Golf 3 pidurid

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kasutaja avatar
etnies858
Moderaator
Auto: Passat B8.5 R-Line
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 184 korda

Golf 3 pidurid

Lugemata postitus Postitas etnies858 »

Selline mure siis, et kui pidurdad tuleb tagant piduritrummlist sellist krabisevat häält. Et, mis see olla võiks?

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Re: Golf 3 pidurid

Lugemata postitus Postitas GTI »

etnies858 kirjutas:Selline mure siis, et kui pidurdad tuleb tagant piduritrummlist sellist krabisevat häält. Et, mis see olla võiks?
Kas auto on kauem seisnud? Kui jah siis tegu lihtsalt kerge roostega mis trumlitele kogunenud ja mõningase sõitmise/pidurdamisega peaks korda minema. Kui tekkis järsku siis võib seal olla mõni võõrkeha - pidurikatte tükk, mõni lahtipääsenud vedru vms. Pidurid muidu korras?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Tannu19
Huviline
Auto: Buumer

Lugemata postitus Postitas Tannu19 »

Endal täpsel samal autol, samas kohas piduri lahutamisel tuleb tagant trummelist metalli pinin või kõrgsageduslik heli, mis on veel inimkõrvale kuuldav :D
Praegu olen kindlaks teinud, et märjaga/niiskega ei tee seda ning mingi aeg sai plekki painutatud ning siis ka teinud.
Vist käib vastu seda tagumist tolmuplekki piduriklots või selle mehhanism. Ilma trumlikatteta oli OK.

On kellegil mingit lahendust ? Tean, et see pidavat tüüpviga olema.

Kasutaja avatar
etnies858
Moderaator
Auto: Passat B8.5 R-Line
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 184 korda

Lugemata postitus Postitas etnies858 »

Auto seisab ja enamus ajast hetkel, ootan lube veel :D

Taga sai mõlemad pidurisilindrid ära vahetatud paar kuud tagasi siis nagu, mingeid muid kulunud osi ei märganud seal. Eks peab lahti kakkuma jälle trumli ja kaema, mis seal toimub.

Tannu19 jep, mul täpselt sama heli

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Tannu19 kirjutas: Praegu olen kindlaks teinud, et märjaga/niiskega ei tee seda ning mingi aeg sai plekki painutatud ning siis ka teinud.
Vist käib vastu seda tagumist tolmuplekki piduriklots või selle mehhanism. Ilma trumlikatteta oli OK.
Kui jutt ikka trummelpiduritest, siis millisest nn. tolmuplekist käib jutt? Seal on ainult ju piduritaldrik (tagumine plekk), kuhu külge kinnituvad tagapiduri silinder, klotsid tihvtidega, sellest tuleb läbi kässari tross jne. Kuidas saab seda ära võtta, et oleks ok?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Tannu19
Huviline
Auto: Buumer

Lugemata postitus Postitas Tannu19 »

GTI kirjutas:
Tannu19 kirjutas: Praegu olen kindlaks teinud, et märjaga/niiskega ei tee seda ning mingi aeg sai plekki painutatud ning siis ka teinud.
Kui jutt ikka trummelpiduritest, siis millisest nn. tolmuplekist käib jutt? Seal on ainult ju piduritaldrik (tagumine plekk), kuhu külge kinnituvad tagapiduri silinder, klotsid tihvtidega, sellest tuleb läbi kässari tross jne. Kuidas saab seda ära võtta, et oleks ok?
Terminoloogia nagu ikka vähe künklik :)
Tolmuplekk - nii olen kuulnud seda mina, aga selle all mõtlesin jah piduritaldrikut. Ära sai võetud veljepoolne kate ikka.

Vasta

Mine “Veermik”