Häda selles, et see sama "jurakas" lekib bensiini ja oleks vaja temaga midagi ette võtta...
Autoks 2002aasta Golf4, 1.4 55kw mootoriga.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Väga hea, ei peagi hakkama loodetavasti midagi kallist vahetama... Ehk oskab keegi tihendi mõõte ka öelda?ivohi kirjutas:See peaks käima latist välja ja seal on kaks o-rõngas tihendit.
Vahejahuti peaks ikka välisõhu meelevallas olema, mis efekti see seal kapoti all omab. Paisupaak on ka kahtlaselt kuuma koha peale istutatud (väljalaskekolle ja turbo juurde). No mina nii ei teeks!t6nis3 kirjutas:Tunne oma auto kapoti alust. Mis siin on ,,valesti,, . Originaalis OLI mootor 1 Y.
J.Aru kirjutas:Oskab keegi öelda mis asi see seal kütuselati otsas on kuhu jookseb voolik taha?► Näita SpoileritHäda selles, et see sama "jurakas" lekib bensiini ja oleks vaja temaga midagi ette võtta...► Näita Spoilerit
Ikka lekkis bensiini, oli sõiduaeg vahest haisugi sisse visanud ja seal peal oli ka bensiin mis bensiin. Igastahes peale vahetust pidi korras olema ja nüüd sealt ümbert kuiv (pole ka tegelikult minu vaid sõbra auto).snakey kirjutas:J.Aru kirjutas:Oskab keegi öelda mis asi see seal kütuselati otsas on kuhu jookseb voolik taha?Häda selles, et see sama "jurakas" lekib bensiini ja oleks vaja temaga midagi ette võtta...► Näita Spoilerit
Ei tahaks hästi uskuda, et sul sealt kütust lekib, selle regulaatori vahelt, pigem ajab õlivarda kaudu õli üles, kuna karterituulutus kopsik külmub miinustega seest ära ja pressib õli üles läbi õlivarda ava, tüüpiline asi 1.4 ja 1.6 16klappi mootoritel.
Aga noh, mida mina ikka tean, sinu auto ju. Ma pole kapoti all käinud ja kõike näinud.
No alustame.t6nis3 kirjutas:Tunne oma auto kapoti alust. Mis siin on ,,valesti,, . Originaalis OLI mootor 1 Y.► Näita Spoilerit
Välja näib sarnane pump nagu 1,6 D pealt. Aga arvestades pihusteid(märgatavalt suurema rõhuga) ja turbo/vahejahuti olemasolu, siis kahtlustan et pump on saanud teise sisu. Originaal 1,6 D pump ei taha pikalt käia nii kõrge survega...t6nis3 kirjutas:100 Avant... Kõrgsurve pump Punkt 7. sinu vastus. Tee 66kw. 81 kw.