Autoks vw LT 35 2,5 vabalthingab 1997
küsimus siis selline, et kas sellisel isendil on 2 termostaati? Nimelt vana omanik andis mulle kaasa ühe imepisikese termostaadi ja ütles, et see on selle auto oma. Hakkasin siis vaatama, et kuhu se käia võiks, aga kohta ei leia. Leidsin ka suurema termostaadi mis on blokki küljes geneka taga alumise radiaatori lõdviku juures. See termostaat oli oma aja ära elanud ja kinni jäänud ehk siis kontrollimisel kuuma veega ei avanenud. Vahetasin selle ära ning läksin proovisõidule mootori temp jääb alla 70 kraadi eeldan siis, et sellel pisikesel termostaadil peaks ka oma koht olema, aga kus? googel vastust ei anna kas on mõni targem vend kes nendest mootoritest midagi rohkemat jagab ja saab mulle abiks olla.
Infoks ka siis nii palju, et vana omanik ütles, et võttis selle termostaadi küljest ära, et pidid nii kohutavalt palav olema soojaga. Kuid ma ise kahtlustan, et se mootor läks tal keema kuna suur termostaat oli kinni kiilunud ja ei lasknud tosooli normaalsesse ringlusesse. Millegi parast on ka venitkas eest ära kiskunud