Mure autoga, kus auto kapotialune kaitseploki juhtmed sulavad. http://www.upload.ee/image/4543242/DSC_0084.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Olen seda vahetanud umbes aasta tagasi sama probleemiga. Millest see sulamine võib tingitud olla ning mille jaoks see karp üldse on. Autoks on 85KW 1,9TDI Galaxy, kuid Alhambra ja Sharanil on samasugune plokk kapoti all. On kellegil sellise probleemiga kogemusi?
Juhtmed sulavad
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Focus 3 / Golf 4
- Tänanud: 1 kord
Re: Juhtmed sulavad
no juhtmed hakkavad sulama siis, kui need liiga kuumaks lähevad
, ehk kui liiga suur vool jutmest läbi läheb. Ka lühis võib põhjustada juhtmete sulamist. Ma kontrolliks esmajärjekorras, kas kaitsmed on õiged ja kas kusagil juhtmed üksteisega kokku ei puutu. Kaitsmetele on peale kirjutatud, kui suurele voolule (Amprid) kaitse on mõeldud. Kui vahele on topitud liiga suurte ampritega kaitse, siis väga suure tõenäosusega võivad juhtmed läbi kärsata, iseasi on muidugi, et mis asi tarbib niipaju voolu. Äkki on võimsamad kõlarid või midagi autos?
Veel üks võimalus sinu pilti vaadates on, et äkki on selle teibi all mingisugused kehvad ühendused tehtud. Kui juhe on liiga peenike, läheb samuti kiiremini kuumaks (võrreldes paksu jutmega).

Veel üks võimalus sinu pilti vaadates on, et äkki on selle teibi all mingisugused kehvad ühendused tehtud. Kui juhe on liiga peenike, läheb samuti kiiremini kuumaks (võrreldes paksu jutmega).
Viimati muutis vwgolf, 26 Veebr 2015, 17:33, muudetud 3 korda kokku.
Kuumeneb, sest elektrijuhtimisekontakt on halb. Tee selle musta karbi kaas lahti ja sealt "karjub" ilmselgelt ka see põhjus vastu.
Tihtipeale vajab sellisesse seisu lastud see must karp väljavahetamist. Seal karbis on tavakaitsmed, lehtkaitsmed ja viigud.
Tihtipeale vajab sellisesse seisu lastud see must karp väljavahetamist. Seal karbis on tavakaitsmed, lehtkaitsmed ja viigud.
Viimati muutis tlauri, 26 Veebr 2015, 17:36, muudetud 1 kord kokku.
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
Kaitsmed on õiged, kuna poest müüakse terve see must komplekt. Ainult juhtmed külge ühendada ja ongi kõik. Autosse ei ole paigaldatud võimsamaid kõlareid ega ka võimu mitte. Kõik originaalis. Karpi lahti tehes on esimene kaabel kõige rohkem kuuma saanud, teine natukene vähem. Ülejäänud juhtmed on korras. Peab jah selle karbi välja vahetama.
Romulast üldiselt saada tükk.
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
-
- Huviline
- Auto: Arteon R-Line 2.0TSI
- Tänanud: 2 korda
Vaheta karp välja ning sissetulevad kaablid jooda üle - parima kontakti saamiseks.
Mul läbitud sama rida, enam probleeme pole.
Mul läbitud sama rida, enam probleeme pole.
Edasi nügib 4motion :D