VW T4 tdi soojenduse probleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
VW T4 tdi soojenduse probleem
T4 2.5tdi salongi puhub sooja ja vahest jahedamat. Nt trassil sõites: temperatuur näitab 90kraadi, puhur kolmandas astmes ja lambist hakkab jahedat puhuma. Jahedat puhub vahest lühemalt vahest pikemalt. Ja siis sujuvalt hakkab jälle sooja tulema. Aga jahedam õhk ei ole nii jahe kui keerata nupust külma puhuma.
Mis võib sellist asja põhjustada?
Kas termostaat, et ei sulgu korrektselt (sulgub pikkamööda ja jahutab väikse ringi maha)?
Mis võib sellist asja põhjustada?
Kas termostaat, et ei sulgu korrektselt (sulgub pikkamööda ja jahutab väikse ringi maha)?
-
- Tunnustatud
- Telefon: 53644681
- Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.
Re: VW T4 tdi soojenduse probleem
Termostaat kõlab esimese variandina, teiseks, kas on autol ka ac või climatronic?
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
Jah autol on AC, ülejäänud soojendus reguleerimine käib keeratavate nuppudega.
AC toimis eelmine suvi korralikult.
Peal on ka töökorras webasto.
AC toimis eelmine suvi korralikult.
Peal on ka töökorras webasto.
Tuttaval oli just hiljuti sarnane probleem samuti 2.5tdi T4-ga - temp enamvähem normis ja vahel puhus sooja, siis jälle mitte... Selgus, et veepumba rootor oli võlli peal lahti.
- rako
- Huviline
- Auto: 1 Kolhv 1
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Alustaks ka kõige lihtsamast. Kas jahtutus vedelik on normis?
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Jahutusvedelik on normis.
Veepump koos rullide-rihmadega vahetatud 10 000 km tagasi Roosna-Allikul.
Järgmine nädal üritan termostaadi ära vahetada
Veepump koos rullide-rihmadega vahetatud 10 000 km tagasi Roosna-Allikul.
Järgmine nädal üritan termostaadi ära vahetada
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Mul pigem probleem selles, et kohapeal kukub ülikiirelt teinekord maha temp ( siseõhu temp ) mootori oma jääb normi. Ja teinekord nagu pole.
Mul ka umbes 10k tagasi kõik kogu kupatus vahetatud. Ja siiani pole aru saanud milles probleem. Kui nüüd mõelda siis maanteel vist on ka paar korda seda nalja teinud, et jahedamaks läinud õhk.
Mul ka umbes 10k tagasi kõik kogu kupatus vahetatud. Ja siiani pole aru saanud milles probleem. Kui nüüd mõelda siis maanteel vist on ka paar korda seda nalja teinud, et jahedamaks läinud õhk.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Täna tööle sõitsin, ei suutnud ära ikka imestada kui hästi mul sooja tuleb, eelnevatel aastatel olen nina papiga kinni pannud
See 30 eurine väljaminek on ennast seega õigustanud, vaadake ka oma lisapumbad üle. Rako ma tean, et sul seda üldse küljes pole, teema algatajale soe soovitus kontrolli ka enda pumba seisukorda

Selline elektriline lisapump peaks olema sul radika all tala küljes

See 30 eurine väljaminek on ennast seega õigustanud, vaadake ka oma lisapumbad üle. Rako ma tean, et sul seda üldse küljes pole, teema algatajale soe soovitus kontrolli ka enda pumba seisukorda

Selline elektriline lisapump peaks olema sul radika all tala küljes
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Ma täitsa korraks unustasin jah, et mul seda pole 
Tuleb vist tõesti vahele panna see ikka.

- tito
- Huviline
- Tänatud: 220 korda
Mhmhh, sest tavalises sõidukas on jahutusvedelikku süsteemis 5l mu bussil 9l ja veepump on ikka sama suur nagu c4 kerga a6 lrako kirjutas:Ma täitsa korraks unustasin jah, et mul seda pole

See lisapump peab olema ja töötama!
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Samas mul tagumisse ahju lööb päris kiirelt sooja seda probleemi nagu pole. Aga vahepeal võib tõesti survest väheks jääda ja see probleemi tekitada.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
See tsirkulatsioonipump mis tito postis peab ikka õieti ühendatud olema, näinud juhust kus pump on ühendatud vastupidiselt üldise vedeliku liikumissuunaga e. efekti seega eriti pole.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kas see tsirkulatsioonipump peab kohe tööle hakkama kui mootor käima panna.
- rako
- Huviline
- Kontakt:
Minu loogika ütleb, et ikka jah.