kus asub termostaat?

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
alo200
Huviline
Auto: Transporter t4
kus asub termostaat?

Lugemata postitus Postitas alo200 »

Küsimus siis selline, et kus asub vw lt 35 2,5D 1997 termostaat?
Vana omanik kinnitas, et termostaat asub mootori rihma juures veepumba taga, et selleks, et termostaati vahetada tuleb rihm maha võtta ning andis mulle mingisuguse ilgelt pisikese termostaadi kaasa. :crazy:. Kuid ma millegi pärast ei usu, et see nii on.

Oskab keegi aidata?
Viimati muutis alo200, 11 Jaan 2015, 19:10, muudetud 4 korda kokku.

100avant
Huviline
Telefon: 56682276
Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 2 korda

Re: kus asub termostaat?

Lugemata postitus Postitas 100avant »

Ilmselt veepumbast tagapool asuva plastmassflantsi taga asub... http://www.vagcat.com/p/B117/121150.png
Asi selline- http://www.miparts.com/oem/069121113" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis 100avant, 11 Jaan 2015, 20:50, muudetud 1 kord kokku.
Ei ole mõtet küsida, mis mind neis vanades ja kandilistes masinates võlub...

alo200
Huviline

100avant kirjutas:Ilmselt veepumbast tagapool asuva plastmassflantsi taga asub... http://www.vagcat.com/p/B117/121150.png
Asi selline- http://www.miparts.com/oem/069121113" onclick="window.open(this.href);return false;
Selge vaatasin ja silmasin ka siukest plastmassfalssi kuid ei hakkanud esialgu lahti kiskuma, aga nüüd siis teada. Vaatame siis homme järgi mis pärast termostaat vahet välja võetud on kas tuleb ka mingeid üllatusi või on ta jutt õige, et suvel ei kannatanud sõita, et pidi nii hullult palav olema. :wtf:

alo200
Huviline

lugu siis seesugune, et ledsin üles suure termostaadi mis asub geneka taga alumise radikalõdviku küljes mis blokki jookseb. kuid Mure selles, et nagu ma aru sain siis sellel tüübil peaks olema 2 termostaati üks suur teine väike küsimus, et kuhu läheb väiksem termostaat?

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

alo200 kirjutas:lugu siis seesugune, et ledsin üles suure termostaadi mis asub geneka taga alumise radikalõdviku küljes mis blokki jookseb. kuid Mure selles, et nagu ma aru sain siis sellel tüübil peaks olema 2 termostaati üks suur teine väike küsimus, et kuhu läheb väiksem termostaat?
Kuidas saab mootoril olla 2 termostaati? Kahtluse korral võta näit. mõni varuosaprogramm lahti ja otsi oma mootor sealt välja, saad selguse majja.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

alo200
Huviline

GTI kirjutas:
alo200 kirjutas:lugu siis seesugune, et ledsin üles suure termostaadi mis asub geneka taga alumise radikalõdviku küljes mis blokki jookseb. kuid Mure selles, et nagu ma aru sain siis sellel tüübil peaks olema 2 termostaati üks suur teine väike küsimus, et kuhu läheb väiksem termostaat?
Kuidas saab mootoril olla 2 termostaati? Kahtluse korral võta näit. mõni varuosaprogramm lahti ja otsi oma mootor sealt välja, saad selguse majja.
uuritud juba autopoest järgi tuleb välja tõesti et vist on ikkagi üks termostaat. Ju se vana omanik ajas siis s...a, et võttis vahelt välja kuigi ma ei saa aru mis mõttega

Vasta

Mine “Mootor”