Vaja abi passatiga raadio ja esitulega.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
zenker
Huviline
Telefon: 53338896

Vaja abi passatiga raadio ja esitulega.

Lugemata postitus Postitas zenker »

Tervist mehed.
Oleks vaja siis natukene targemate abi esimene mure on raadioga.Et ei leia mitte ühtegi sagedust üles,kui kästi toksida köik 87-109 sagedust läbi leiab ta hea önne korral vaid köigest 3 jaama.
Sai vahetatud atenn ära aga sellest pole kahjuks mingit abi olnud.
Teiseks on selline küsimus,et kas selline asi on normaale,et kui keerata tulede lülitist tuled peale läheb aint juhipoole lähituli pölema.Aga kui keerata süüdet lähevad mölemad ilusti tööle.
Autoks siis vw passat universaal 2000a.
Tänud ette!
Täielik vöhik autode kohapealt :thumbdown:

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Re: Vaja abi passatiga raadio ja esitulega.

Lugemata postitus Postitas R36 »

Mis raadio üldse paigaldatud on? Mis antenn asemele läks?
Pildid ei teeks paha algatuseks. Ütlevad rohkem kui tuhat sõna... .

Ei, see pole normaalne. Põhi-tuled ei tohiks üldse põlema minna, kui süüde sees pole.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

murkamarko
Klubiline
Telefon: 53542362
Auto: Volkswagen Passat Variant 2014 1.6 TDI
Tänanud: 100 korda
Tänatud: 52 korda

Lugemata postitus Postitas murkamarko »

Park ühendatud ehk pooltulega kokku? Lampi pakkumine. Tekiks ju vast lühis reaalselt

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

murkamarko kirjutas:Park ühendatud ehk pooltulega kokku? Lampi pakkumine. Tekiks ju vast lühis reaalselt
Lühist siiski ei teki, kuid millejaoks selline ühendus. Aga nooh, samas täna tuttav remondimees ütles, et arvaks, et selline asi pole võimalik, siis tuleb keegi ja tõestab vastupidist.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus

zenker
Huviline

Tänan kiirete vastuste eest.
Raadio kohta siis nii palju ,et makiks on orginaal vw kasetikas. Atenni kohta ei oska kahjuks midagi öelda.Raadioga on selline lugu ka ,et kui kohapeal seisad siis need 3 jaama mis ta läbi lasevad töötavad,aga nii kui söitma hakkad kaob levi kohe ära,vöi siis jääb väga kehvakeseks.
Oskab keegi nöu anda ,et kus teostatakse audio töid?
Tulede kohta vastuseks tegin ma parem pildid ,kuna ma ei oska arvatavasti öigeid termineid kasutada.
http://album.ee/node/29130989/50351631" onclick="window.open(this.href);return false;
1 pilt on siis tehtud nii ,et see julla kust keerad tuled peale on keerad viimase peale.Ja vöti ei ole süütelukus.
Ehk siis läheb pölema ainult juhipoole 1 tuli.
Ja viimane pilt on siis tehtud nii ,et vöti on keeratud eelsüüte peale.Ning mölemad tuled lähevad pölema.
Asi hakkas sellega pihta,et körvalistuja pirn oli läbi läinud ja sai see ära vahetatud.
Vöi ma olen töesti nii vöhik ,et see asi peabki nii olema?
Viimati muutis zenker, 08 Mär 2015, 16:29, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

zenker kirjutas:Tänan kiirete vastuste eest.
Raadio kohta siis nii palju ,et makiks on orginaal vw kasetikas. Atenni kohta ei oska kahjuks midagi öelda.Raadioga on selline lugu ka ,et kui kohapeal seisad siis need 3 jaama mis ta läbi lasevad töötavad,aga nii kui söitma hakkad kaob levi kohe ära,vöi siis jääb väga kehvakeseks.
Oskab keegi nöu anda ,et kus teostatakse audio töid?
Tulede kohta vastuseks tegin ma parem pildid ,kuna ma ei oska arvatavasti öigeid termineid kasutada.
http://album.ee/node/29130989/50351631" onclick="window.open(this.href);return false;
1 pilt on siis tehtud nii ,et see julla kust keerad tuled peale on keerad viimase peale.Ja vöti ei ole süütelukus.
Ehk siis läheb pölema ainult juhipoole 1 tuli.
Ja viimane pilt on siis tehtud nii ,et vöti on keeratud eelsüüte peale.Ning mölemad tuled lähevad pölema.
Asi hakkas sellega pihta,et körvalistuja pirn oli läbi läinud ja sai see ära vahetatud.
Vöi ma olen töesti nii vöhik ,et see asi peabki nii olema?
Esimesel pidil ju põleb ainult parktuli vasakus tules, paremas asvatavasti pargi pirn läbi läinud. Vaheta parema park (5w) ära ja mure lahendatud. Pargid peavadki ilma süüteta töötama.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

zenker
Huviline

jussike kirjutas:Esimesel pidil ju põleb ainult parktuli vasakus tules, paremas asvatavasti pargi pirn läbi läinud. Vaheta parema park (5w) ära ja mure lahendatud. Pargid peavadki ilma süüteta töötama.
Suured tänud.
Paistab ,et mölemad pirnid on siis korraga läbi läinud.Sest lähituli ei pölenud ka ennem kui ära vahetatud sai.
Üritasin seda parkimis pirni ka kätte saada,aga ei önnestund:/ Paistab,et käed on liiga suured sellise tööjaoks.

Aga raadio kohapealt oleks ka tösiselt abi.
Kui kellegil on tuttavat kes on varemgi sellise asjaga tegelenud ,olen nöus kas vöi tasu eest laskma korda teha:)

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Kontakt:

Seal raadiol pole midagi keerulist. Olen neid mitmeid teinud. Räägi asukohast.

Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Raadiol tasuks mõõta, ega antennikaabel lühises pole. Endal kogemus olemas, lihtsalt "lambist" hakkas jamama ja antennikaabel oli ühe pistikutgant laeall lühises. Viga võib ka olla raadio taga pistikus või hoopis katusel antennivõimendis.

zenker
Huviline

Asukohaks on siis Tallinn.
Kuna ise kahjuks töesti täielik vöhik siis parem annaks kellegile näidata.

Vasta

Mine “Elektroonika”