Passati piduri võimendi.

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Laur
Huviline
Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
Tänanud: 1 kord

Re: Passati piduri võimendi.

Lugemata postitus Postitas Laur »

ma toksisin korra selle logiseva stutsi ümbruse pisikese haamriga uuest tihedaks, see oli nii 3a. tagasi umbes, praeguseni sõidab. Võimalik, et on ka uuesti logisema hakanud, aga pidurite üle pole kurdetud.
Passatil seda pumpa kätte saada. :twisted:
Viimati muutis Laur, 10 Veebr 2015, 11:20, muudetud 1 kord kokku.
M.O.T.T

Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 220 korda

Lugemata postitus Postitas tito »

copilot kirjutas:Kisun vana teema üles....nimelt,millist liimi kasutanud olete st konkreetne toode? Kas Loctite 638 on selleks sobilik toode?
638 on ju laagriliim :roll:
Äkki loctite kapsaaiast 3430

Jollo
Huviline

Lugemata postitus Postitas Jollo »

Tõstan uuesti teema üles. Sama küsimus, et plaan osta uus pump kuna pidur kisub kõvaks. Kas uue pumba ostes tuleks ka uus voolik osta? Kui see soovitatav oleks, siis ehk mõni pädevam annaks varuosa koodi. Autoks b5.5 1,9 AVF.
Viimati muutis Jollo, 10 Mär 2015, 00:13, muudetud 1 kord kokku.

Jann1985
Huviline
Auto: VW 1.9tdi 96kw b5,5 2001a

Lugemata postitus Postitas Jann1985 »

Tere.
Nagu siit uurisin siis paistab mul sama jama selle asjaga, aga mul immitseb sealt vist kah kütust tihendi vahelt kunas on tekkinud diisli lõhna salongi. See vaakum toru mul kah logiseb seal otsas, aga küsimus veel selline kas on võimalik et kuskilt ka mingi tihend ära väsinud. Mille tõttu immitseb mootoriõli ka sisselaskesse, sest cooleri torud suht väga õlised ja see vaakumi toru mis lahti on ja logiseb sealt kah immitseb õli. Ja teine küsimus oleks selline, kas kasulikum oleks panna BOCHI pump või PIERBURGI oma.

Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 220 korda

Lugemata postitus Postitas tito »

Jann1985 kirjutas:Tere.
Nagu siit uurisin siis paistab mul sama jama selle asjaga, aga mul immitseb sealt vist kah kütust tihendi vahelt kunas on tekkinud diisli lõhna salongi. See vaakum toru mul kah logiseb seal otsas, aga küsimus veel selline kas on võimalik et kuskilt ka mingi tihend ära väsinud. Mille tõttu immitseb mootoriõli ka sisselaskesse, sest cooleri torud suht väga õlised ja see vaakumi toru mis lahti on ja logiseb sealt kah immitseb õli. Ja teine küsimus oleks selline, kas kasulikum oleks panna BOCHI pump või PIERBURGI oma.
Bosch, kuigi Pierburg on oe tootja tõenäoliselt :roll:
Õline cooleri torustik tavaliselt pekkis turbo v karterituulutuse teema

Vasta

Mine “Diislid”