Passat B5.5 juhi tagumine uks ei avane

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

ardiilves
Huviline
Telefon: 5248471
Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Re: Passat B5.5 juhi tagumine uks ei avane

Lugemata postitus Postitas ardiilves »

aixx kirjutas:Kõik paugutamised ja kangutamised on tehtud, seest polster maas käinud ja igalt poolt väänatud kust peab. Kesklukk töötab ilusasti, veakoode ajus selle ukse osas pole- ja ka VCDS-ga vaadates lukustuse osa töötab. Ukseplekki ei tahaks ka lõikama hakata, kuigi paanilist vajadust sealt uksest siseneda pole.
Kui polster maas siis peaks edasi juba kerge olema ju...sisemine plekk küljest ära ja pääsed lukule ligi.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.

aixx
Uustulnuk
Auto: Passat V6 Syncro

Lugemata postitus Postitas aixx »

Ma vist ei selgitanud piisavalt, ka sisemine plekk on maas käinud ja sellisele kohale ligi ei saa mis lukustuse avaks, ka seespoolt on seda trossiga kangi liigutatud nii et vähe pole, sisuliselt ei liiguta ükski asi seda jullat mis peaks avama luku keele. Mul on üks esimese ukse lukk laua peal uurimiseks ja ma isegi sellel ei leia kohta mida peaks koputama, kangutama või vääänama lisaks nähtavatele kangidele. Ma lootsin et äkki uks hingedest lahti lastes liigub niipalju ettepoole et saa saelehega vastuse katki saagida vms.

Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

aixx kirjutas:Ma vist ei selgitanud piisavalt, ka sisemine plekk on maas käinud ja sellisele kohale ligi ei saa mis lukustuse avaks, ka seespoolt on seda trossiga kangi liigutatud nii et vähe pole, sisuliselt ei liiguta ükski asi seda jullat mis peaks avama luku keele. Mul on üks esimese ukse lukk laua peal uurimiseks ja ma isegi sellel ei leia kohta mida peaks koputama, kangutama või vääänama lisaks nähtavatele kangidele. Ma lootsin et äkki uks hingedest lahti lastes liigub niipalju ettepoole et saa saelehega vastuse katki saagida vms.
Kui sisemine plekk maas siis keera lukul see suurem polt lahti mis keskluku osa kinni hoiab (usun, et saab küll lukk küljes keerata) ja see väike polt mis otsast hoiab kinni murra lihtsalt puruks. Kui keskluku osa eest ära siis saad kruvika sinna kahe ketta vahele torgata kus muidu plastik pulk käib või saad ka otse sealt kettast luku lahti keerata. Kui lauapeal teine lukk uurimiseks on küllap saad pihta ka mida nende ketaste all mõtlen, neid on näha siis kui keskluku osa küljest ära on. :wink:

Vasta

Mine “Kere & Sisu”