Rumm ja laagrid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Golf 3
Tere!
Kasutan VW golf mk3 95 1.8 66KW, automaat
Mure rummi ja laagritega.
Ratta laager hakkas rummi sisse sööma. Vahetasin nii rummi kui rattalaagrid ära. Esimene kord sain 500 km sõita kui hakkas sama asi pihta. Teinekord 700 km.
Minu rumal pea ütles et äkki silla reguleerimisest. Sellest aga polnud. Mõtlesin, et äkki määret vähe. Teinekord sai seda korralikumalt määritud. Kuid nüüd jälle sama jama. Oskab keegi nõu anda?
Kasutan VW golf mk3 95 1.8 66KW, automaat
Mure rummi ja laagritega.
Ratta laager hakkas rummi sisse sööma. Vahetasin nii rummi kui rattalaagrid ära. Esimene kord sain 500 km sõita kui hakkas sama asi pihta. Teinekord 700 km.
Minu rumal pea ütles et äkki silla reguleerimisest. Sellest aga polnud. Mõtlesin, et äkki määret vähe. Teinekord sai seda korralikumalt määritud. Kuid nüüd jälle sama jama. Oskab keegi nõu anda?
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Re: Rumm ja laagrid
Milles see avaldus - kas rattalaagrisse tekkis loks? Kuidas laagri kinni tõmbasid?kuldarpajula kirjutas: Mure rummi ja laagritega.
Ratta laager hakkas rummi sisse sööma.
Viimati muutis GTI, 16 Jaan 2015, 10:20, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: vead
Põhjus: vead
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Moderaator
Rumm vast ikka esisilla detail - antud auto tagumine laagerdus istub kas piduritrumli või -ketta sees.tito kirjutas:Mis laagrist räägid, esimene või tagumine?
Tõenäoliselt on jutt tagasillast, kus koonuslaager ja kokkupanemisel tuleb üht koma teist jälgida
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Ma usun et mõtleb ka neid tagumisi rumme. Need vanad rummud on nagu needused. Uued odavad ka. Üleüldse terve see tagasild on üks paras needus.
Kui laager läheb rummu peale lõdvalt ja tuleb ära ka sealt kergelt-siis on rumm kulunud. Kui eemaldamisel ntx tuleb koos trummliga küljest nähtus. Siis on vaja uusi rumme taha!
Kui laager läheb rummu peale lõdvalt ja tuleb ära ka sealt kergelt-siis on rumm kulunud. Kui eemaldamisel ntx tuleb koos trummliga küljest nähtus. Siis on vaja uusi rumme taha!
-
- Moderaator
Selle asja nimi on tagasilla telg või ots - kinnitub poltidega sillatala külge. Rumm kui selline käib ikka laagrite peal ringi (vähemalt vanal ajal oli nii).Mazz kirjutas:Ma usun et mõtleb ka neid tagumisi rumme. Need vanad rummud on nagu needused. Uued odavad ka. Üleüldse terve see tagasild on üks paras needus.

- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Ma eeldasin seda tema jutu järgi sest rääkis laagritest ja rummistGTI kirjutas:Rumm vast ikka esisilla detail - antud auto tagumine laagerdus istub kas piduritrumli või -ketta sees.tito kirjutas:Mis laagrist räägid, esimene või tagumine?
Tõenäoliselt on jutt tagasillast, kus koonuslaager ja kokkupanemisel tuleb üht koma teist jälgida

Esisilla rattalaagrit 500 km laiali lasta ja rummust jagu saada pole võimalik, ma vähemalt ei oskaks

Küll aga on võimalik koonuslaager püssiga kinni lastes laiali lasta ja 500km ga laagrivõll rikkuda

-
- Huviline
Tere!
Tegemist on tagumise silla juhipoolse rattaga ja seal asuva deemoniga.
Kui esimene sai ise alla pandud, siis teise puhul olin ise ennast veidi lugemise ja video põhjal koolitanud https://www.youtube.com/watch?v=qPQeH3yWg44" onclick="window.open(this.href);return false;. Lisaks oli kõrval inimene, kes oli varem seda ka teinud
Tagumsie ratta rumm (http://www.ladu24.ee/et/ladu2/1874/1000 ... 04P006,129" onclick="window.open(this.href);return false;). ja seesmine koonuslaager.
Tegemist on tagumise silla juhipoolse rattaga ja seal asuva deemoniga.
Kui esimene sai ise alla pandud, siis teise puhul olin ise ennast veidi lugemise ja video põhjal koolitanud https://www.youtube.com/watch?v=qPQeH3yWg44" onclick="window.open(this.href);return false;. Lisaks oli kõrval inimene, kes oli varem seda ka teinud
Tagumsie ratta rumm (http://www.ladu24.ee/et/ladu2/1874/1000 ... 04P006,129" onclick="window.open(this.href);return false;). ja seesmine koonuslaager.
Ongi nii, et kui trummli eemaldamisel tuleb ilusti laager maha siis on see rumm läbi...
Et neid polte ka kätte saada peaks olema keevitus kõrval, mina suutsin 2/4 ära sisse murda.
Deemonid, saatanad ja needused tõesti.
Et neid polte ka kätte saada peaks olema keevitus kõrval, mina suutsin 2/4 ära sisse murda.
-
- Moderaator
Võta uute laagrite sisemised võrud ja proovi neid uue tagasilla tapi otsa (keel ei paindu neid "rummideks" nimetamaMazz kirjutas:Ongi nii, et kui trummli eemaldamisel tuleb ilusti laager maha siis on see rumm läbi...

Tapi
, keermed võivad ka ära olla, ei hoia enam kooslust nii hästi koos. Keermeliim ehk?

- tito
- Huviline
Ma räägin, et ma olen Nastja
Tagumine laager on jh koonuslaager ja vajab reguleerimist, kerge loks nagu vene asjadelgi on täiesti normaalne
Küsin kas vanad saaled ja tolmukaitse läks ka ikka vahetusse ja laagrid läksid ikka määrdega sisse ?
Optimal on muidugi tootja mida ma enda autodel ei kasuta

Tagumine laager on jh koonuslaager ja vajab reguleerimist, kerge loks nagu vene asjadelgi on täiesti normaalne

Küsin kas vanad saaled ja tolmukaitse läks ka ikka vahetusse ja laagrid läksid ikka määrdega sisse ?
Optimal on muidugi tootja mida ma enda autodel ei kasuta

Uute laagrite sisemised võrud? Koonuslaagri sisemine saale on 2in1 ju. seda eraldi lahti võtta pole mõtetGTI kirjutas: Võta uute laagrite sisemised võrud ja proovi neid uue tagasilla tapi otsa (keel ei paindu neid "rummideks" nimetama) .

Viimati muutis tito, 17 Jaan 2015, 19:35, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
Sellest saab vast igaüks aru et sisemine võru on ju koos veerekehade ja separaatoriga.tito kirjutas: Uute laagrite sisemised võrud? Koonuslaagri sisemine saale on 2in1 ju. seda eraldi lahti võtta pole mõtet

Viimati muutis GTI, 17 Jaan 2015, 20:23, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: lisatud üks vahva mõte!
Põhjus: lisatud üks vahva mõte!
-
- Huviline
Pean ütlema, et laager jooksis kokku kõigil juhtudel ning eemaldasin koos rummiga (tapiga). Uus all, hetkel 1500 sõidetud ning töötab. Sai määret rohkem pandud kui eelnevalt. Paigaldamisel sai tehtud üleval pool toodud video järgi. Hetkel toimib. Kui midagi juhtub, annan teada!GTI kirjutas:Sellest saab vast igaüks aru et sisemine võru on ju koos veerekehade ja separaatoriga.tito kirjutas: Uute laagrite sisemised võrud? Koonuslaagri sisemine saale on 2in1 ju. seda eraldi lahti võtta pole mõtetTeemaalgataja võiks küll rääkida kuidas ta laagrisõlme koostab ja reguleerib - antud probleemiga pole lihtsalt varem kokku puutunud, tagasilla ots läheb vahetusse tavaliselt kui laager on kokku jooksnud ja eemaldub ainult meisli või rällakaga või on otsakeere maha keeratud.
- tito
- Huviline
Ülioluline on korralik määre ja õige reguleeriminekuldarpajula kirjutas:Pean ütlema, et laager jooksis kokku kõigil juhtudel ning eemaldasin koos rummiga (tapiga). Uus all, hetkel 1500 sõidetud ning töötab. Sai määret rohkem pandud kui eelnevalt. Paigaldamisel sai tehtud üleval pool toodud video järgi. Hetkel toimib. Kui midagi juhtub, annan teada!