutaja avatar
aus
Huviline
Kontakt:

Mõlemad, nii mälu vahetus (üleminek ühelt teisele), kui ka mälu registreerimine/salvestamine. Küll aga ma praegu ei mäleta, kas sõidu ajal töötas nii, et nupuvajutusest piisas, et automaatselt üle minnakse või oli see, et nii kaua pead nuppu all hoidma kuni selle mälu asend on saavutatud.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Sõiduajal pead mälu nuppu nii kaua all hoidma, kuni iste paigas, seistes piisab korraks vajutusest.
Võibolla on mingist aastast sõiduaeg salvestamine aktiveeritud, esimestel küll ei saanud salvestada.

Kasutaja avatar
aus
Huviline
Kontakt:

jussike kirjutas:Sõiduajal pead mälu nuppu nii kaua all hoidma, kuni iste paigas, seistes piisab korraks vajutusest.
Voh, niipidi. :D
jussike kirjutas:Võibolla on mingist aastast sõiduaeg salvestamine aktiveeritud, esimestel küll ei saanud salvestada.
Mul 2006. aasta isend, võib-olla just vastupidi siis? :D

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Mul oli 2005a isend.

windchaser
Huviline
Auto: Passat B6

Lugemata postitus Postitas windchaser »

stenaus kirjutas:Proovi hoida SET nuppu all u 3 sek ja samal ajal vajutada soovitud mälu nuppu (ära SETi lahti lase). Helisignaal peaks ka kostuma. Kui ei, siis ehk vaja tõesti kaabliga uurida, äkki mõni linnuke puudu. :)
Tänud. Proovisin aga ei mingit helisignaali. Netiavarustest leitsin veel soovituse lasta iste kõige esimesse/ülemisse/kõrgemasse asendisse - pidavat seal midagi ära resettima aga ka see ei aidanud. Peab vist ikka kusagil kaabli külge laskma panna.

ardiilves
Huviline
Telefon: 5248471
Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ardiilves »

Tark oleks kaabliga uurida jah. Mälusid saab õpetada võtmele ka kaabliga, et ühe võtmega avades liigutab näiteks asendisse 1 ja teise võtmega avades asendisse 2. Eriti hea funktsioon kui mitu isikut kasutab sama autot. Seda funktsiooni saab isegi B5 passatile selgeks teha :D
Viimati muutis ardiilves, 07 Jaan 2015, 10:45, muudetud 1 kord kokku.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.

Vasta

Mine “Elektroonika”