Täna oleme bowlingus jah, aga see ei tähenda, et Mustikas midagi ei toimuks.dud66 kirjutas:Täna peaks selline sündmus aset leidma - Tallinn-Iga kuu teine kolmapäev zelluloosi bowling 19.00
http://foorum.vwklubi.eu/viewtopic.php?f=144&t=121601" onclick="window.open(this.href);return false;
Võimalik, et ma isegi hüppan läbi. Tahaks kuulda ja vaadata mis toimub siis.rako kirjutas:Mingi kogunemine ka täna on?
Mul väike idee, et need kõik klubilised ja kõvad "arvamus liidrid" ning netihiirod täna end kohale ajaks tuleks ka vaatama mis siis öelda on.
Kuidas plaan kõlab?
Asi ei käi nii, et kui "negativistide pealik" ütleb, siis hakkavad kõik jooksma.rako kirjutas:Mingi kogunemine ka täna on?
Mul väike idee, et need kõik klubilised ja kõvad "arvamus liidrid" ning netihiirod täna end kohale ajaks tuleks ka vaatama mis siis öelda on.
Kuidas plaan kõlab?
Küsimus on osaliselt personaalne, seega kui keegi tunneb ennast puudutana - hoiame teema puhtana, suhtleme edasi PS-i kaudu, sest usinad moded koristavad nii või naa OT postitused arhiivi.ka vaatama mis siis öelda on
Jätame nüüd emotsioonid kõrvale. Ei tasu siin inimestele nimesid panna (see on foorumi reeglite vastu eksimine). Kas tunned end kuidagi solvatuna või puudutatuna? Kõik asjad ei käi ümber sinu ja rako ei pidanud sind ainuisikuliselt silmas.Igor kirjutas: Asi ei käi nii, et kui "negativistide pealik" ütleb, siis hakkavad kõik jooksma.![]()
Täna olen Tartus.
Küsimus on osaliselt personaalne, seega kui keegi tunneb ennast puudutana - hoiame teema puhtana, suhtleme edasi PS-i kaudu, sest usinad moded koristavad nii või naa OT postitused arhiivi.
Väga vabandan, aga ma isegi ei mõelnud sinu peale seda sissekannet tehesIgor kirjutas:Asi ei käi nii, et kui "negativistide pealik" ütleb, siis hakkavad kõik jooksma.rako kirjutas:Mingi kogunemine ka täna on?
Kuidas plaan kõlab?![]()
Täna olen Tartus.
Kindlasti kui Sul on midagi minule pakkilist on võimalik alati eelnevalt kohtumise kokkuleppida. Minule jääb arusaamatu järgmine teema - milleks mina ja teised peavad Teie peale aega raiskama Parem EVWK ja muudes teemades, kui pärast tulevad sellised väitedKüsimus on osaliselt personaalne, seega kui keegi tunneb ennast puudutana - hoiame teema puhtana, suhtleme edasi PS-i kaudu, sest usinad moded koristavad nii või naa OT postitused arhiivi.ka vaatama mis siis öelda on
Klge a teeks väikese kogunemise siis Sauel koos uue ürituse kohaga ?dud66 kirjutas:kolmekesi olime enamuse ajast- mina, Rahapesukaru ja wuz ning keskit kaks hüppasid veel lõpupoole läbi...
Tõeline klubi hingRiivo kirjutas:pole vaja neid asju nii keeruliseks ajada
mitmekesisust on juba praegugi piisavalt..ja kui oli vähe rahvast ju sis oli vähe aega inimestel...veelvähem oleks seda aega kuskile sauele veel kärutada
Tito: Inimene avaldas oma arvamust. Kas meil on see keelatud? Kas on vaja kohe pähe hüppata?tito kirjutas:Tõeline klubi hingRiivo kirjutas:pole vaja neid asju nii keeruliseks ajada
mitmekesisust on juba praegugi piisavalt..ja kui oli vähe rahvast ju sis oli vähe aega inimestel...veelvähem oleks seda aega kuskile sauele veel kärutada
õnneks on sinu iroonia su enda probleem.tito kirjutas:Tõeline klubi hingRiivo kirjutas:pole vaja neid asju nii keeruliseks ajada
need kaks olid clabens ja askodud66 kirjutas:kolmekesi olime enamuse ajast- mina, Rahapesukaru ja wuz ning keskit kaks hüppasid veel lõpupoole läbi...
Ja mina lasin teile signaaliRahapesukaru kirjutas:need kaks olid clabens ja askodud66 kirjutas:kolmekesi olime enamuse ajast- mina, Rahapesukaru ja wuz ning keskit kaks hüppasid veel lõpupoole läbi...