Teatavasti need ainsad erinevused seal ees (1J vs. 1H) näitavad lihtsalt mis keretüübile need mõeldud. Muud numbrid samad. Mina arvan, et lihtsalt tootekoodis tehtud väike rename ja kõik?
Viimati muutis Undercover, 09 Apr 2015, 19:29, muudetud 1 kord kokku.
Teatavasti need ainsad erinevused seal ees (1J vs. 1H) näitavad lihtsalt mis keretüübile need mõeldud. Muud numbrid samad. Mina arvan, et lihtsalt tootekoodis tehtud väike rename ja kõik?
Ja G5-l on 1k, äkki sobib see ka .
Pane need kaks kõrvuti ja vaata mitut sarnast detaili peale ventiilide ja rehvide leiad.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Kermo144 kirjutas:Tervist. Kuulsin tuttava käest, et peaks sobima ka Golf 3 klaas 4-le. Kas see vastab tõele?
Oleks vaja enda Golf 4-l esimene klaas ära vahetada..
Tänud juba ette ära,
Kermo144
Aga miks G4 klaas sulle ei sobi?
Kust küll sellised tuttavad tulevad
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Kermo144 kirjutas:Tervist. Kuulsin tuttava käest, et peaks sobima ka Golf 3 klaas 4-le. Kas see vastab tõele?
Oleks vaja enda Golf 4-l esimene klaas ära vahetada..
Tänud juba ette ära,
Kermo144
Aga miks G4 klaas sulle ei sobi?
Kust küll sellised tuttavad tulevad
Asi selles, et olen tuhland päris tükk aega juba G4 klaaside järgi ja ei leia midagi endale taskukohast.
Viimati muutis Kermo144, 09 Apr 2015, 21:08, muudetud 2 korda kokku.
Kermo144 kirjutas:Asi selles, et olen tuhland päris tükk aega juba G4 klaaside järgi ja ei leia midagi endale taskukohast.
Palju see klaas + vahetus ikka maksab. Kui juba sellesse ei suuda investeerida, siis on aeg auto müügiks või jäta mingiks ajaks auto aeda ja teeni rohelist.
Tänaval liigub niigi palju masinaid, millele ei pöörata tähelepanu
Tannu19 kirjutas:
Palju see klaas + vahetus ikka maksab..
115€ + 61€ vahetus - hiljuti sai G3-le hinnapakkumist küsitud. Carglassist
Hah, täna sain neilt klaasiparanduse hinnapäringu tagasiside. Kutid tahavad, et "soodukaga" neile 48 .- rulli viskaks väiksema kui 1-eurose sendi täkke paranduseks, mis asub täpselt keskel.
See suurus ja asukoht vast ei mängi rolli ja neil kasko peale terve teema üles ehitatud.
Keskel pinge ka väiksem seega parem investeerida uude klaasi see raha.
Ma nagu hästi ei usu, et keegi romulas viitsiks sulle seda kinkida ja ise selle eemaldamisega tegeleda. Mina näiteks neid odavamaid klaase ei eemalda. Aega kulub pool tundi ja palju on selle eest tööraha? Lisaks peab ju romula klaasi maha müüma. Tartus maksis uus klaas Tähe tänava lõpus 80€ koos ääretihendiga. Liimi võid ju ise osta ja pane oma töö ka juurde. Mõtlemise ainet on.
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
Tannu19 kirjutas:Harige pisut. Klaasid kõik tulevad sama käe alt erinevat teed pidi või on ikka kvaliteedi vahe ka ?
Et saad seda, mille eest maksad...
Muidugi on vahe. Iseasi kas on mõtet seda kallist klaasi osta...
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
Ise sain põhimõteliselt tutika g3 klaasi ( kasutatud aga auto koos klaasiga sõitis ainult paar korda ja ülejäänud aja masin seisis uue klaasiga ) 20 euriga, ja nüüd klaasivahetuse hinnaks sain 30. Carglassist tuli ka mulle 61 euri vahetuse hind.
Dont corner me, Dont lecture me, raise your hands if you are a Sinner! - Dave the Stage
Olemas ka diagnostika kaabel, kui kellegil vaja hädasti võin aidata!
Tannu19 kirjutas:Harige pisut. Klaasid kõik tulevad sama käe alt erinevat teed pidi või on ikka kvaliteedi vahe ka ?
Et saad seda, mille eest maksad...
Muidugi on vahe, iga maaletooja juttu et just nende klaase kasutab enamus autotootjatest originaalklaasina tuleks võtta kerge reservatsiooniga. Hiljuti sai mu töökaubik ette Saint Gobaini klaasi, korra külmade ilmadega lükkasin hommikul klaasilt plastkaabitsaga kirmet maha ja kujutage ette, sellest jäid kriimud klaasile!? Kusjuures ei mingit jõhkrat kratsimist, vaid kergelt lükkasin. Igapäevaselt ei häiri aga märjal klaasil on kerged jutid näha. Ma ei oska kommenteerida mis materjalist on klaas, kuhu plastkaabits jätab jäljed peale?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..