Ukselukud ei tööta, aknad ei liigu.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Golf 3
Ukselukud ei tööta, aknad ei liigu.
Juhtus nii, et eelmine aasta veel lakkas üks uks töötamast. Otsisime, viga ei leinud. Nüüd kukkusid kolm ülejäänud ust ka ära. Ükski lukk ei lukustu kesklukuga.
Proovisime teisi lukke, mure ei lahenenud. Proovisime teist comfort plokki - sama jama.
Nüüd ei liigu elektriaknad ka.
Spidokas oli ka jupp aega tagasi surnud.
Ustega annab arvuti veakoodiks Implausible Signal. Oskab keegi midagi soovitada? Mõni põhikoht, kus viga otsida? Paistab, nagu vooluringiviga?
Aitäh ette.
Proovisime teisi lukke, mure ei lahenenud. Proovisime teist comfort plokki - sama jama.
Nüüd ei liigu elektriaknad ka.
Spidokas oli ka jupp aega tagasi surnud.
Ustega annab arvuti veakoodiks Implausible Signal. Oskab keegi midagi soovitada? Mõni põhikoht, kus viga otsida? Paistab, nagu vooluringiviga?
Aitäh ette.
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: Ukselukud ei tööta, aknad ei liigu.
Kas CCM-i juurest juhtmeühendused kontrollisid korralikult üle?
-
- Huviline
Ah et sellised mured
Aitäh, käib lähiajal üle, annan resultaatidest teada.

Aitäh, käib lähiajal üle, annan resultaatidest teada.
-
- Huviline
Kõik juhtmed paistavad korralikud, 0 oksüdeerumist, vett ei paista saanud olevat mitte ükski koht (ccm oli ka täiesti kui kui ennist vahetasin, vaid paar külmjoodet). POol salongist kiskusime ülesse ja ei mingit resultaati 

-
- Huviline
- Telefon: 58117482
- Auto: VW Passat 1997a. 92kw
Mu passatil analoogne jama, aga mul kadus elekter juhipoolsest tagumisest uksest ära. seal ei mängi kõlar, ei liigu aken, ega tule ka lukust lahti. Samuti juhiuks ei lähe vahest kesklukust kinni. lahti tuleb alati. Ning spidomeetri taustavalgus aeg-ajalt ei tööta.
Suht sarnane kirjeldus sinu omale tegelikult ja olen ka hädas.
Ainsana mind häirib see, et ma ei saa tagumist ust kasutada. Kuidas selle lukust lahti saaks? sobib ka selline lahendus, et ta enam lukku ei lähe. (peaasi et kasutada saab) vana auto ja ülejäänd vead ei sega elutegevust
Ainsana mind häirib see, et ma ei saa tagumist ust kasutada. Kuidas selle lukust lahti saaks? sobib ka selline lahendus, et ta enam lukku ei lähe. (peaasi et kasutada saab) vana auto ja ülejäänd vead ei sega elutegevust

- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Võiks ukse ja keravahelised juhtmed üle kontrollida, ukse lahti saamine muidugi juba suurem nikerdamine...jaagok kirjutas:Mu passatil analoogne jama, aga mul kadus elekter juhipoolsest tagumisest uksest ära. seal ei mängi kõlar, ei liigu aken, ega tule ka lukust lahti. Samuti juhiuks ei lähe vahest kesklukust kinni. lahti tuleb alati. Ning spidomeetri taustavalgus aeg-ajalt ei tööta.
-
- Huviline
Nii, sõber viis oma auto Möllerisse, kus see ka paari päevaga korda pusiti.
Probleem olevat signaplokis. Väga huvitav...
Probleem olevat signaplokis. Väga huvitav...